Modelism - RHC Forum: Despre termica - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Despre termica

#31 Useril este offline   Vector 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 04-March 06

Postat 13 May 2006 - 10:47 PM

Bine asa Silfaxtermicule! :-) La cat mai multe Easystartermice! Poate ajungem sa le zburam prin stratosfera,dar sa nu uitam sa luam la zbor si binoclurile :-) Pe mine m-a prins termica intr-o zona in care in apropiere sunt niste sere ce se intind pe cateva hectare,apoi tot in apropiere este si suprafata parcarii magazinului Metro care probabil favorizeaza declansarea termicii,campul are parcele fie lasate in paragina,fie cultivate cu grau care deasemenea am inteles ca favorizeaza declansarea termicii ,dar numai in situatia cand lanul de grau este copt.
0

#32 Useril este offline   Vector 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 39
  • Inregistrat: 04-March 06

Postat 28 May 2006 - 02:28 PM

Azi ,am ridicat Silence-ul cam pe la 100 m., am oprit motorul si a stat pe sus aproape o ora! termica era peste tot :-) L-am zburat in cercuri mari,in linie dreapta,cercuri mici,nu era vorba de centarerea pe o anume termica pe care nu cred ca deocamdata am prea mult habar sa o fac ci pur si simplu zbor cam peste tot in raza vizuala la inaltime. Erau zone unde rapid se facea tot mai mic din cauza inaltimii :-) ,apoi ieseam din acele zone,reveneam,dar impresia era ca la inaltime mai mare de 100 metri, termica era peste tot,in unele zone foarte puternica.

Aceasta postare a fost editata de Vector: 28 May 2006 - 02:31 PM

0

#33 Useril este offline   Big 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1647
  • Inregistrat: 30-May 02

Postat 28 May 2006 - 11:18 PM

A fost o zi excelenta la voi, asa se pare. La noi a fost ieri. Front rece cu tot tacamul, adica termica peste tot!

big
FROGS CAN FLY!
0

#34 Useril este offline   ctotth 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 985
  • Inregistrat: 22-April 04

Postat 29 May 2006 - 02:04 AM

O intindere de asfalt inconjurata de verdeata - cand e soare aproape sigur are si termica, inclinata spre directia de deplasare a vantului. De exemplul platoul de la catarg la palat. Am iesit de 2-3 ori cu un zmeu si in anumite momente incepea sa traga vertical.... iar daca la sol s-a oprit vantul senzatia e si mai ciudata: frunzele nu misca dar zmeul trage la verticala.

cezar
0

#35 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 29 May 2006 - 04:42 AM

Ai perfecta dreptate. Azi la betoane se manifesta violent.
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu