Modelism - RHC Forum: hardware cnc - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

hardware cnc hardware barci de viteza ,,executare cnc ,,

#1 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2347
  • Inregistrat: 06-April 07

Postat 29 January 2012 - 08:49 PM

caut pe cineva dispus sa construiasca din aluminiu pe cnc niste piese pentru barcile de viteza si anume, carme, struturi , suport motor,suport servo ,suport antena ,iesire apa etc camasi de racire pentru motoare brushless
pentru exemplificare pun si cateva poze cu o carma partiala fara lama executata foarte bine de domnul ADRIAN alias KATRAN dar care nu a mai putut face nimic deoarece si-a pus la vanzare mai toate masinile (pacat ,avem si eu pe cineva aici langa mine in breaza care ma putea ajuta
pretul va fi discutat la inceputul tranzactiei ca sa spun asa dupa ce vor fi puse la punct toate aspectele

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2052 - Copy.JPG
  • Imagine atasata: IMG_2055 - Copy.JPG

0

#2 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 08:51 PM

1

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: IMG_2054 - Copy.JPG

0

#3 Useril este offline   iony 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 29 January 2012 - 09:28 PM

caut pe cineva dispus sa construiasca din aluminiu pe cnc niste piese pentru barcile de viteza si anume, carme, struturi , suport motor,suport servo ,suport antena ,iesire apa etc camasi de racire pentru motoare brushless
pentru exemplificare pun si cateva poze cu o carma partiala fara lama executata foarte bine de domnul GABRIEL alias KATRAN dar care nu a mai putut face nimic deoarece si-a pus la vanzare mai toate masinile (pacat ,avem si eu pe cineva aici langa mine in breaza care ma putea ajuta
pretul va fi discutat la inceputul tranzactiei ca sa spun asa dupa ce vor fi puse la punct toate aspectele

am corectat numele nu este adrian este gabriel scuze

Aceasta postare a fost editata de iony: 29 January 2012 - 09:28 PM

0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu