Modelism - RHC Forum: Buna ziua. - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Buna ziua. Sa ma prezint....

#1 Useril este offline   cvapailty_Vali 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 06-January 12

Postat 09 January 2012 - 08:15 AM

Buna ziua tuturor.
Find nou pe acest forum consider ca e normal sa ma prezint. Sunt Dan din Tg-Mures si de ceva vreme cred ca am prins un "microb". Am fost cumparat din magazine elicoptere de jucaric RC. si de aici a cam plecat tot.
Cred ca mai mult nu trebuie sa va spun. In momentul de fata mi-as dori sa invat despre aeromodelism (de preferat elicoptere) dar cred ca un avion ar fi mai indicat din punct de vedere financiar.
V-as ruga, daca se poate sa ma initiati in acest hobby, sa imi spuneti cu ce as putea sa incep (de la model, telecomanda, accesorii, la un pret decent etc.)

In prima faza s dori sa achizitionez ceva second la care se gasesc piese de schimb, dar in stare buna de functionare (poate cineva are pus deoparte vre-un model)

Am tot citit diferite posturi, dar as prefera sa fie ceva personalizat.
In speranta ca voi fi ajutat eu va multumesc.
Schimb coala A4 cu audi acelasi model.
tel: 0744-795.067
http://capacacvariu.webgarden.ro/
0

#2 Useril este offline   Dobrin 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 80
  • Inregistrat: 31-May 11

Postat 09 January 2012 - 11:06 AM

Vezi postareacvapailty_Vali, la 09 January 2012 - 08:15 AM, a spus:

Buna ziua tuturor.
Find nou pe acest forum consider ca e normal sa ma prezint. Sunt Dan din Tg-Mures si de ceva vreme cred ca am prins un "microb". Am fost cumparat din magazine elicoptere de jucaric RC. si de aici a cam plecat tot.
Cred ca mai mult nu trebuie sa va spun. In momentul de fata mi-as dori sa invat despre aeromodelism (de preferat elicoptere) dar cred ca un avion ar fi mai indicat din punct de vedere financiar.
V-as ruga, daca se poate sa ma initiati in acest hobby, sa imi spuneti cu ce as putea sa incep (de la model, telecomanda, accesorii, la un pret decent etc.)

In prima faza s dori sa achizitionez ceva second la care se gasesc piese de schimb, dar in stare buna de functionare (poate cineva are pus deoparte vre-un model)

Am tot citit diferite posturi, dar as prefera sa fie ceva personalizat.
In speranta ca voi fi ajutat eu va multumesc.

Pentru inceput recomand simulator, simulator, simulator, -(Aerofly,etc.)
Telecomanda ieftina si buna 8 canale si receptoare ieftine.- (FlySky, Turnigy 9x)
Motoplanor docil si rezistent. - (EasyStar, Blixler, Beta1400.)
Si in primul rand ia legatura si mergi cu "zburatorii" locali cand ies la zbor.
Cateva iesiri cu ei te vor lamuri mai mult decat orice.
Bafta si "adio economii".

Aceasta postare a fost editata de Dobrin: 09 January 2012 - 11:08 AM

0

#3 Useril este offline   rares marco 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 234
  • Inregistrat: 28-July 09

Postat 09 January 2012 - 12:13 PM

Prosti. In modelism se incepe cu o telecomanda cat mai buna in bani nostri
0

#4 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 09 January 2012 - 10:14 PM

Vezi postarearares marco, la 09 January 2012 - 12:13 PM, a spus:

Prosti sau...prostii,ca sa stim si noi .

In rest cu ce a scris Dobrin ,Vali,sunt de acord.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#5 Useril este offline   bizu 

• ---
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 996
  • Inregistrat: 14-June 03
  • Interests:Aeromodele

Postat 09 January 2012 - 10:20 PM

Vezi postarearares marco, la 09 January 2012 - 12:13 PM, a spus:

Nu stiu daca-s prostii (ca eu asa am inteles); telecomanda trebuie sa fie intr-adevar la limita superioara a bugetului dar pentru asta ,sa fie sigur ca merge mai departe.
Zic eu ca prima etapa ar fi sa se intilneasca cu zburatorii din zona. Asta face toti "banii".
Simulatorul e bun dar nu inlocuieste realitatea. Un zbor pe bune, cu un "dibaci" alaturi e de mare folos. Si modelul ales e esential ca un P51 nu merge... din prima.
Singura certitudine, daca te tii, e cea spusa mai devreme : adio economii!

Multa bafta
0

#6 Useril este offline   nicolas 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 697
  • Inregistrat: 06-October 06

Postat 09 January 2012 - 11:18 PM

Vezi postareabizu, la 09 January 2012 - 10:20 PM, a spus:

Nu stiu daca-s prostii (ca eu asa am inteles); telecomanda trebuie sa fie intr-adevar la limita superioara a bugetului dar pentru asta ,sa fie sigur ca merge mai departe.
Zic eu ca prima etapa ar fi sa se intilneasca cu zburatorii din zona. Asta face toti "banii".
Simulatorul e bun dar nu inlocuieste realitatea. Un zbor pe bune, cu un "dibaci" alaturi e de mare folos. Si modelul ales e esential ca un P51 nu merge... din prima.
Singura certitudine, daca te tii, e cea spusa mai devreme : adio economii!

Multa bafta

Asa am inteles si eu dar am vrut sa subliniez cat de mult poate schimba sensul o litera "mancata" intr-un cuvant cheie.
Oricum ai face-o @Vali daca ai PASIUNE intradevar sa stii ca singura certitudine este...ADIO ECONOMII.
Its nice to be important, but its more important to be nice ...
0

#7 Useril este offline   cvapailty_Vali 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14

Postat 10 January 2012 - 09:07 AM

Da, din punct de vedere a banilor cunosc problema cu economiile, fiindca mai am 2 hobyy-uri (acvaristica si motociclism). Incerc incet incet sa ma implic si in treaba asta, asa ca ma mananca la degete. Si cand ma gandesc ca totul a plecat de la un banal elicopter de jucarie :)
Am luat legatura cu cineva din mures si cel mai probabil ne vom intalni pt mai multe detalii. Ce tine de telecomanda, vreau sa imi iau ceva mai bun ca sa o pot folosi si pe viitor la alte modele, insa ce tine de primul model, asta ramane de vazut.

Aceasta postare a fost editata de cvapailty_Vali: 10 January 2012 - 09:08 AM

Schimb coala A4 cu audi acelasi model.
tel: 0744-795.067
http://capacacvariu.webgarden.ro/
0

#8 Useril este offline   aeromax 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 523
  • Inregistrat: 12-May 11
  • Interests:Aeromodelism, Aeronautica, Aviatie, Desen, Muzica (chitara)

Postat 25 January 2012 - 07:27 PM

In primul rind,inainte de a incepe sa-ti epuizezi economiile cumparind cele necesare,este bine sa analizezi destul de serios daca esti atras si "bolnav" de acest hobby.Aeromodelismul este o pasiune complexa,costisitoare.
Trebuie sa-i dedici timp si rabdare.
Pentru initiere:
-TX 4 canale
-Easy Glider-motoplanor
-Antrenament(zbor, cit mai mult zbor)
-O persoana cu esperienta care sa te asiste.
Succes!
"Odata ce ai cunoscut zborul...vei pasi pe pamint privind spre cer...pentru ca acolo ai fost si acolo...ai vrea sa te intorci" -Leonardo Da Vinci
0

#9 Useril este offline   incepatoru 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2867
  • Inregistrat: 30-May 09
  • Interests:aero

Postat 25 January 2012 - 08:02 PM

Vezi postareacvapailty_Vali, la 10 January 2012 - 09:07 AM, a spus:

Da, din punct de vedere a banilor cunosc problema cu economiile, fiindca mai am 2 hobyy-uri (acvaristica si motociclism). Incerc incet incet sa ma implic si in treaba asta, asa ca ma mananca la degete. Si cand ma gandesc ca totul a plecat de la un banal elicopter de jucarie :)
Am luat legatura cu cineva din mures si cel mai probabil ne vom intalni pt mai multe detalii. Ce tine de telecomanda, vreau sa imi iau ceva mai bun ca sa o pot folosi si pe viitor la alte modele, insa ce tine de primul model, asta ramane de vazut.

referitor la tilicomanda ti-o recomand cu caldura..poate asta te linisteste..bafta
aici
0

#10 Useril este offline   Zen 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 14-January 09

Postat 25 January 2012 - 08:34 PM

Subscriu, cea mai buna alegere :)
It's difficult to make things simple!
0

#11 Useril este offline   stelu82 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1073
  • Interests:mecanica auto, zborul de orice fel

Postat 25 January 2012 - 09:09 PM

salutare sunt nou in domeniu in primul rand as vrea sa va salut pe toti am numai cuvinte de lauda despre voi am invatat o multime de lucruri citind topicurile va multumesc o intrebare din craiova sunt eu si as vrea sa stiu daca mai sunt aeromodelisti din craiova
Fly safe, have fun. Measure three times, cut once. The man who makes no mistakes does not usually make anything.
0

#12 Useril este offline   flaviu p 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 452
  • Inregistrat: 21-February 11
  • Interests:tel. 0723940142

Postat 26 January 2012 - 11:13 PM

o radiocomanda bunicica, simulator ( multe ore) si ca prim model un slowfly cu motor deasupra Easy star de la multiplex sau Beta de la Pelikan. Eu le am pe ambele si chiar si acum zbor cu placere cu ele, mi se par atat de lente incat in timpul zborului vorbesc la telefon si fumez, la inceput aveam impresia ca zboara repede si reactiile mele erau prea lente. Oricum la primul zbor cauta un zburator cu experienta. Ideal ar fi sa poti zbura elev-profesor de aceea lipeste-te de un zburator dornic sa te ajute iar cand cumperi radiocomanda vezi sa fie compatibila cu a lui. Sigur vei avea modele electrice ATENTIE la acumulatori (cum se incarca-descarca, depoziteaza si transporta). Pe scurt cauta un zburator ca ai destui pe langa tine
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu