Modelism - RHC Forum: Aviatia Militara - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Aviatia Militara

#1 Useril este offline   paxgallodacica 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 23 February 2005 - 12:02 AM

Asta am citit in ziarul Romania Libera :

ROMAVIA RA - pe mana oamenilor lui Ceausescu Miercuri 23 Februarie 2005

Debandada, jaful si hotia din structurile MApN au luat amploare in ultimii ani. O data cu intrarea Romaniei in NATO, baronii puterii si vechii securisti au devenit mai bogati ca niciodata. Matrapazlacul "Hercules" a indesat in buzunarele fostei puteri comisioane grase. Pesedistii si-au asigurat cu ajutorul Lockheed Martin lobby la Casa Alba. Pe bugetul tarii. Pilotii romani ara terenul agricol la bordul pacalelii numite MIG 21 Lancer. Performantele aparate MIG 29 putrezesc in hangare in baza de la Mihail Kogalniceanu, asteptand sa fie furate. Serviciile secrete nu spun nimic. In timp ce presedintele Basescu vorbeste de securitate nationala, seful flotilei prezidentiale este fost sef DIA. El conducea si avionul lui Ceausescu. Securitatea, aia veche, il "pazeste". Cu aliatii occidentali am mai avut surprize. Si cu ajutorul lor, capacitatea de aparare aeriana a tarii e practic nula.

- Companiile de aviatie romanesti - surse de imbogatire pentru securisti
- Directorul ROMAVIA RA a facut cariera spionandu-si colegii
- Avioane si componente disparute in neant
- Colaboratorii Securitatii - in toate posturile-cheie
- La vremuri noi, tot "EI"
:D
0

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 594
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 23 February 2005 - 11:14 AM

SI???
In caest caz, precum in cel Titiac junior, procura (sau ministreasa) de ce nu se autosesizeaza?????
Dar cred ca-mi racesc gura de pomana
0

#3 Useril este offline   Allex 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 226
  • Inregistrat: 18-July 04

Postat 28 February 2005 - 04:03 PM

Mai Z-mare.... cred ca te referai la faza cu TIRIAC jr, iar eu cred ca este relativa.....ca nu se pune bogatanul sa vanda droguri cum este acuzat, ca la banii lui!!!!!! de consumat poate...
0

#4 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 01 May 2005 - 11:00 PM

de mig-29 ac sta si putrezeste sub ochii nostrii am zis si eu dar toti ziceau ca nu merita investiti bani in ele ca oricum sunt prea putine. mai vad ca esti in franta, cel putin sa scrie la locatie. e greu sa intelegi modul de gandire al nostru, pt ca el nu exista.
ce sa mai...
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

#5 Useril este offline   paxgallodacica 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 35
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 02 May 2005 - 11:45 AM

Aşa este... Oricum am ocazia să mă duc din când în când in România, ca de exemplu acum pentru Sărbători.
Dar este greu să accepţi ideea că piloţii români îşi risca vieţile in avioane care nu sunt intreţinute asa cum trebuie din cauza sumelor de bani deturnate. Am constatat că in fiecare an sunt aproape 2 MIG-uri care se prăbuşesc...

Paşte Fericit pentru toţi, Hristos a înviat !
0

#6 Useril este offline   jester 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1296
  • Inregistrat: 11-April 04

Postat 02 May 2005 - 05:17 PM

in romania intotdeauna pt ce trebuie nu sunt bani. pt invatamant nu sunt bani, pt sanatate nu mai vorbim. bani sunt numai pt concerte cu guta, toti manelistii, pt sportivi si cei de la putere. pt ei sunt bani cu gramada. daca de sanatate nu avem bani, atunci ce sa te astepti la bani pt. aparare mai ales ca acum am intrat in NATO si asa cum unii cred ca daac am intrat suntem aparati si nu mai avem nevoie de armata. asa ca..."las-o mai ca merge-asa" . cam asat e modul nostru de gandire.
I feel the need, the neeed for speeed.....
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu