Postat 21 December 2011 - 08:15 PM
La modelul meu care e cel mai zburat, si care este cel mai ascultator (Wing Dragon 3) am o mica problema: aripile (care au un mic unghi) nu stau drept. Aripile sunt din polistiren, iar fuselajul avionului este din plastic. In locul unde vin prinse cu elastic, fuselajul este drept, iar aripile avand un mic diedru stau inclinate un pic spre stanga (de fapt un pic mai mult) si nu sunt paralele cu profundorul. In mod normal fuselajul in locul unde se fixeaza aripile (asa cred eu) ar fi trebuit sa fie putin in V ca aripile sa se muleze perfect. Insa el este drept si din aceasta cauza aripile stau un pic inclinate.
Ce solutii ar fi?
Eu m-am gandit sa lipesc doua mici bagete de pin sau polistiren pe marginile fuselajului pentru ca aripile sa stea paralele cu profundorul(cu cele doua baghete inalt marginile fuselajului si fac un fel de V sa stea aripile perfect). E buna solutia mea? Ce baghete sunt mai indicate lemn sau polistiren? Si cu ce adeziv sa le lipesc de plastic?
Daca sunt si alte solutii le ascult. Atasez ceva poze ca sa va dati seama de problema mea:
Aceasta postare a fost editata de lazardominte: 21 December 2011 - 08:17 PM
Modele montate:
Aeromodele: Cessna 182 Arttech, Wing Dragon 3 Arttech, Hobby King Bixler Epo 1400,Hobby King EPO Seaplane, Thunder Tiger Dragon Fly .15;
Navomodele: Robbe Sea Diamond;
Automodele: Turnigy 1/16 Brushless 4WD Short Course Truck;
Modele aproape montate: Sedona-Black Horse;
Modele nemontate(in cutie):Extra 300S-Electrifly;
Statie: Turnigy 9X, Hobbyking HK310 (navo si auto);
Simulator Real Flight Basic (original) pentru antrenament;