oameni buni cred ca am o idee destul de buna despre cum s-ar putea construi un ZPM, mai primitiv dar tot ZPM, nu-i secret si nici nu vreau sa fie secret, vreau sa fie incercat si aplicat dar n-am resurse si mai ales talent ingineresc, mi-ar place sa si particip la proces.
o sa apuneti ca-i prostie... eu cred ca nu, cred ca e chiar foaret simplu, ca noi vedem vedem fizica 2d iar eu doar am descoperit cum sa te uiti ca sa fie 3d iar posibilitatile sant... in fiecare zi gasesc altele... probabil nu infinite dar seamana.
am scris aici ce cred, poate nu-i chiar final dar si daca vorbim de mici ajustari ideea de principiu ramane
http://www.overunity...ore-a-lot-more/
Pagina 1 din 1
supraunitar
Postat 17 December 2011 - 02:28 PM
Citeaza
I have rediscovered the idea of perpetual move, idea common to each and every child when discovering science. However, this idea is strongly, rapidly and quite brutally inhibited by the science teachers.
O, voi visatorii mereu nu ati avut talent ingineresc :D
Acum, cine s-ar chinui sa demonstreze ca teoria e nu e viabila cand nici macar nu exista o demonstratie ca ar fi din partea creatorului... Mai precis, ce se consuma pentru a se produce energie ca n-am inteles ? :nea:
It's difficult to make things simple!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1