tantar neserios si nesimtit
Postat 20 December 2012 - 02:16 PM
vorbesc cu el la telefon, ii dau adresa, ramane sa mi-l trimita cu posta.
il sun si a doua zi sa aflu mai multe detalii si astazi 20.12.2012 ma duc la posta sa intreb de incarcator.
SURPRIZA. nu e.
il sun din nou la telefon si culmea nesimtirii.." l-am dat la altcineva. "
problema mea mare e ca intre timp eu mi-am vandut incarcatoru si am ramas fara nici un incarcator.
concluzia, AVETI MARE GRIJA CA DOMNU TANTAR.
Postat 20 December 2012 - 02:45 PM
A si sa nu uit ,am primit camera totul este ok . :drinks:
Postat 20 December 2012 - 03:24 PM
e.cata, la 20 December 2012 - 02:16 PM, a spus:
elicopterele mele http://www.rhcforum....-mele-stiganas/
Postat 20 December 2012 - 05:26 PM
scuzati tonul dar chiar sunt nervos si suparat.
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 20 December 2012 - 05:28 PM
Postat 20 December 2012 - 07:14 PM
Postat 20 December 2012 - 07:17 PM
Dl Tantar e un om de foarte mare calitate si NU cred ca se cade sa fie tarat intr-un scandal,asa ca indiferent de ce sa intamplat am sa il ajut pe Dl Tantar si am sa il sustin fata de toti colegi de pe forum.
Eu daca primesc un pret mai mare pe un produs pus la vanzare,sun pe cel care a oferit pretul cerut de mine (din ce inteleg asta nu a facut) si il informez de situatie iar daca nu da mai mult...a zburat....Mi sa intamplat de cateva ori sa pun ceva la vanzare si sa mi se ofere mai mult decat cerusem....In cazul Dl Tantar cred ca a fost lafel dar spre deosebire dar "cred" ca e de inteles,nu prea cunoasteti in ce conditi lucreaza omul si cam cat de rau sta cu timpul...drept pentru care cred ca poate fi "iertat".
Acum prieteneste vorbind...ce vina are omul ca dumneata ti-ai vandut chargerul....
Ps.Deci ma puteti considera avocatul Dl Tantar (din oficiu).Daca Domnul e.cata are pretenti financiare astept pe Pm.
Ps.ps.Dl Tantar e FOARTE RESPECTAT PRINTRE CEI CU HELI si NU a dat TEAPA NICIODATA CUIVA
Aceasta postare a fost editata de furios: 20 December 2012 - 07:19 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 20 December 2012 - 08:12 PM
incepatoru, la 20 December 2012 - 07:14 PM, a spus:
ei bine sa crezi, in toata discutia asta offtopic nu vad raspunsul domnului tantar... lipsa implicarii lui in talibaneala asta cred ca vb de la sine.
Postat 20 December 2012 - 08:21 PM
furios, la 20 December 2012 - 07:17 PM, a spus:
Dl Tantar e un om de foarte mare calitate si NU cred ca se cade sa fie tarat intr-un scandal,asa ca indiferent de ce sa intamplat am sa il ajut pe Dl Tantar si am sa il sustin fata de toti colegi de pe forum.
Eu daca primesc un pret mai mare pe un produs pus la vanzare,sun pe cel care a oferit pretul cerut de mine (din ce inteleg asta nu a facut) si il informez de situatie iar daca nu da mai mult...a zburat....Mi sa intamplat de cateva ori sa pun ceva la vanzare si sa mi se ofere mai mult decat cerusem....In cazul Dl Tantar cred ca a fost lafel dar spre deosebire dar "cred" ca e de inteles,nu prea cunoasteti in ce conditi lucreaza omul si cam cat de rau sta cu timpul...drept pentru care cred ca poate fi "iertat".
Acum prieteneste vorbind...ce vina are omul ca dumneata ti-ai vandut chargerul....
Ps.Deci ma puteti considera avocatul Dl Tantar (din oficiu).Daca Domnul e.cata are pretenti financiare astept pe Pm.
Ps.ps.Dl Tantar e FOARTE RESPECTAT PRINTRE CEI CU HELI si NU a dat TEAPA NICIODATA CUIVA
inainte sa ne trezim vorbind, mai bine citim analizam si apoi daca avem de spus, mai spunem daca nu, mai bine nu doar de dragul conversatiei.
pe mine sincer nu ma intereseaza ce si cum s-a intamplat, OMUL NU ARE CUVANT.
vb cu el la telefon de doua ori, in doua zile consecutive vineri si sambata, nu mi-a zis nimik ca ar vrea mai multi bani s-au ar avea alte pretentii, deci bun bazat ca am cumparat un alt charger normal ca l-am scos pe al meu la vanzare,
acum domnule fulger vezi ce vina are domnul tantar in toata afacerea asta ?
de pe 14 15 cand am vb ultima data cu el, nu am primit nici macar un bip, sms, pm sau orice alt fel de raspuns ca s-ar fi schimbat ceva.
normal ar fi fost azi sa am in mana chargerul ce l-am cumparat.
gresesc ceva?
daca un om de 41 ani megamember face asa ceva, eu nu stiu in cine sa mai am incredere.
domnu tantar, AVETI CUVANTUL, VA ROG SA EXPLICATI SI COLEGILOR CE S-A INTAMPLAT.
DE CE NU AM PRIMIT CHARGERUL CUM NE-AM INTELES LA TELEFON("NU MAI AM CUTIA, DAR TI-L AMBALEZ EU BINE IN FOLIE, NU-I PROBLEMA")
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 20 December 2012 - 08:23 PM
Postat 20 December 2012 - 09:20 PM
e.cata, la 20 December 2012 - 08:21 PM, a spus:
pe mine sincer nu ma intereseaza ce si cum s-a intamplat, OMUL NU ARE CUVANT.
vb cu el la telefon de doua ori, in doua zile consecutive vineri si sambata, nu mi-a zis nimik ca ar vrea mai multi bani s-au ar avea alte pretentii, deci bun bazat ca am cumparat un alt charger normal ca l-am scos pe al meu la vanzare,
acum domnule fulger vezi ce vina are domnul tantar in toata afacerea asta ?
de pe 14 15 cand am vb ultima data cu el, nu am primit nici macar un bip, sms, pm sau orice alt fel de raspuns ca s-ar fi schimbat ceva.
normal ar fi fost azi sa am in mana chargerul ce l-am cumparat.
gresesc ceva?
daca un om de 41 ani megamember face asa ceva, eu nu stiu in cine sa mai am incredere.
domnu tantar, AVETI CUVANTUL, VA ROG SA EXPLICATI SI COLEGILOR CE S-A INTAMPLAT.
DE CE NU AM PRIMIT CHARGERUL CUM NE-AM INTELES LA TELEFON("NU MAI AM CUTIA, DAR TI-L AMBALEZ EU BINE IN FOLIE, NU-I PROBLEMA")
Te rog sa-mi spui la ce valoare se reduce paguba creat de mine si sa-mi dai un cont in care sa-ti virez valoarea cuvintelor tale .
Dintre toti cu care am lucrat pe forum tu esti singurul care are opinia asta , este un procent mic pe care mi'l pot asuma .
Deci ,,, astept valoarea si contul ..
Aceasta postare a fost editata de tantar: 20 December 2012 - 09:24 PM
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
Postat 20 December 2012 - 09:26 PM
Din moment ce ai postat aici...unde e teapa,paguba,deranjul?Adica tu ti-ai vandut chargerul si?....ce vrei sa spui ca l-ai dat de pomana?te-a obligat cineva sa iti vinzi chargerul? din cate am vazut ti-ai luat 100 lei pe el...pret echitabil pentru un SH... practic vroiai sa faci o super afacere si te oftici ca nu tia iesit....asta eraaaa.
Deci noi aici vorbim de neseriozitate fata de un produs pe care il vroiai dar pe care nici nu l-ai vazut la culoare si nici nu l-ai platit pe deasupra....deci iar nu e TEAPA e doar o neintelegere.
O afacera poata sa cada oricand si din multe motive,problemele apar atunci cand una din parti a iesit in paguba.Dumitale ai comfirmat ca nu ai primit coletul(pentru care nu ai platit)(deci paguba"0") si el a comfirmat ca nu a pos coletul(paguba"0").Acum pe bune....ce raspuns poate omul sa dea?...o sa zica ca i sa oferit 300 lei ca sa iti inchida gura(asta in cazul in care e obligat sa iti dea explicatii desi nu cred)
Dl Tantar nu cred ca o sa iti dea curs topicului tau tocmai pentru ca nu se coboara la un nivel de balacareala copilareasca pe care o facem noi acum doar de dragul de a mai face si noi ceva postari...
Ps,Vezi ca ai gresit adresa cu "fulgerul",nu de alta dar nu te tragi de sireturi cu mine.Consider ca ti-am vorbit civilizat pana acum.
......AHHH,a postat Tantar inaintea mea....nu se pune.
Aceasta postare a fost editata de furios: 20 December 2012 - 09:30 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 20 December 2012 - 09:30 PM
Si explicatiile tot nu au venit, dar vrea sa iti cumpere cuvintele(gura), pe seama sa nu mai vorbesti.
@tantar din ce vad eu aici cam toata lumea asteapta si varianta ta de poveste.
@furios nu mai fi asa sigur de cineva ca ai "putea baga mana in foc" ca o sa te arzi.
Aceasta postare a fost editata de casper20: 20 December 2012 - 09:31 PM
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 20 December 2012 - 09:36 PM
casper20, la 20 December 2012 - 09:30 PM, a spus:
Si explicatiile tot nu au venit, dar vrea sa iti cumpere cuvintele(gura), pe seama sa nu mai vorbesti.
@tantar din ce vad eu aici cam toata lumea asteapta si varianta ta de poveste.
@furios nu mai fi asa sigur de cineva ca ai "putea baga mana in foc" ca o sa te arzi.
CASPER nu dau explicatii nici la 'popa' .....'dapoi tie ?
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
Postat 20 December 2012 - 09:38 PM
furios, la 20 December 2012 - 09:26 PM, a spus:
Din moment ce ai postat aici...unde e teapa,paguba,deranjul?Adica tu ti-ai vandut chargerul si?....ce vrei sa spui ca l-ai dat de pomana?te-a obligat cineva sa iti vinzi chargerul? din cate am vazut ti-ai luat 100 lei pe el...pret echitabil pentru un SH... practic vroiai sa faci o super afacere si te oftici ca nu tia iesit....asta eraaaa.
Deci noi aici vorbim de neseriozitate fata de un produs pe care il vroiai dar pe care nici nu l-ai vazut la culoare si nici nu l-ai platit pe deasupra....deci iar nu e TEAPA e doar o neintelegere.
O afacera poata sa cada oricand si din multe motive,problemele apar atunci cand una din parti a iesit in paguba.Dumitale ai comfirmat ca nu ai primit coletul(pentru care nu ai platit)(deci paguba"0") si el a comfirmat ca nu a pos coletul(paguba"0").Acum pe bune....ce raspuns poate omul sa dea?...o sa zica ca i sa oferit 300 lei ca sa iti inchida gura(asta in cazul in care e obligat sa iti dea explicatii desi nu cred)
Dl Tantar nu cred ca o sa iti dea curs topicului tau tocmai pentru ca nu se coboara la un nivel de balacareala copilareasca pe care o facem noi acum doar de dragul de a mai face si noi ceva postari...
Ps,Vezi ca ai gresit adresa cu "fulgerul",nu de alta dar nu te tragi de sireturi cu mine.Consider ca ti-am vorbit civilizat pana acum.
......AHHH,a postat Tantar inaintea mea....nu se pune.
prefer sa ma abtin. si te-as ruga sa nu te mai balacesti in cuvinte cu mine.
din toata agitatia asta, sa inteleg ca esti fericitul posesor al chargerului, vandut mie. foarte bine, felicitari, sa il folosesti cu placere.
cat despre paguba, se pare ca nu ai inteles si nici nu ai sa intelegi vreodata nimik.
Postat 20 December 2012 - 09:42 PM
tantar, la 20 December 2012 - 09:36 PM, a spus:
LUI POATE NU. DAR EU VREAU O EXPLICATIE...
UNDE E CHARGERUL CE L-AM CUMPARAT ? DE CE NU AM FOST ANUNTAT.
NU AM NEVOIE DE NIMIK DE LA TINE, DOAR CE MI SE CUVINE.
si pt a nu mai creea discutii inutile si nervi , te rog sa incepi cu : PARCA VAND, CRED CA VAND, E POSIBIL SA VAND, NU SUNT SIGUR, inainte de orice anunt la rubrica vanzari.
Postat 20 December 2012 - 09:47 PM
tantar, la 20 December 2012 - 09:20 PM, a spus:
Dintre toti cu care am lucrat pe forum tu esti singurul care are opinia asta , este un procent mic pe care mi'l pot asuma .
Deci ,,, astept valoarea si contul ..
poate nu inteleg eu cum functioneaza sistemul de cumparari, vanazari pe acest site...
nu vreau si ma repet NU VREAU NIMIK DE LA TINE.
pt ca ai fost corect cu o mare parte, NU inseamna ca e OK din partea ta si ar trebui sa te iertam doar pt ca ai calcat strimb.
partea cu iertatul chiar mi se pare hilara, strigatoare la cer, umilitoare chiar.
e regulamentul acestui forum doar orientativ? doar pt cei multi si prosti ?
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 20 December 2012 - 09:48 PM
Postat 20 December 2012 - 09:56 PM
e.cata, la 20 December 2012 - 09:47 PM, a spus:
nu vreau si ma repet NU VREAU NIMIK DE LA TINE.
pt ca ai fost corect cu o mare parte, NU inseamna ca e OK din partea ta si ar trebui sa te iertam doar pt ca ai calcat strimb.
partea cu iertatul chiar mi se pare hilara, strigatoare la cer, umilitoare chiar.
e regulamentul acestui forum doar orientativ? doar pt cei multi si prosti ?
Intentinam sa nu iti raspund , dar trebuie sa te corectez
- "pt ca ai fost corect cu o mare parte" ,,, vorbim de toti ceilalti nu de o mare parte
- "sa te iertam" .. la cate persoane te referi ?
Inca o data, NU DAU EXPLICATII .
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
Postat 20 December 2012 - 10:02 PM
tantar, la 20 December 2012 - 09:56 PM, a spus:
- "pt ca ai fost corect cu o mare parte" ,,, vorbim de toti ceilalti nu de o mare parte
- "sa te iertam" .. la cate persoane te referi ?
Inca o data, NU DAU EXPLICATII .
ce ne mai place mahalaua.
1. "pt ca ai fost corect cu o mare parte" ,,, vorbim de toti ceilalti nu de o mare parte ... ei bine cu mine nu ai fost deci e corect o mare parte
2. - "sa te iertam" .. la cate persoane te referi ? noi sa te iertam pe tine corect din nou
concluzia e clara.
omul nu are cuvant, si revin la ce am scris mai sus. te rog pt binele tuturor si al tau incepe cu ORICE ANUNT LA VANZARI : PARCA VAND, CRED CA VAND, ....
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 20 December 2012 - 10:03 PM
Postat 20 December 2012 - 10:04 PM
e.cata, la 20 December 2012 - 10:02 PM, a spus:
1. "pt ca ai fost corect cu o mare parte" ,,, vorbim de toti ceilalti nu de o mare parte ... ei bine cu mine nu ai fost deci e corect o mare parte
2. - "sa te iertam" .. la cate persoane te referi ? noi sa te iertam pe tine corect din nou
concluzia e clara.
omul nu are cuvant, si revin la ce am scris mai sus. te rog pt binele tuturor si al tau incepe cu ORICE ANUNT LA VANZARI : PARCA VAND, CRED CA VAND, ....
Cred ca este cazul sa rugam un moderator sa medieze . Esti de acord ?
JU- 87 STUKA 1920 mm
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
Postat 20 December 2012 - 10:09 PM
tantar, la 20 December 2012 - 10:04 PM, a spus:
si sa adauge la subtitlu pe langa, NESERIOS SI NESIMTIT SI TUPEIST.
Postat 20 December 2012 - 10:16 PM
tantar, la 20 December 2012 - 10:04 PM, a spus:
sunt de acord. sa recapitulam:
-ai pus la vanzare un charger pe data de 14 la ora 21 si ceva.
-la ora 21 si ceva si 3 minute mai tarziu te sun sa cumpar chargerul, mi-ai zis ca nu mai ai cutia dar il ambalezi bine in folie.
-a doua zi in data de 15 ,sambata te sun din nou, nu ai zis nimik nici sambata ca nu ai mai vrea sa il trimiti sau il dai altcuiva.
de pe 15 pana azi astept chargerul care nu a mai venit.
-te sun azi din nou cand de la posta nu primesc nici un raspuns, si imi zici: ahh , nu l-am mai pus, si nici nu cred ca o sa il mai pun, ca il dau cuiva din galati cu acelasi pret, a mai urmat ceva, dar m-am enervat si nu mai tin minte, dar va asigur ca a fost o discutie normala fara injuraturi si tipete si alte chestii.
-am omis ceva?
cei ce nu sunt implicati direct aptineti-va.
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 20 December 2012 - 10:18 PM
Postat 20 December 2012 - 10:18 PM
Pentru pagubitul nostru am sa ii spun ca eu nu umblu cu chargere SH,daca vreau imi iau nou nu stau sa atarn pe la vanzari poate apare vro' bomba.
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 20 December 2012 - 10:21 PM
tantar, la 20 December 2012 - 09:36 PM, a spus:
In ptimul rand eu nu ti-am cerut explicatii,am spus ca asteptamexplicatii.
Aaaaa.. si te rog sa nu mai fi asa flecmatic...........
FPV is not a crime!
Hitec Optic 6 Spectra 35MHz sinteza
FrSky 2.4GHz modul
Easy Glider BL
FW 190 A8
P 51D Mustang
IAR 80
ME 163
Tel: 0741-931.767
Postat 20 December 2012 - 10:24 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 20 December 2012 - 10:28 PM
furios, la 20 December 2012 - 10:24 PM, a spus:
prietene, cred ca confunzi facebook-ul cu rubrica feed-back.
te priveste pe tine cum imi gestionez eu contul ?
cat despre ce ai mai scris, prefer sa nu incep, ca o sa-ti para rau.
Postat 20 December 2012 - 10:37 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 20 December 2012 - 10:43 PM
vreau sa nu se mai intample. "a recunoaste ca esti prost nu e un act de inteligenta."
si vreau sa se faca dreptate.
a pus la vanzare,
am cumparat.
nu am primit.
nu am fost anuntat, cu atata tehnica nici un semn.....
NESERIOS SI NESIMTIT.
acuzatiile mele sunt FONDATE SI MI LE SUSTIN.
poate nu intelegi, dar nu am nevoie de nimik de la nimeni, nu am venit la tine la usa si am cerut de pomana, el a vandut eu am cumparat.
ce atata vorbareala.
a gresit. ban. o luna, doua, permanent. nu ma intereseaza.
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 20 December 2012 - 10:46 PM
Postat 20 December 2012 - 10:52 PM
P.S. pe e-cata nu il cunosc dar pe tantar da si pot spune ca este un om de calitate....se poate ,chiar din pricina asta sa fi avut o mica scapare pentru care barbateste si-a cerut scuze.
Aceasta postare a fost editata de stamate: 20 December 2012 - 10:53 PM
sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
Postat 20 December 2012 - 10:58 PM
e.cata, la 20 December 2012 - 10:43 PM, a spus:
vreau sa nu se mai intample. "a recunoaste ca esti prost nu e un act de inteligenta."
si vreau sa se faca dreptate.
a pus la vanzare,
am cumparat.
nu am primit.
nu am fost anuntat, cu atata tehnica nici un semn.....
NESERIOS SI NESIMTIT.
acuzatiile mele sunt FONDATE SI MI LE SUSTIN.
poate nu intelegi, dar nu am nevoie de nimik de la nimeni, nu am venit la tine la usa si am cerut de pomana, el a vandut eu am cumparat.
ce atata vorbareala.
a gresit. ban. o luna, doua, permanent. nu ma intereseaza.
Acum te pomenesti ca dupa 2 luni pe forum vrei sa faci si reguli,deja exagerezi,Sa avem pardon dar de ce sa nu punem si invers problema,daca nu i-ai prezentat omului incredere si te-a scos din carti.
Aceasta postare a fost editata de furios: 20 December 2012 - 11:00 PM
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
Postat 20 December 2012 - 10:58 PM
stamate, la 20 December 2012 - 10:52 PM, a spus:
P.S. pe e-cata nu il cunosc dar pe tantar da si pot spune ca este un om de calitate....se poate ,chiar din pricina asta sa fi avut o mica scapare pentru care barbateste si-a cerut scuze.
din tot ce spui reese un singur lucru: e om de calitate, dar mai are scapari, si uite asa eu am ramas si fara charger-ul meu, si fara cel cumparat.
" nu da vrabia din mana pe cioara din gard"
si culmea nesimtirii tot eu primesc warn.
mai bine alegeam varianta cu mita si gura inchisa.
Aceasta postare a fost editata de e.cata: 20 December 2012 - 11:00 PM
Postat 20 December 2012 - 11:03 PM
e.cata, la 20 December 2012 - 10:09 PM, a spus:
Doar faptul ca ai ratat o afacere probabil buna, nu-ti da dreptul sa jignesti. Iar daca Tantar nu ti-a raspuns imadiat la prima postare de aici, o fi tocmai din cauza jignirilor pe care i le-ai adus in titlu. Mai gandeste-te cu calm la ce s-a intamplat, cum ai reactionat, raspunsul lui si la replicile tale si vezi daca nu cumva ai intins coarda.
Aceasta postare a fost editata de navigator: 20 December 2012 - 11:04 PM