Pagina 1 din 1
Traxxas TQ 2 . -27 Mhz. Rog ajutor.
Postat 28 October 2011 - 10:10 PM
Rog ajutor !!
Am acesta statie cu receptorul aferent. Intreb si eu pe cei mai priceputi,daca se poate adauga inca un canal (si cum ) pe emitator,ca receptorul are.
Poate are bunavointa cineva care are o statie TRAXXAS cu trei canale si se uita unde e legat al treilea canal.( o poza,eventual).Multume sc anticipat pentru ajutor...
Am acesta statie cu receptorul aferent. Intreb si eu pe cei mai priceputi,daca se poate adauga inca un canal (si cum ) pe emitator,ca receptorul are.
Poate are bunavointa cineva care are o statie TRAXXAS cu trei canale si se uita unde e legat al treilea canal.( o poza,eventual).Multume sc anticipat pentru ajutor...
Postat 05 November 2011 - 10:56 PM
Hurloi Grigore, la 28 October 2011 - 10:10 PM, a spus:
Rog ajutor !!
Scuze ...
Am uitat sa intreb daca se poate alimenta receptorul dela o baterie Pb.6 V -10 Ah prin o dioda de 3 A .( nu am gasit nicaieri valoarea tensiunii maxime de alimentare la acest receptor ) As vrea sa il pun pe o barcuta.Servo stiu ca merge si la 6V.
Scuze ...
Am uitat sa intreb daca se poate alimenta receptorul dela o baterie Pb.6 V -10 Ah prin o dioda de 3 A .( nu am gasit nicaieri valoarea tensiunii maxime de alimentare la acest receptor ) As vrea sa il pun pe o barcuta.Servo stiu ca merge si la 6V.
Nu cred ca ai cum sa pui inca un canal la emitator...intr-adevar receptorul are al 3-lea canal...cred ca solutia ar fi sa iei un TQ cu 3 canale, eu am avut si in 2 canale, dar si in 3 canale (27 MHz si 2.4 GHz).
Nu cred ca are probleme cu tensiunea de 6 V, la 6V imi alimentez si eu toate receptoarele...am un LiFe care am impresia ca are 6.6 V, nu poti sa ii pui un LiPo de 2 celule= 7.4V...ala sigur nu merge.
Spor
Aceasta postare a fost editata de daniel_hnatec: 05 November 2011 - 10:56 PM
Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea
Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
Schumacher Mi4LP
Hobao Hyper Competition ST
Hobao Hyper 7
LRP S8BX team X 2
LRP S8BX
Traxxas Revo => crawler
Hpi Wheely King
Sanwa M11X
Postat 06 November 2011 - 08:41 PM
Multumesc Daniel !!!
Spune-mi te rog daca al treilea canal dela TQ 3 e normal sau ON-OF ( ai spus ca ai avut si tx TQ3 in 27 Mhz.)
Spune-mi te rog daca al treilea canal dela TQ 3 e normal sau ON-OF ( ai spus ca ai avut si tx TQ3 in 27 Mhz.)
Postat 06 November 2011 - 08:44 PM
Hurloi Grigore, la 06 November 2011 - 08:41 PM, a spus:
Multumesc Daniel !!!
Raspund eu:
Este on-off, nu progresiv.
stima,
Radu
Custom CNC parts GNS Racing
Postat 07 November 2011 - 09:29 PM
Am inteles . Multumesc pentru lamurire . Totusi poate stie cineva daca se poate adauga un canal pe TQ 2 !!!!!
Astept cu interes.
Astept cu interes.
Postat 28 November 2011 - 01:18 PM
salut am si eu acelasi model de statie si acelasi model de receptor nu merge adaugat inca un canal, am desfacut statia sa vad si nu ai cum sa il adaugi. procesoru stie doar de doua canale. la cea in 2.4 merge sa adaugi de la 3 canale so faci in 4.
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"
0723652247
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"