Salutari!
Ma puteti ajuta cu un sfat va rog?
Vreau sa incep(in sfarsit) montajul la o replica Trex450 si as lua niste servo mai bune pt platou(in loc de SG90), daca tot am observat ca montajul lor nu va fi chiar simplu.
Ce parere aveti de Zebra ZS-F135 MG vs. Hitec HS-55(ambele de la un furnizor din tara)? A folosit cineva Zebra?Merita luate doar pt ca au angrenaj metalic?
Ar mai fi o varianta cu Futaba S3114(am unul pt coada)dar e mai mic si o gaura de fixare nu "da bine" iar parghia e prea fina,nu stiu daca rezista daca mai si largesc o gaura.
Multumesc anticipat!
Pagina 1 din 1
Servo platou
Postat 21 March 2011 - 09:34 AM
odin, la 21 March 2011 - 03:58 AM, a spus:
Salutari!
Vreau sa incep(in sfarsit) montajul la o replica Trex450 si as lua niste servo mai bune pt platou(in loc de SG90), daca tot am observat ca montajul lor nu va fi chiar simplu.
Ce parere aveti de Zebra ZS-F135 MG vs. Hitec HS-55(ambele de la un furnizor din tara)? A folosit cineva Zebra?Merita luate doar pt ca au angrenaj metalic?
Ar mai fi o varianta cu Futaba S3114(am unul pt coada)dar e mai mic si o gaura de fixare nu "da bine" iar parghia e prea fina,nu stiu daca rezista daca mai si largesc o gaura.
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
de zebra nu stiu nimic dar hitek hs 55 sunt pocnitori lente si depasite , la fiecare crash oricat de mic ai abonament la angrenaje de schimb
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
Postat 28 April 2011 - 03:13 AM
Eu m-am linistit pentru moment cu HGD digital 202 Carbon Gear BB -9.1g / .11s / 1.5kg. Am aprox 40 de zoboruri cu ele si sper la mai multe :nea:
Interesant este ca merg si pe coada destul de bine cu gy401b.
PS: stiganas le are de mai multa vreme.. mai merg? :huh:
Interesant este ca merg si pe coada destul de bine cu gy401b.
PS: stiganas le are de mai multa vreme.. mai merg? :huh:
Postat 28 December 2011 - 09:27 AM
https://www.hobbykin...g_11g_0_09.html
Ptr platou, ptr o clana de t-rex 250. Ce parere aveti? Merge si la coada cu un gyro Assan GA-410 tail lock?
Ptr platou, ptr o clana de t-rex 250. Ce parere aveti? Merge si la coada cu un gyro Assan GA-410 tail lock?
Aceasta postare a fost editata de sebica_heli: 28 December 2011 - 09:28 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1