Modelism - RHC Forum: Jucarii - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Jucarii propunere de topic

#1 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 27 November 2011 - 05:08 PM

Propun sa deschidem un nou topic 'JUCARII'.

Cred ca ar trebui filtrate si separate toate 'comentariile' care se refera la 'inaripate' cu infra rosu, fara platou cilclic, beculete ... ma rog, la cele de folosit acasa (de la o virsta, numai singur acasa din considerente sociale). Nu sunt contra copiilor, doar ca apreciez 'aportul' (sa nu zic inventiile) lor la lumea modelistica. Mi-ar place sa fie grupati, sa-i savuram pe indelete.
0

#2 Useril este offline   misumat 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 717
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 27 November 2011 - 05:58 PM

+1
ALIGN Trex 600N (in fuselaj de Bell Jet Ranger), OS 50SX-H, Futaba T10C 2,4 Ghz, GY-520/S9254, GV-1 Governor, 3xS3152
CMPro YAK-54 (1,3m) fiberglass, 100 g/dm2, OS 91 FX, 5xS3003, MA 14x8
CMPro Transall C-160 (1,85m) fiberglass, 118 g/dm2, 2 x OS 35 AX, 6xS3003, 2xAPC 10x6 cu 4 pale
CMPro Cessna 182 Skylane (1,65m) fiberglass, 109 g/dm2, OS 55 AX, 7xS3003, MA 13x6
Canadair CL-415 (2,05m) fiberglass, 2 x OS 55 AX, 9xS3003, 2 x MA 13x6
0

#3 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 27 November 2011 - 06:03 PM

E o idee buna, nu e vorba ca nu au farmecul lor si aduc multi modelisti noi dar sunt altceva decat elicopterele RC.
0

#4 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1551
  • Inregistrat: 22-July 11
  • Interests:computere, electronica, rc

Postat 27 November 2011 - 08:26 PM

De acord

Coax-urile cu platou (gen mcx), radio 4ch si tot tacimul unde intra, la jucarii sau la rc?

Interesant ca in lumea civilizata nu am vazut sa se rida de astia care incep cu jucarii

Aceasta postare a fost editata de DanB: 27 November 2011 - 08:26 PM

USER BANNED BY ADMIN
0

#5 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 27 November 2011 - 09:14 PM

Nici aici nu rade nimeni. Radem cand se confunda jucariile cu modele. Tu ai in mod clar opinii puternice dar experienta mai putin. Cunosc destui care au inceput de la zero cu Mcpx si nu au dat bani pe reparatii. Au dat bani mai tarziu cand au devenit curajosi si au inceput sa faca chestii cu micutul mcpx.

Blade MCX e model. E coax dar are platou adevarat, gyro adevarat, statie adevarata.

Jucarie este cel cu motor orizontal in coada, control pe infrarosu si 3 canale.

Uite un exemplu de heli coaxial (asta e desi nu pare). O am si e haioasa.

Vezi postareaDanB, la 27 November 2011 - 08:26 PM, a spus:

De acord

Coax-urile cu platou (gen mcx), radio 4ch si tot tacimul unde intra, la jucarii sau la rc?

Interesant ca in lumea civilizata nu am vazut sa se rida de astia care incep cu jucarii

Hai ca-s si eu curios, ce-i recomandati omului ca prim heli?

Da, am scos din burta chestia cu mcpx, cine a inceput direct pe el e rugat sa-si impartaseasca experienta.

0

#6 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2011 - 09:31 PM

Haioasa jucaria.

Da, am experienta putina, in timp o sa trec la chestii mai serioase. Sint convins ca poti sa incepi cu mcpx cu multa atentie si ore de sim, eu nu sint genul, prefer sa dau de zeci de ori de pereti niste jucarii, more fun (la mcx2 am inlocuit doar un flybar si un main shaft, si a vazut pereti, tavane, mobila). Astept sa iasa msrx. Dupa aia mai vad ce si cum.

Cei care acuma incep nu stiu care e diferenta intre o jucarie si un model. Nici eu nu stiam acu jumate de an, ca nu se invata la scoala. De aia nu vad ce rost are sa fie luati la saiba din start in loc sa li se explice frumos ce si cum. In fond dintre ei o sa vina urmatorii modelisti, asa ca ar trebui incurajati si ghidati pe calea cea buna, nu luati la misto ca vin cu jucarii.
USER BANNED BY ADMIN
0

#7 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru

Postat 27 November 2011 - 09:47 PM

Noi suntem virusati de heli (si alte modele) asa ca vrem sa-i virusam si pe altii. Sigur nu ii luam la misto pentru ca au cumparat o jucarie.
0

#8 Useril este offline   DanB 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 27 November 2011 - 09:57 PM

Sure, doar "ii savurati pe indelete"
USER BANNED BY ADMIN
0

#9 Useril este offline   emilemir 

• Search Sexy Girls from your city for night
  • Grup: Validating
  • Postari: 881
  • Inregistrat: 04-April 10
  • Interests:discussion

Postat 27 November 2011 - 10:16 PM

nimeni nu savureaza pe nimeni, lumea intra aici ca sa ceara un sfat ce sa cumpere sau ce sa nu cumpere iar cei ce stiu sa dea un sfat bun.Eu sunt un super incepator, am ascultat de sfaturile colegilor de aici si pot spune ca am incetat sa mai scot bani de piese pentru reparatii.Am inceput cu coaxial, am trecut la 450, hk care e chinezesc dar pot spune ca s-a ridicat la asteptarile mele si inca rezista foarte bine, acum iar acum sunt la faza de nitro. Ce placere e mai mare decat sa-ti montezi tu heli, sa reglezi statia, servo-urile si multe alte lucruri.
PS daca stiam de la inceput saream de faza cu coaxialul
0

#10 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 29 November 2011 - 08:56 AM

Ca sa nu apara sentimente de fustrare, sau sa nu ramina unii 'cu onoarea nereperata', hai sa incercam o definitie:

- elicoptere fara platou ciclic
- elicoptere fara comanda proportionala
- elicoptere doar cu stabilizator giroscopic (bara bell doar cu greutati, fara palete).

Poate ar fi utila o redenumire a topicului. In sensul nu sa schimbam realitatea, doar sa-i incadram corect, si sa-i motivam sa scrie acolo pe colegii nostri mai incepatori (indiferent de virsta).
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu