Prezenţa membrilor Federatiei a fost in unanimitate, majoritatea cluburilor de modelism din ţară au trimis reprezentanţi. Se pare că de la an la an atât federaţia cât si cluburile au desfiinţat mitul comunist in care statul pompa bani pe toate căile din care oamenii cheltuiau, iar când acesti bani nu au mai existat toată lumea s-a simţit neputincioasă si neajutorată. Constatăm astăzi că acest hop a fost trecut cu succes. Modeliştii au luat lucrurile in serios, au căutat surse de venituri, s-a muncit enorm. Rezultatele muncii lor au fost frumos răsplatite de laurii câştigaţi in competitiile din anul trecut. Deşi o federatie mică, cu doar trei angajaţi, reuşeşte performanţa de a fi prima in sporturile neolimpice si asta o dovedeşte an de an in ultimul timp.
Am constatat prezenta d-lui Radu Berceanu, presedintele federatiei. In luarea dânsului de cuvânt am remarcat intentiile pe care le are in sprijinirea activitatii.Este convins de foloasele si impactul care il are acest sport asupra copiilor si tinerilor de preferat fiind altor activitati mondene cum ar fi internet-cafeurile, barurile, drogurile.
Amintesc pe această cale d-lui Berceanu că nimic nu este vesnic pe lumea asta,inclusiv dânsul, si ar putea in proiectele pe care le are să initieze unul de a realiza un club puternic de modelism in Bucuresti ce ar putea dăinui peste ani.
Aportul eforturilor materiale particulare au performat anul trecut in obtinerea de titluri de campioni si vicecampioni mondiali si europeni.
Am fost surprins plăcut de strategia federatiei pentru viitor in a face cât mai multă imagine acestui sport in media care acum lipseste aproape cu desăvârşire. Bravo domnilor! Intr-adevăr lucruri si fapte frumoase nu isi găsesc valoarea dacă nu le ştie nimeni.
Inca o data felicitam pe aceasta cale eforturile sustinute ale d-lui secretar Zanciu Mihai si d-lui adjunct Marius Conu.Succes si anul acesta!
Fisiere atasate
-
POZE_002.jpg (44.81K)
Number of downloads: 126