Pagina 1 din 1
odihneasca-se-n pace! Mircea Goanta nu mai e...
Postat 30 October 2009 - 05:44 PM
l-am cunoscut inca din primii mei ani de rc...a fost unul dintre OAMENII din rc la care am regasit doar altruism, CORECTITUDINE, rigoarea amanuntului tehnic, imaginatie si realism totodata...
vicisitudinile societatii cotidiene si ale vietii l-au pus intr-o situatie extrem de dificila, atit social, cit si material, de aceea se retrasese in ultimii ani din viata "publica", continuind insa sa croiasca diverse proiecte tehnice, undeva intr-un garaj din Drumul Taberei...
este unul dintre putinii OAMENI despre care nu pot spune decit ca m-a ajutat, si poate nu am reusit sa-i multumesc niciodata in masura in care ar fi meritat...
dormi in pace,..."Gontina" ...
vicisitudinile societatii cotidiene si ale vietii l-au pus intr-o situatie extrem de dificila, atit social, cit si material, de aceea se retrasese in ultimii ani din viata "publica", continuind insa sa croiasca diverse proiecte tehnice, undeva intr-un garaj din Drumul Taberei...
este unul dintre putinii OAMENI despre care nu pot spune decit ca m-a ajutat, si poate nu am reusit sa-i multumesc niciodata in masura in care ar fi meritat...
dormi in pace,..."Gontina" ...
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 30 October 2009 - 07:14 PM
Vorbele , vin greu in astfel de situatii , si parca niciodata nu spui tot ce ai vrea sa spui despre acel OM - caci in pofida tuturor furtunilor pe care viata i le-a scos in fata lui Mircea acesta a ramas un Om cu O mare .
Yacht-men de exceptie iubitor de mare , vint vele si motor , dar mai ales iubitor de veliere si marinarie .
Pe linga modele de veliere RC ( adevarate bijuterii de mecanica ) Mircea mai trebuie amintit drept cel care dupa revolutie a reconditionat perfect singura salupa RIVA AQUARAMA din Romania ce a apartinut lui Nicolaie ceausescu .
Mirceo mi-e tare dor sa mai vorbim o Bere .
Sa-ti fie tarana usoara .
Yacht-men de exceptie iubitor de mare , vint vele si motor , dar mai ales iubitor de veliere si marinarie .
Pe linga modele de veliere RC ( adevarate bijuterii de mecanica ) Mircea mai trebuie amintit drept cel care dupa revolutie a reconditionat perfect singura salupa RIVA AQUARAMA din Romania ce a apartinut lui Nicolaie ceausescu .
Mirceo mi-e tare dor sa mai vorbim o Bere .
Sa-ti fie tarana usoara .
Aceasta postare a fost editata de rallyman: 30 October 2009 - 07:15 PM
L'ennui dans ce monde, c'est que les idiots sont sûrs d'eux et les gens censés pleins de doutes
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Les bons bateaux ne donnent aucune intelligence à leur propriétaire, et seul le talent permet d'être devant.
Postat 01 November 2009 - 10:18 AM
Ne consideram categorie aparte ,ne bucuram cand vedem ca suntem din ce in ce mai multi, impartim idei ,proiecte si vise ,desi nu ne vine sa credem cateodata auzi ca cineva pentru unii amic pentru altii sau un prieten bun a plecat dintre noi si atunci ca vrei sau nu iti trec prin fata ochilor momente ale vietii petrecute in compania celui care s-a stins.
Sa nu-i uitam niciodata pe cei care au fost ca noi si acum se odihnesc.
Din partea mea si a lui Rotaru Adrian <Rottyrc> care din motive administrative nu poate posta in acest moment si nu in ultimul rand din partea tuturor visatorilor din Pitesti:
ODIHNEASCA-SE IN PACE!
Sa nu-i uitam niciodata pe cei care au fost ca noi si acum se odihnesc.
Din partea mea si a lui Rotaru Adrian <Rottyrc> care din motive administrative nu poate posta in acest moment si nu in ultimul rand din partea tuturor visatorilor din Pitesti:
ODIHNEASCA-SE IN PACE!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1