Sunt curios daca a incercat cineva acest acumulator la un navomodel... am sa il incerc eu...dar pana sa iau aceasta decizie va rog sa-mi spuna cineva daca este vreo problema pt barcuta ...avand in vedere la cate bateri sunt pe piata nu am mai intalnit atatia ah...deja ma gandesc ca nu imi mai iau atatia acumulatori de rezeva dupa mine cand plc la o partida(3 deobicei) http://www.newark.co...08ah/dp/42J8541
Pagina 1 din 1
cred ca este cel mai bun acumulator acumulator navomodel
Postat 15 November 2011 - 05:15 PM
Intr-adevar, chiar ma si mir de ce se mai chinuie astia cu LiPo, LiFe cand ar putea sa-si ia un acumulator din asta miraculos cu energie specifica de 518Wh/kg!
Din pacate este doar o mica gresala pe site acolo, in loc de 108Ah trebuiau sa scrie 108Wh. Acumulatorul are o capacitate absolut normala de 9Ah :pardon:.
Din pacate este doar o mica gresala pe site acolo, in loc de 108Ah trebuiau sa scrie 108Wh. Acumulatorul are o capacitate absolut normala de 9Ah :pardon:.
Aceasta postare a fost editata de ovidiugm: 15 November 2011 - 05:17 PM
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
Postat 15 November 2011 - 05:36 PM
ovidiugm, la 15 November 2011 - 05:15 PM, a spus:
Intr-adevar, chiar ma si mir de ce se mai chinuie astia cu LiPo, LiFe cand ar putea sa-si ia un acumulator din asta miraculos cu energie specifica de 518Wh/kg!
intradevar este aceea greseala...dar de ce e scump asa???
Aceasta postare a fost editata de s0rynelu: 15 November 2011 - 05:36 PM
Postat 15 November 2011 - 05:59 PM
ovidiugm, la 15 November 2011 - 05:38 PM, a spus:
Este piesa originala de schimb pentru UPS-uri, iar APC este una dintre cele mai scumpe marci in domeniu.
multumesc pt raspunsurii....pana la urma tot ma car cu 1 garmada de acumulatorii dupa mine :pardon: daca pun li-ion mi se dezechilibreaza barcuta...etc...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1