CERINTE MINIME LA UN CONCURS !!! Un sondaj indreptat spre cei care au cu ce dar nu participa...
Postat 19 October 2011 - 04:00 PM
Mugen MBX6 - Ninja JX
HB Cyclone TCX - Tekin RS Pro
HB Cyclone TC - LRP SXX Stock Spec
Associated B44 - LRP SXX Stock Spec
Serpent 1/12 - Tekin RS Pro
Postat 19 October 2011 - 05:04 PM
- suntem niste tipi (si chiar tipe) cu foarte multi bani, care nu respectam nici o regula, nici un regulament, nici nu ne dorim asta, ne dam pe "gratis" adica suntem si naivi, injuram de mama focului, ne luam la bataie pe alocuri si multe alte chestii pe care le-am uitat in timp ce scriam ca mi-a luat foc neuronul (singurul bate-l vina...)
Postat 19 October 2011 - 07:16 PM
fasconal, la 19 October 2011 - 05:04 PM, a spus:
- suntem niste tipi (si chiar tipe) cu foarte multi bani, care nu respectam nici o regula, nici un regulament, nici nu ne dorim asta, ne dam pe "gratis" adica suntem si naivi, injuram de mama focului, ne luam la bataie pe alocuri si multe alte chestii pe care le-am uitat in timp ce scriam ca mi-a luat foc neuronul (singurul bate-l vina...)
Nu este asa si o stii. Timpul se pare ca este prima problema pentru toti. Eu anul asta am participat la rally la fel ca in fiecare an, doar ca diferenta cred ca a facut-o premiul cel mare si etapele, fiind mai multe la numar. Sa nu mai discutam pe partea de chirie la automodel, ca o sa vorbim mult, bine si fara rost. Daca s-ar desfasura concursuri prin tara, si eu as merge la cateva etape, neputand fi prezent la toate, sin cauza de timp, bani sau alte motive. Unul din ele, si pentru mine, a fost si a ramas, in anumite circumstante, lenea. Banii au fost si sunt in continuare o problema. Daca dai n-ai, sau chiar daca ai, n-ai. Ar mai fi si problema cu mia famiglia pe care chiar nu am de gand si nu vreau sa "ii ignor" in aproape fiecare weekend.
Si, se pare ca miza mare, nu a adus participarea dorita. Sau poate nu era destul de mare. In sfarsit... caut niste raspunsuri pe care cred ca le stiu deja, dar vreau sa fiu sigur.
Postat 19 October 2011 - 07:58 PM
Diesel, la 19 October 2011 - 07:16 PM, a spus:
Vorbeste pentru tine ma saracule. EU sunt din clubul Fasconal, si ca si aroganta maxima de azi inainte refuz sa mai platesc taxele de participare la oricare concurs. Totodata mai astept sa mi se puna la dispozite GRATIS sau in CHIRIE cate 2-3 seturi de roti :) :p :yahoo:
P.S.
Premiile la concursuri ar trebuii sa fie de cel putin cate 15.000 Euro pe an (cel mult 2 etape si taxa de participare 0 ) pentru primii 8 clasati.
P.P.S
Bonus 2 cadane si o camila in pielea goala batuta cu lantu de la drujba (si drujba neaaparat Husqwarna)
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 20 October 2011 - 08:04 AM
Diesel, la 19 October 2011 - 07:16 PM, a spus:
Si, se pare ca miza mare, nu a adus participarea dorita. Sau poate nu era destul de mare. In sfarsit... caut niste raspunsuri pe care cred ca le stiu deja, dar vreau sa fiu sigur.
Banii, timpul liber, "lenea" traducandu-se cred ca in distanta prea mare de parcurs ceea ce conduce la oboseala, stres si altele, sunt argumente valabile pentru toti, dar cred ca ele (argumentele) sunt valabile daca ne raportam la toate campionatele cu toate etapele aferente. Nu cred insa ca nu putem participa macar la cateva etape dintr-un anumit campionat care ne este mai convenabil.
Celor ce nu ati participat pana acum macar la o etapa, va recomand sa particpati macar la una, n-o sa va para rau si sunt convins ca o sa reveniti de fiecare data cand o sa puteti.
Postat 20 October 2011 - 12:55 PM
am mers la cit de multe etape am putut noi sa ajungem, nu am lipsit mai deloc...pentru un campionat "in derulare", nici la ora asta nu exista calendar stabilit, sa ne putem si noi programa timpul...MARE PROBLEMA, care face dificila participarea CHIAR SI IN CONDITIILE IN CARE VREM-VREM!!!
pe de alta parte, de fiecare data este extraordinar de dificil sa se asigure o cursivitate a zilei competitionale, trebuie sa insistam excesiv si prea mult pentru a se da startul, de exemplu,sau pentru a se asigura ridicatori, sau pentru a primi "on-time" informatiile operative necesare desfasurarii NORMALE a manselor ...
ne-am implicat destul de mult, si mai ales CORECT si FERM, ca si participanti obisnuiti la aceasta clasa...
credem insa ca nu sintem neaparat doriti, in conditiile in care, de exemplu, nu ni s-a spus nici la ora asta programul clar pentru restul de campionat...
revenind la contextul general a problemei din subiectul prezent, va intreb: credeti ca avem asteptari exagerate, atunci cind am vrea sa stim programul/calendarul unei competitii DE LA INCEPUT?...sau cind cerem respectarea lui?...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 20 October 2011 - 01:54 PM
mizzone, la 20 October 2011 - 12:55 PM, a spus:
Nu. Este perfect normal. Dar... de!
Pana acum, cea mai bine organizata si bine pusa la punct competitie la care am luat parte, in Romania, a fost organizata de moldoveanul Adriaaaaaaaaaaannnnnnnn Zarnescuuuuuu, anul trecut parca, la Campionatul National de 1/10 si 1/18, in Vaslui. Jos palaria. Cu toate ca au existat si acolo mici probleme tehnice, si unele manse nu se trageau din diferite motive... toata competitia a decurs CEAS... si nu oricare, d-ala elvetian!!!
Postat 21 October 2011 - 06:42 AM
smk, la 20 October 2011 - 03:49 PM, a spus:
da tu ai fost la Vaslui de sti? Iti aduci aminte de ceva de acolo??
XRAY T4
XRAY T3 2012
XRAY T3 2012
XRAY NT1
XRAY XB808e
XRAY M18 PRO
SCHUMACHER CAT SX 3
SCHUMACHER Mi4Lp
Team Durango DESC 410
Team Durango DESC 410
SERPENT S120LT
Postat 22 October 2011 - 12:56 PM
Diesel, la 20 October 2011 - 01:54 PM, a spus:
Pana acum, cea mai bine organizata si bine pusa la punct competitie la care am luat parte, in Romania, a fost organizata de moldoveanul Adriaaaaaaaaaaannnnnnnn Zarnescuuuuuu, anul trecut parca, la Campionatul National de 1/10 si 1/18, in Vaslui. Jos palaria. Cu toate ca au existat si acolo mici probleme tehnice, si unele manse nu se trageau din diferite motive... toata competitia a decurs CEAS... si nu oricare, d-ala elvetian!!!
eu ma refeream si(mai ales!) la competitiile cu mai multe etape...
bafta si minuni!
"...NU TREBUIE CONFUNDAT ADEVARUL CU PAREREA MAJORITATII..."-Jean Cocteau
"...DACA VEI AVEA SUFICIENTA INTELEPCIUNE SI RABDARE SI VEI STA ATENT PE MALUL RIULUI, VEI PUTEA OBSERVA, LA UN MOMENT DAT, PLUTIND LA VALE, CADAVRELE DUSMANILOR TAI" -citat : -Sun Tzu -ARTA RAZBOIULUI
"...cine nu are timp, nu invinge niciodata"-Antoine de Saint d'Exupery
"Cuvintele sincere nu sunt niciodata placute, cuvintele placute nu sunt niciodata sincere" -Lao Tze
"...esential in existenta unui om ca mine este ceea "ce" GINDESTE si "cum" GINDESTE, si NU ceea ce FACE si ce SIMTE."-Albert Einstein-BUCURIA GINDIRII
NOTA: daca, intimplator sau nu, unele cuvinte sau elemente de sintaxa din postarile mele comporta dificultati de compilare pentru unii cititori, sint disponibile scurte seminarii de dezvoltare a perceptiei si comunicarii interpersonale.
de asemenea, RECOMANDAM IMPERATIV celor care se cred indreptatiti sa corecteze modul de redactare al textelor un scurt curs de ISTORIE LINGVISTICA, precum si consultarea unui Indreptar ortografic, ortoepic si de punctuatie.
Postat 22 October 2011 - 02:04 PM
concluzia acestui topic?
de ce nu vine lumea la concursuri?cei mai multi au raspuns din aceia care totusi frecventeaza concursurile,si la o rezolvare,sau macar la o concluzie tot nu s-a ajuns.
ce se poate face ca sa vina lumea?de ce sunt numai 2 piste unde se desfasoara concursurile in general(1/1)
de ce sunt impuse anvelopele?de ce neaparat LRP?asta ar insemna niste costuri suplimentare pentru cineva care s-ar da cu un buggy stock(trophy/kyosho)
Aceasta postare a fost editata de prisi: 22 October 2011 - 02:06 PM
Postat 22 October 2011 - 07:11 PM
prisi, la 22 October 2011 - 02:04 PM, a spus:
concluzia acestui topic?
de ce nu vine lumea la concursuri?cei mai multi au raspuns din aceia care totusi frecventeaza concursurile,si la o rezolvare,sau macar la o concluzie tot nu s-a ajuns.
ce se poate face ca sa vina lumea?de ce sunt numai 2 piste unde se desfasoara concursurile in general(1/1)
de ce sunt impuse anvelopele?de ce neaparat LRP?asta ar insemna niste costuri suplimentare pentru cineva care s-ar da cu un buggy stock(trophy/kyosho)
Pai tu de ce nu participi?
Asta este scopul acestui topic, sa intelegem concret de ce nu vine "lumea" sa participe si sa incercam pe cat posibil sa indreptam.
Pai sunt doar doua piste ca atatea sunt. Mai fa tu vreo 4 si nu vor mai fi nici participanti. Cate piste vrei tu, spre exemplu ... ca sa ce???
Sau poate propui sa se desfasoare concursuri si pe maidan ca in vremurile de demult.
Anvelopele au fost impuse de catre organizator la clasele 1/8 buggy si truggy termic. Din punctul meu de vedere este absolut normal. Nu stiu motivele "de ce LRP" dar mi-e usor sa ghicesc ... pret bun pentru ei, pret bun si pentru noi ca tot faceau discount. Buggyurile stock nu vin cu hex de 17mm??? Nu se potrivesc rotile??
Am scris mai sus cam cate concluzii s-au tras din aceste discutii. Tu ce scuza ai?
Postat 22 October 2011 - 07:49 PM
prisi, la 05 October 2011 - 09:51 AM, a spus:
50 de lei nu-s un capat de tara,deci aici n-ar fi o problema.
problema e transportul,cazarea si costirile adiacente.se ridica destul de mult,cel putin pentru veniturile din zona mea.
asta e o parere pur personala,si unele din motivele pentru care am ezitat sa ajung la vrun concurs.
eu mi-am facut si acasa pista,cam pt 1/10 din dorinta de a face ceva cat de cat organizat,si posibilitate de antrenament.dar singur nu prea are farmec.
partea nasoala e ca din ce am vazut eu pista e in bucuresti si constanta.
in bucuresti sa zic ca ar fi oarecum mai acceptabil.dar la constanta deja e o distanta mult prea mare care implica costuri de transport cam maricele.
Postat 23 October 2011 - 08:11 PM
Da, o pista de offroad este in Bucuresti in Parcul Tineretului. O pista de onroad este la 25km de Bucuresti in curs de construire, iar una de offroad am inteles ca este in plan pentru anul viitor langa cea de onroad. Sunt sigur ca anul viitor vom avea de unde alege.