salut. vreau sa achizitionez o radiocomanda. care credeti ca ar fi mai buna HobbyKing 2.4Ghz 6ch Tx si Rx V2 (Mod 2) sau HK-7X 2.4Ghz 7CH g / 5 Model de memory TX si RX V2 (Modul 1)
Pagina 1 din 1
ajutor in alegerea unei telecomenzi
Postat 07 August 2011 - 02:14 PM
Ambele fac acelasi lucru... doar ca varianta cu 7ch e dublu ca pret si mi-e clar ca te vei incurca in setari. Eu personal n-am incercat varianta cu 7ch.
Banuiesc ca o vrei pentru barcuta de plantat... avand in vedere ca nu ai specificat dar ai postat in aceasta categorie... asa ca se recomanda o telecomanda cat mai simpla fara mari reglaje/dereglaje.
Spor!
Banuiesc ca o vrei pentru barcuta de plantat... avand in vedere ca nu ai specificat dar ai postat in aceasta categorie... asa ca se recomanda o telecomanda cat mai simpla fara mari reglaje/dereglaje.
Spor!
Aceasta postare a fost editata de Adistul: 07 August 2011 - 02:16 PM
Cand esti mort, nu stii ca esti mort: e greu doar pt ceilalti.
La fel e si cand esti prost.
tel: 0771 088 207
adistul@yahoo.com
La fel e si cand esti prost.
tel: 0771 088 207
adistul@yahoo.com
Postat 01 October 2011 - 02:32 PM
Mai baieti! Am vazut la cineva o barca de plantat cu radiocomanda asta, si am dat pe spate cit poate sa bata pe apa. Imi scapa mie ceva sau a aparut alta natie de radiocomanda?[attachment=126605:ih9y4wudknbrdcuf.jpg]
Postat 01 October 2011 - 05:33 PM
casapumrs, la 01 October 2011 - 02:32 PM, a spus:
Mai baieti! Am vazut la cineva o barca de plantat cu radiocomanda asta, si am dat pe spate cit poate sa bata pe apa. Imi scapa mie ceva sau a aparut alta natie de radiocomanda?
ih9y4wudknbrdcuf.jpg

Cred ca-i facuta (manufacturata) de unii care au o firma prin Ardeal. Au deschis topic si pe aici acum cativa ani, cand inca nu produceau ci doar tatonau piata si cereau sugestii. Tin minte ca nu agreau statiile clasice in special ideea de stickuri si considerau ca-i mult mai intuitiv gamepadul. Or fi stiut ei ceva. Au si site iar preturile sunt sau cel putin erau extraterestre, nu m-am mai uitat demult la ei. Cica au investit mult in cercetare, probabil ca pana au bagat vreun emitator in gamepadul ala si-o fi stors unul creierii de foarte multi bani.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1