Pagina 1 din 1
atentie la mine hai sa ne unim fortele in a face ceva k
Postat 17 December 2004 - 04:00 PM
bai voi nu pricepeti ce zice omul
Mai intai incepeti proiectul, faceti ceva ce arata bine nu neaparat functional, din banii vostri, si pe urma mergeti sa cautati sponsori
Mai intai incepeti proiectul, faceti ceva ce arata bine nu neaparat functional, din banii vostri, si pe urma mergeti sa cautati sponsori
Postat 18 December 2004 - 01:13 PM
forja, la 17 Dec 2004, 14:30, a spus:
fratilor daca tot suntem pasionati de rahetomodelism haideti sa ne unim fortele pt a face un proiect tare si apoi sa gasi,m niste sponsori sa ne finanteze.
Subscriu si eu. orice s-ar face.
Niste italieni si-au propus 10Km altitudine cu un model telecomandat recuperabil :
Progetto vettore STRATOSFERA
http://www.missilistica.it/
Ce ziceti?
Postat 28 December 2004 - 11:40 AM
ma io m-am apucat asa de capu meu sa fac ceva si mi-a iesit . dar mai am partea electronica. in rest a mai ramas partea grea cu obtinerea autorizatiei. nu stiu cui sa ma adresez, trebuie sa fie cineva care coordoneaza "tot ce misca prin spatiul aerian". am facut ceva sacrificii pt a aduna toate cele de trebuinta pt un model interesant. sponsorii se gasesc k-am greu. am vb cu un prieten bun de-al lu' taicamiu si mi-a zis ca mintea mea a plecat in spatiu. mai mult asta ma facut sa creez cu bani putini ce am putut. cred ar atinge o inaltime de 100m raketutza mea. ramane de vazut & nu uitati cu pasiune si munca se poate face orice.
bafta tuturor.
bafta tuturor.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1