Pagina 1 din 1
Vand motor Rotax 582 Testa Blue
Postat 27 April 2011 - 02:03 PM
Vand motor Rotax 582 Testa Blue , reductor tip E (cu electromotor) raport 4:1 , pullstarter , toba + amortizor , filtru aer , pompa benzina , releu . Motorul este cota zero , in stare perfecta avand aproximativ 150 ore de functionare . La intelegere pot asigura eventual si montajul pe orice tip de aeronava.Motorul se vinde si fara reductor , toba , etc. , in functie de necesitati . Pret total 2700 Euro . Tel: 0745821815 . Dacu
Poze: http://img571.images.../hpim4175y.jpg/
Poze: http://img571.images.../hpim4175y.jpg/
Postat 02 May 2011 - 08:44 AM
Domnule Dac m-ar interesa motorul puteti demonstra cu acte ca are 150 de ore? are acte de provenienta? .
M-ar interesa sa mi-l montati pe o aeronava dati garantie? Ati mai montat aeronave ?va cunoaste cineva dintre cei ce fac avioane in Romania?
Cu Stima
Georg
M-ar interesa sa mi-l montati pe o aeronava dati garantie? Ati mai montat aeronave ?va cunoaste cineva dintre cei ce fac avioane in Romania?
Cu Stima
Georg
Postat 15 May 2011 - 09:32 PM
Scuze de intarziere , dar asa este , nu prea stau pe net . Cu ocazia asta multumesc foarte mult Protheus . Numele meu este Hent Dacian , locuiesc in Arad , prietenii si persoanele care ma cunosc imi spun Dacu . Am lasat numarul de telefon tocmai pentru a da detalii despre motor celor interesati . Motorul in cauza a fost vandut saptamana trecuta in Ungaria . Scuze ca nu am postat atunci dar aveam unul identic de vanzare , pe care l-am vandut zilele trecute domnului Groza , proprietarul Storch-ului de la Deva . Chiar maine ( luni dimineata ) plec la aeroclubul din Deva pentru al monta pe avion . Totusi ar trebui sa raspund la intrebarile dumneavoastra , in legatura cu "bravada" mea , cine ma cunoaste , orele de functionare si actele motorului : detin in Arad un atelier in care nu fac altceva , decat reparatii la diferite aeronave ( in prezent lucrez la trei aeronave ) . Nu ma pun sa enumar aici persoanele care ma cunosc si care nu ma cunosc pentru ca ar fi destul de dificil . . . Motorul avea intradevar 150 de ore de functionare( dupa carnetul lui ) , a fost montat in Italia pe un Tucano si a fost vandut cu contract de vanzare-cumparare . Totodata mentionez ca am de vanzare multe piese si subansamble de Rotax , Hirth etc. In cazul in care va mai intereseaza un motor Rotax 582 , contactati-ma la telefon : 0745821815 pentru ca in urmatoarele doua saptamani voi mai avea un motor pe care il voi revizui si care se vinde cu factura . Cu scuzele de rigoare , totusi mi se par cam rautacioase comentariile dumneavoastra , cu atat mai mult cu cat aveati numarul meu de telefon din anunt pentru detalii . . .
Cu stima ,
Dacu
Cu stima ,
Dacu
Postat 17 May 2011 - 07:59 AM
Acum m-am prins dv. ati vandut un avion (mai precis o rabla, un schrot)unui baiat de la noi Mihut si baiatul s-a prabusit cu el si era sa moara.
Daca si ce vindeti acum e asa...
Oricum ma voi informa pentru cultura mea generala,ca de pe la Arad cunoscuti cu avioanele sunt altii si prea rasar multipeste noapte.
Georg
Daca si ce vindeti acum e asa...
Oricum ma voi informa pentru cultura mea generala,ca de pe la Arad cunoscuti cu avioanele sunt altii si prea rasar multipeste noapte.
Georg
Postat 29 June 2011 - 07:00 PM
M-am interesat domnu Dacu e un mecanic auto nu e zburator nu a fost si probabil nici nu va fi dar e unul care s-a strecurat pe langa zburatorii si consytructorii din Arad.Si acuma chiar se da constructor de avioane, dar se pare ca are ceva probleme legate de fair play ca sa nu spunem de c..., mi-a zis unul Vali referitor la o retea de piese auto care a pierdut multi bani din cauza Dacului. Altul Cojocaru a pierdut un hangar din cauza tepelor lui domnu Dacu si mai sunt, intrebati si voi prin Arad pe la cunostiinte pe cine am intrebat 5-6 persoane care l-au cunoscut nu mi-au zis nimic bun de Dacu.
Georg
Georg
Postat 18 September 2011 - 08:12 PM
Am auzit ca domnu Dacu a luat o lucrare prin februarie 2011, (prima liucrare de avioane) si fiind vorba de un Pulsar cere mereu bani porprieterului pentru lucrari imaginare (initial trebuia sa monyteze motorul pe avion atrat si nimic mai mult). deja trebuie sa modifice trenul de aterizare si alte componente dar el habar nu are de avioane si de materiale compozite asa ca ESTE UN ESCROCcare s-a strecurat in gasca zburatori.
Aveti grija cu cine colaborati pe viitor Dar DACU este un ESCROC toti din Arad zic asta..
Georg
Aveti grija cu cine colaborati pe viitor Dar DACU este un ESCROC toti din Arad zic asta..
Georg
Arata acest topic
Pagina 1 din 1