Modelism - RHC Forum: RTR electric off-road foarte ieftin - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

RTR electric off-road foarte ieftin Pentru un baietel de 3 ani

#1 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 25-December 10

Postat 18 September 2011 - 02:51 PM

Salut,

Am un baietel de 3 ani caruia ii plac masinutele teleghidate (si tot ce e legat de masini in general). Are vreo doua acasa cu care se joaca dar sunt jucarii, nu automodele. De mult ma gandesc sa ii iau un automodel, cu suspenii, directie si viteza proportionale. Ieri am vazut un baietel care avea in parc o masinuta foarte interesanta. Un buggy electric foarte low-cost. Avea tractiune integrala, suspensie reglabila desi tot sasiul era din plastic. Modelul era un Carson Mini Bull/Devil ca acela care tocmai s-a vandut aici. L-am cautat peste tot dar nu cred ca se mai produce. Era perfect pentru ce vroiam eu.
Cautand dupa ceva asemanator am dat peste modelul asta, dar tare mi-e ca maine cand o sa sun la Autoart o sa imi spuna ca nici asta nu se mai fabrica si nu il mai aduc.
Ma puteti ajuta cu vreo sugestie ? Mai cunoasteti astfel de masini la granita dintre jucarii si automodele, la un pret in jur de 300 Ron ? Ma intereseaza sa fie RTR si off-road.

Multumesc
0

#2 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1141
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 18 September 2011 - 03:34 PM

Cauta pe google masinute 1/36 si gasesti de la losi, care sunt in jur de 400 lei dar e exact ceea ce cauti, nu e diferenta f mare intre 300 si 400 lei aia la 300 era SH asta la 400 o iei noua, nu pot pune siteul ca e cenzunar. Bafta
0

#3 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2011 - 03:41 PM

Vezi postareaBag, la 18 September 2011 - 03:36 PM, a spus:

dar daca vrei ceva destul de bun madtruck,iar peste caitva ani daca avanseaza,o sa depasesti 10 mil per bucata!

FRate deabea ti-ai facut si tu cont pe forum si incepi si dai sfaturi.
Aceea e masina de copii, nu automodel. Losi fac modele destul de reusite deci si cele la scara 1/36 ar trebui sa fie reusite, nu am avut dar par ok pentru incepatori.

Uite am gasit un videoclip intre timp uite-o aici in actiune

Aceasta postare a fost editata de Ady.: 18 September 2011 - 03:45 PM

0

#4 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 September 2011 - 04:06 PM

Vezi postareaAdy., la 18 September 2011 - 03:41 PM, a spus:

FRate deabea ti-ai facut si tu cont pe forum si incepi si dai sfaturi.
Aceea e masina de copii, nu automodel. Losi fac modele destul de reusite deci si cele la scara 1/36 ar trebui sa fie reusite, nu am avut dar par ok pentru incepatori.

Uite am gasit un videoclip intre timp uite-o aici in actiune

Mersi mult Ady. M-am uitat si eu la 1/36 dar mi se par prea mici ... As vrea macar un 1/24 sau 1/18.
Carson-ul ala mini Bull/Devil era 1/24 si era exact compromisul intre jucarie si automodel. Nu inteleg de ce nu il mai produc.
0

#5 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 82
  • Inregistrat: 10-May 10

Postat 18 September 2011 - 05:56 PM

apropo de losi un Losi Mini- Rock Crawler SUZUKI SAMURAI cat ar costa ?
0

#6 Useril este offline   Bag 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 04-August 11
  • Interests:Automodele

Postat 18 September 2011 - 06:05 PM

Vezi postareaBag, la 18 September 2011 - 05:59 PM, a spus:

!!!

Am gasit ceva acceptabil si la autorc http://www.autorc.ro...n-rtr-1-10.html

Vezi postareaBag, la 18 September 2011 - 06:04 PM, a spus:

Totusi e cam mare...
Garage:
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit

Apoi mai vedem noi...
0

#7 Useril este offline   Ady. 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 18 September 2011 - 06:16 PM

Vezi postareaBag, la 18 September 2011 - 06:05 PM, a spus:

Totusi e cam mare...

Da acela este un kit, pe langa acea masina mai ai neovie de:
sistem radio min 2 canale
variator
motor brushed/brushless seria 540
acumulator
Servo de directie standard
0

#8 Useril este offline   geicsu 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 801
  • Inregistrat: 26-April 11
  • Interests:Auto, Constructii

Postat 18 September 2011 - 06:31 PM

Bag..abtine-te tati ca esti cam pe langa
RWD - R 31-FM / GOLD, Spektrum DX3R Pro

Imagine postata
0

#9 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 18 September 2011 - 08:38 PM

Vezi postareaBag, la 18 September 2011 - 06:50 PM, a spus:

Ce sai faci?Daca asa is eu!Invat din mers... :pardon: Pacat ca omul are numai 300 lei bugetul.Daca il dubla sii mai adauga cateva milioane ajunge la ceva f bun.Pacat cai criza!totusi daca mai adauga 2 mil jumate isi poate lua un madtruck(,,automodelul,, meu din copilarie)(nu lam cumparat,datorita colegilor de pe forum,era sa dau banii pe ceva ce nu pot merge la concurs...)Pe langa subiect da sunt,mie imi plac auomodelele adevarate.La 300 lei nu prea ai ce sa cumperi rtr.Dar cauta pe google,eu am gasit siteuri frumoase,ca nikoro sau ceva de genu... :)

Bag, cu tot respectul, te-as ruga sa cauti alte topic-uri unde sa postezi mesaje pentru a face trafic. Desi cred ca ai 70% din mesajele acestui topic, ai scris numai pe langa subiect. Cred ca am precizat foarte clar de la inceput ca ma intereseaza un rtr electric off-road intr-un buget in jur de 300 (ceea ce nu inseamna neaparat 300 asa cum ai inteles tu) si am dat si doua exemple aici si aici. Cele doua exemple erau menite sa detalieze mai precis ceea ce caut, in speta lucruri care exista si nu cai verzi pe pereti. As fi recunoscator daca cineva mi-ar sugera ceva asemanator.
PS. Nu stiu care e politica site-ului cu privire la semnatura, dar nu mi se pare ok sa scrolez o pagina intreaga din browser doar pentru a trece peste semnatura ta, Bag. Care evident, e identica la fiecare din mesajele tale.

Imi cer scuze daca am fost prea acid.
0

#10 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 18 September 2011 - 08:53 PM

Vezi postareaBag, la 18 September 2011 - 06:50 PM, a spus:

Ce sai faci?Daca asa is eu!Invat din mers... Pacat ca omul are numai 300 lei bugetul.Daca il dubla sii mai adauga cateva milioane ajunge la ceva f bun.Pacat cai criza!totusi daca mai adauga 2 mil jumate isi poate lua un madtruck(,,automodelul,, meu din copilarie)(nu lam cumparat,datorita colegilor de pe forum,era sa dau banii pe ceva ce nu pot merge la concurs...)Pe langa subiect da sunt,mie imi plac auomodelele adevarate.La 300 lei nu prea ai ce sa cumperi rtr.Dar cauta pe google,eu am gasit siteuri frumoase,ca nikoro sau ceva de genu...

Eu asa ceva nu am vazut de cand m-am inscris pe forumul acesta. Esti o tentativa de modelist... Te rog sa te abtii, si sa scrii cand vei invata sa scrii corect si citet, si nu in ultimul rand sa dai sfaturi dupa ce te-ai lovit tu de problemele in care dai sfaturi. Am sa rog un moderator sau mai multi daca trebuie sa te tina sub observatie si sa iti lase posibilitatea doar sa citesti forumul, nu sa scrii. Initial am vrut sa scriu ca esti un imbecil, dar pun toate postarile tale pe seama unei varste foarte fragede. Daca mai continui, am sa scriu exact ce mi-a trecut prin cap sa iti scriu cand am inceput acest raspuns....
0

#11 Useril este offline   Bag 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 14
  • Inregistrat: 04-August 11
  • Interests:Automodele

Postat 18 September 2011 - 09:56 PM

Vezi postareaDiesel, la 18 September 2011 - 08:53 PM, a spus:

Eu asa ceva nu am vazut de cand m-am inscris pe forumul acesta. Esti o tentativa de modelist... Te rog sa te abtii, si sa scrii cand vei invata sa scrii corect si citet, si nu in ultimul rand sa dai sfaturi dupa ce te-ai lovit tu de problemele in care dai sfaturi. Am sa rog un moderator sau mai multi daca trebuie sa te tina sub observatie si sa iti lase posibilitatea doar sa citesti forumul, nu sa scrii. Initial am vrut sa scriu ca esti un imbecil, dar pun toate postarile tale pe seama unei varste foarte fragede. Daca mai continui, am sa scriu exact ce mi-a trecut prin cap sa iti scriu cand am inceput acest raspuns....

Ma scuzati!
Garage:
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit

Apoi mai vedem noi...
0

#12 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 18 September 2011 - 09:58 PM

Mi-a stricat si mie retina cu posturile inutile. Dar nu numai ca sunt inutile, ci nici macar nu pot fi intelese pt ca nu urmeaza un fir de la un cap la altul. Ori sunt niste probleme de sanatate la mijloc (de care nu trebuie sa radem), ori tipul nu se poate concentra.
Iar de partea cu "majoritatea sfaturilor sunt adevarate" ... Las-o jos :)
Habar n-ai de niciunele, dar ne-ai omorat cu sfaturi...
Tu stiai ca pe forum sunt oameni care au experienta in automodelism de aproape 3 ori mai mare decat varsta ta? Asa-i ca nu i-ai remarcat? Asta ar trebui sa iti dea de gandit...
0

#13 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 18 September 2011 - 11:58 PM

Vezi postareaCosminake, la 18 September 2011 - 09:58 PM, a spus:

Tu stiai ca pe forum sunt oameni care au experienta in automodelism de aproape 3 ori mai mare decat varsta ta? Asa-i ca nu i-ai remarcat? Asta ar trebui sa iti dea de gandit...

Las-o moale cu subtilitatile ca nu intelege... Am dat la reporturi acum pe userul lui cate n-am dat in viata mea de rhc-ist...
0

#14 Useril este offline   SILVIU66 

• Site Admin
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Admin
  • Postari: 6867
  • Inregistrat: 03-February 04
  • Interests:Flying

Postat 19 September 2011 - 05:51 AM

Warn+restrictie de la postare pt BAG.
Am facut si un pic curat prin topicuri.
flying is my life...
0

#15 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 19 September 2011 - 09:04 AM

Ochii mei iti multumesc frumos, si iti sunt recunoscatori.
0

#16 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 19 September 2011 - 09:24 AM

sigur nu vrei un crawler pt ca un crawler trece mai bine decat alea 2 modele sugerate de tine daca da uite aici

acesta este rtr la 100 si ceva de dolari de la losi
0

#17 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 September 2011 - 10:13 AM

Vezi postareacaranfil, la 19 September 2011 - 09:24 AM, a spus:

sigur nu vrei un crawler pt ca un crawler trece mai bine decat alea 2 modele sugerate de tine daca da uite aici

acesta este rtr la 100 si ceva de dolari de la losi

Asa cum banuiam, modelul asta de la Autoart nu se mai comercializeaza. B)
caranfil, ms mult pentru sugestie, dar nu prea imi plac crawler-ele. As vrea un off-road. Nu mai are nimeni de vanzare un Carson Mini Bull ?
0

#18 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 19 September 2011 - 10:22 AM

Vezi postareamogg, la 19 September 2011 - 10:13 AM, a spus:

Asa cum banuiam, modelul asta de la Autoart nu se mai comercializeaza.
caranfil, ms mult pentru sugestie, dar nu prea imi plac crawler-ele. As vrea un off-road. Nu mai are nimeni de vanzare un Carson Mini Bull ?

Stii ca Mini Bull aia este cat o palma de om da? Vezi la vanzari ca are cineva un buggy 1/10 electric nou la vreo 430 lei parca... Bafta.
0

#19 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 19 September 2011 - 10:23 AM

da anunt la cumparari , da ai dreptate modelul asta ar fi fost mai mult decat perfect , pacat ca nuti place acel crawler sau ele in gen acum e decizia ta dupa mine daca nu gaseti carson mini bull ce mai bine ar fi sa iei acel model spus de tine in primul post sau daca nu mai face dupa parerea mea un 1/36 de la losi ( parerea mea)
0

#20 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 September 2011 - 01:30 PM

Vezi postareaDiesel, la 19 September 2011 - 10:22 AM, a spus:

Stii ca Mini Bull aia este cat o palma de om da? Vezi la vanzari ca are cineva un buggy 1/10 electric nou la vreo 430 lei parca... Bafta.

E un pic mai mare decat o palma de om, pentru ca e 1/24. Cele la 1/36 sunt intr-adevar cat palma. Legat de anunt, ms mult. Astept sa mai scada pretul :) desi spune ca nu o va face. Ideea cu Mini Bull-ul era ca nici nu prindea viteza prea mare, asa ca fiu-miu nu prea avea cum sa o buseasca rau. Cu buggy-ul asta 1/10 lucrurile stau altfel ...
Mersi mult, oricum

Vezi postareacaranfil, la 19 September 2011 - 10:23 AM, a spus:

da anunt la cumparari , da ai dreptate modelul asta ar fi fost mai mult decat perfect , pacat ca nuti place acel crawler sau ele in gen acum e decizia ta dupa mine daca nu gaseti carson mini bull ce mai bine ar fi sa iei acel model spus de tine in primul post sau daca nu mai face dupa parerea mea un 1/36 de la losi ( parerea mea)

Mersi de ideea cu anuntul la cumparari.
0

#21 Useril este offline   Diesel 

• Diesel

Postat 19 September 2011 - 01:37 PM

Vezi postareamogg, la 19 September 2011 - 01:30 PM, a spus:

Ideea cu Mini Bull-ul era ca nici nu prindea viteza prea mare, asa ca fiu-miu nu prea avea cum sa o buseasca rau. Cu buggy-ul asta 1/10 lucrurile stau altfel ...
Mersi mult, oricum

Viteza de top, poate fi limitata din radiocomanda.
0

#22 Useril este offline   Zeus 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2455
  • Inregistrat: 15-January 09

Postat 19 September 2011 - 03:07 PM

Mogg, cauta-ma pe mess yahoo, id: anutzu21us.
Why Drink and Drive,When you can Smoke and Fly?
0

#23 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 19 September 2011 - 05:31 PM

[quote name='mogg' timestamp='1316431854' post='512912']
E un pic mai mare decat o palma de om, pentru ca e 1/24. Cele la 1/36 sunt intr-adevar cat palma. Legat de anunt, ms mult. Astept sa mai scada pretul :pardon: desi spune ca nu o va face. Ideea cu Mini Bull-ul era ca nici nu prindea viteza prea mare, asa ca fiu-miu nu prea avea cum sa o buseasca rau. Cu buggy-ul asta 1/10 lucrurile stau altfel ...
Mersi mult, oricum

frate am vazut si eu anuntutl cu buggy-ul lui NAVOMARIUS eu zic sa il iei ca sar putea sa pierzi un buggy perfect fiin RTR la 430 lei rar mai gasesti si este ca si nou ca poate suna altcineva si se da ,oricum dupa cum am citit omul nu vrea sa mai scada din pret, si eu as face la fel
0

#24 Useril este offline   mogg 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 September 2011 - 12:30 PM

Vezi postareacaranfil, la 19 September 2011 - 05:31 PM, a spus:

frate am vazut si eu anuntutl cu buggy-ul lui NAVOMARIUS eu zic sa il iei ca sar putea sa pierzi un buggy perfect fiin RTR la 430 lei rar mai gasesti si este ca si nou ca poate suna altcineva si se da ,oricum dupa cum am citit omul nu vrea sa mai scada din pret, si eu as face la fel

L-am luat ;). 10x pentru tip
0

#25 Useril este offline   caranfil 

• Junior
  • PipPipPip

Postat 21 September 2011 - 06:57 PM

am vazut , cum e masina ?
0

#26 Useril este offline   robert15 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1185
  • Inregistrat: 21-September 04
  • Interests:veliere rc, mountain bike,

Postat 21 September 2011 - 08:43 PM

am avut un buggy la fel cu cel pe care l-a luat mogg si eu cel putin, m-am inteles bine cu el.acuma depinde de fiecare...
Stamate Robert, CSU Galati

sunt perfect sanatos.....mi-au spus vocile
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu