RTR electric off-road foarte ieftin Pentru un baietel de 3 ani
Postat 18 September 2011 - 02:51 PM
Am un baietel de 3 ani caruia ii plac masinutele teleghidate (si tot ce e legat de masini in general). Are vreo doua acasa cu care se joaca dar sunt jucarii, nu automodele. De mult ma gandesc sa ii iau un automodel, cu suspenii, directie si viteza proportionale. Ieri am vazut un baietel care avea in parc o masinuta foarte interesanta. Un buggy electric foarte low-cost. Avea tractiune integrala, suspensie reglabila desi tot sasiul era din plastic. Modelul era un Carson Mini Bull/Devil ca acela care tocmai s-a vandut aici. L-am cautat peste tot dar nu cred ca se mai produce. Era perfect pentru ce vroiam eu.
Cautand dupa ceva asemanator am dat peste modelul asta, dar tare mi-e ca maine cand o sa sun la Autoart o sa imi spuna ca nici asta nu se mai fabrica si nu il mai aduc.
Ma puteti ajuta cu vreo sugestie ? Mai cunoasteti astfel de masini la granita dintre jucarii si automodele, la un pret in jur de 300 Ron ? Ma intereseaza sa fie RTR si off-road.
Multumesc
Postat 18 September 2011 - 03:41 PM
Bag, la 18 September 2011 - 03:36 PM, a spus:
FRate deabea ti-ai facut si tu cont pe forum si incepi si dai sfaturi.
Aceea e masina de copii, nu automodel. Losi fac modele destul de reusite deci si cele la scara 1/36 ar trebui sa fie reusite, nu am avut dar par ok pentru incepatori.
Uite am gasit un videoclip intre timp uite-o aici in actiune
Aceasta postare a fost editata de Ady.: 18 September 2011 - 03:45 PM
Postat 18 September 2011 - 04:06 PM
Ady., la 18 September 2011 - 03:41 PM, a spus:
Aceea e masina de copii, nu automodel. Losi fac modele destul de reusite deci si cele la scara 1/36 ar trebui sa fie reusite, nu am avut dar par ok pentru incepatori.
Uite am gasit un videoclip intre timp uite-o aici in actiune
Mersi mult Ady. M-am uitat si eu la 1/36 dar mi se par prea mici ... As vrea macar un 1/24 sau 1/18.
Carson-ul ala mini Bull/Devil era 1/24 si era exact compromisul intre jucarie si automodel. Nu inteleg de ce nu il mai produc.
Postat 18 September 2011 - 06:05 PM
Bag, la 18 September 2011 - 05:59 PM, a spus:
Am gasit ceva acceptabil si la autorc http://www.autorc.ro...n-rtr-1-10.html
Bag, la 18 September 2011 - 06:04 PM, a spus:
Totusi e cam mare...
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 18 September 2011 - 08:38 PM
Bag, la 18 September 2011 - 06:50 PM, a spus:
Bag, cu tot respectul, te-as ruga sa cauti alte topic-uri unde sa postezi mesaje pentru a face trafic. Desi cred ca ai 70% din mesajele acestui topic, ai scris numai pe langa subiect. Cred ca am precizat foarte clar de la inceput ca ma intereseaza un rtr electric off-road intr-un buget in jur de 300 (ceea ce nu inseamna neaparat 300 asa cum ai inteles tu) si am dat si doua exemple aici si aici. Cele doua exemple erau menite sa detalieze mai precis ceea ce caut, in speta lucruri care exista si nu cai verzi pe pereti. As fi recunoscator daca cineva mi-ar sugera ceva asemanator.
PS. Nu stiu care e politica site-ului cu privire la semnatura, dar nu mi se pare ok sa scrolez o pagina intreaga din browser doar pentru a trece peste semnatura ta, Bag. Care evident, e identica la fiecare din mesajele tale.
Imi cer scuze daca am fost prea acid.
Postat 18 September 2011 - 08:53 PM
Bag, la 18 September 2011 - 06:50 PM, a spus:
Eu asa ceva nu am vazut de cand m-am inscris pe forumul acesta. Esti o tentativa de modelist... Te rog sa te abtii, si sa scrii cand vei invata sa scrii corect si citet, si nu in ultimul rand sa dai sfaturi dupa ce te-ai lovit tu de problemele in care dai sfaturi. Am sa rog un moderator sau mai multi daca trebuie sa te tina sub observatie si sa iti lase posibilitatea doar sa citesti forumul, nu sa scrii. Initial am vrut sa scriu ca esti un imbecil, dar pun toate postarile tale pe seama unei varste foarte fragede. Daca mai continui, am sa scriu exact ce mi-a trecut prin cap sa iti scriu cand am inceput acest raspuns....
Postat 18 September 2011 - 09:56 PM
Diesel, la 18 September 2011 - 08:53 PM, a spus:
Ma scuzati!
HobbyTech STR8 EP
Wishlist:
Traxxas Summit
Apoi mai vedem noi...
Postat 18 September 2011 - 09:58 PM
Iar de partea cu "majoritatea sfaturilor sunt adevarate" ... Las-o jos :)
Habar n-ai de niciunele, dar ne-ai omorat cu sfaturi...
Tu stiai ca pe forum sunt oameni care au experienta in automodelism de aproape 3 ori mai mare decat varsta ta? Asa-i ca nu i-ai remarcat? Asta ar trebui sa iti dea de gandit...
Postat 18 September 2011 - 11:58 PM
Cosminake, la 18 September 2011 - 09:58 PM, a spus:
Las-o moale cu subtilitatile ca nu intelege... Am dat la reporturi acum pe userul lui cate n-am dat in viata mea de rhc-ist...
Postat 19 September 2011 - 10:13 AM
caranfil, la 19 September 2011 - 09:24 AM, a spus:
acesta este rtr la 100 si ceva de dolari de la losi
Asa cum banuiam, modelul asta de la Autoart nu se mai comercializeaza. B)
caranfil, ms mult pentru sugestie, dar nu prea imi plac crawler-ele. As vrea un off-road. Nu mai are nimeni de vanzare un Carson Mini Bull ?
Postat 19 September 2011 - 10:22 AM
mogg, la 19 September 2011 - 10:13 AM, a spus:
caranfil, ms mult pentru sugestie, dar nu prea imi plac crawler-ele. As vrea un off-road. Nu mai are nimeni de vanzare un Carson Mini Bull ?
Stii ca Mini Bull aia este cat o palma de om da? Vezi la vanzari ca are cineva un buggy 1/10 electric nou la vreo 430 lei parca... Bafta.
Postat 19 September 2011 - 10:23 AM
Postat 19 September 2011 - 01:30 PM
Diesel, la 19 September 2011 - 10:22 AM, a spus:
E un pic mai mare decat o palma de om, pentru ca e 1/24. Cele la 1/36 sunt intr-adevar cat palma. Legat de anunt, ms mult. Astept sa mai scada pretul :) desi spune ca nu o va face. Ideea cu Mini Bull-ul era ca nici nu prindea viteza prea mare, asa ca fiu-miu nu prea avea cum sa o buseasca rau. Cu buggy-ul asta 1/10 lucrurile stau altfel ...
Mersi mult, oricum
caranfil, la 19 September 2011 - 10:23 AM, a spus:
Mersi de ideea cu anuntul la cumparari.
Postat 19 September 2011 - 01:37 PM
Postat 19 September 2011 - 05:31 PM
E un pic mai mare decat o palma de om, pentru ca e 1/24. Cele la 1/36 sunt intr-adevar cat palma. Legat de anunt, ms mult. Astept sa mai scada pretul :pardon: desi spune ca nu o va face. Ideea cu Mini Bull-ul era ca nici nu prindea viteza prea mare, asa ca fiu-miu nu prea avea cum sa o buseasca rau. Cu buggy-ul asta 1/10 lucrurile stau altfel ...
Mersi mult, oricum
frate am vazut si eu anuntutl cu buggy-ul lui NAVOMARIUS eu zic sa il iei ca sar putea sa pierzi un buggy perfect fiin RTR la 430 lei rar mai gasesti si este ca si nou ca poate suna altcineva si se da ,oricum dupa cum am citit omul nu vrea sa mai scada din pret, si eu as face la fel
Postat 21 September 2011 - 12:30 PM
caranfil, la 19 September 2011 - 05:31 PM, a spus:
L-am luat ;). 10x pentru tip