De ieri sunt fericitul posesor al unui radiomodel Decathlon 4 Ch, de la producatorul Art Tech. O sa scriu in scurt timp un review complet despre acest radiomodel in categoria "Kit review".
Am si eu o mica intrebare pentru cei mai experimentati.
Mi-am conectat radiocomanda la calculator pentru simulatorul FMS. Conectarea se realizeaza printr-un cablu audio mono. O mufa a intrat in radiocomanda si cealalta mufa in jack-ul de microfon de la PC.
Pe simulatorul FMS a mers minunat, dar nu reusesc s-o conectez si la simulatorul Aerofly. Din cate mi-am dat eu seama s-ar putea sa am nevoie de un cablu ca s-o conectez pe port USB.
Stie cineva cum pot s-o conectez sau cum pot s-o fac sa functioneze in simulatorul Aerofly.
Va multumesc anticipat.
Cu respect,
Mihai.
Pagina 1 din 1
Radiocomanda Decathlon 4Ch O mica problema
Postat 22 November 2007 - 12:28 PM
Ca sa functioneze in Aerofly citeste aici: http://www.smartprop...rey/default.asp
Postat 23 November 2007 - 11:40 AM
Multumesc pentru raspunsuri. Am reusit cu programul de pe link-ul pus de "Porumbeu" s-o fac sa functioneze pe simulatorul G3. In schimb nu am reusit pe simulatorul Aerofly. Nu-mi merg mansele decat pe jumatate de traseu (adica doar stanga sau doar dreapta, daca pun reverse si tot asa). Nu am reusit nici s-o calibrez, pentru ca mergea de asemenea doar pe jumatate de cursa. A mai intalnit cineva aceasta problema pe simulatorul Aerofly.
Cu respect, Mihai.
Cu respect, Mihai.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1

Ajutor