Salutare , doresc sa achizitionez un incarcator pentru lipo , doresc un incarcator slabut adica sa nu-mi incarce cu 1-2A , 800 ma e perfect ... eu am 2 incarcatoare dar cer ajutorul vostru sa-mi spune-ti care sa il iau ! Primul ar fi asta , al doilea ar fi asta , care mi-l sugerati ?? sau daca aveti unu care sa bata tot cam pe la acelasi pret spune-ti ! Am un lipo de 5300 plazma de la hpi si il folosesc pe un HPI E-Firestorm Flux .. Astept mesaje :good: !!
Stima , Manu !
Pagina 1 din 1
!!! Alegere incarcator Li-Po !!! Ajutor ...
Postat 22 August 2011 - 02:47 PM
> > > Pro Bodybuilder < < <
________________________________________________________________________________________________________________________
~ Topicul meu cu Feed-Back ~
________________________________________________________________________________________________________________________
Postat 22 August 2011 - 03:27 PM
Pai daca vrei sa incarci un pack de 5400 mah la 800 ma o sa imbatranesti pana e gata.In 7 ore,va fi incarcat complet.
Eu iti recomand un turnigy accucel 6,incarca cu pana la 6 A,dar poti selecta sa incarce si cu 100 mah.In plus e mult mai destept.Iti arata tensiunea,cat a bagat in pack,sa egalizeze celulele etc.
Eu iti recomand un turnigy accucel 6,incarca cu pana la 6 A,dar poti selecta sa incarce si cu 100 mah.In plus e mult mai destept.Iti arata tensiunea,cat a bagat in pack,sa egalizeze celulele etc.
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 22 August 2011 - 04:29 PM
Ambele incarcatoare sunt cam la fel, o sa iti ia o groaza de timp sa incarci un acc de capacitate mai mare. Daca vrei sa cumperi neaparat unul din cele 2, iti sugerezi sa il cuperi pe cel mai scump.
Postat 22 August 2011 - 08:08 PM
Multumesc de raspunsuri ... daca sti`ti cumva un prieten care are de vanzare un turnigy accuecell 6 spuneti`mi si mie va rog , sunt disponibil sa ofer 100 lei maxim ...
Stima , Manu !
Stima , Manu !
Postat 22 August 2011 - 08:20 PM
Rapperul, la 22 August 2011 - 08:08 PM, a spus:
Multumesc de raspunsuri ... daca sti`ti cumva un prieten care are de vanzare un turnigy accuecell 6 spuneti`mi si mie va rog , sunt disponibil sa ofer 100 lei maxim ...
Stima , Manu !
Stima , Manu !
La 150 lei am luat eu.Intreaba la ovidiugm daca mai are.Si imax b6 e bun.
Bafta,Cipi.
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 22 August 2011 - 09:44 PM
Si cineva care are incarcator li`po 2-3s cu sau fara sursa dati un mesaj ceva si poate stabilim ceva !
Stima , Manu !
Stima , Manu !
Postat 22 August 2011 - 10:10 PM
iertati`ma aici nu este pentru cumparari ... o sa-l inchid si o sa deschid la cumparari un topic ! Multumesc pentru raspunsuri !
Stima , Manu !
Stima , Manu !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1