am vobit la telefon!!!...cu vanzatorul unui Cessna...si am stabilit detaliile tranzactiei...un schimb si o diferenta...Dupa discutia avuta...aeromodelul ar fi trebuit sa aiba doar axul indoit.....asta a fost adevarat...in rest ar fi trebuit sa fie ca nou.
desi ar fi trebuit sa primesc un aeromodel cu o mica problema la motor...(schimbarea unui ax e floare la ureche.....m-am trezit cu un aeromodel..rupt in bucati, lipit...fara elicile originale...si mai mult...ca sa nu fiu subiectiv..iata mesajele pe care le-am schimbat dupa...
Am scris eu:
da alimentatorul incarcatorului???...ai uitat sa-l pui si pe ala..sau l-au pierdut aia de la curierat...
Nici nu ma asteptam sa imi raspunzi....
Coletul este incomplet....lipsesc elicile...(desi ai zis ca mi le dai!!!!!!) 18,5 lei la Sierra, capota motorului e sparta...17,2 lei tot acolo...Conul elicii...e si ala crapat...6,8 lei...motorul e belit..axul e stramb...adaptorul pe care l-ai pus in colet...nu mai are suruburile de fixare!!!...un alt motor la Sierra...e 55 lei...!!!!!!!!! Cu elicea aia care mi-ai pus-o in pachet....sa zbori tu...!!!! cu alt model...10x6 este mult peste ce poate motorul ...
Totusi...cu o dupaamiaza de reparatii..si cu o alta elice...(maine un alt motor)...avionasul a zburat tare bine...iar prietenul nostru are ...deocamdata..o "janghina de aveon" cum a zis el..."dar o janghina care zboara"....
PS...te rog, cu tot respectul de rigoare...sa fiu eu ultimul...caruia ii dai ceva fara sa-i descrii exact ce ii dai....MAI ALES CA TE-AM INTREBAT!!!!!
aaa...si ..sa nu uit...inca odata m-ai convins sa nu mai iau lucruri SH!!!...
Sper ca statia pe care ti-am dat-o...cu receptorul ala nou-nout...sa-ti aduca numai satisfactii!!!!...chiar daca schimbul este net in favoarea ta...sa sti ca nu iti port pica....hir daca sunt eu ala fraieru!!!...
nu ma astept sa primesc nici un raspuns....dar...ma bucur ca ti-am dat o statie super...si ca am primit un aeromodel.....care a ajuns la timp la amicul meu...dar...la cat o sa ma coste reparatiile....apoi mai bine-l luam nou!!!!...DAR DE ACUMA ASA O SA FAC!!!!
si am primit raspunsul!!!!:
imi pare rau ca a trebuit sa fii si tu cel care a luat-o cu janghina de aveon.
sincer. asa cum o vezi in cutie asa am luat-o si eu de la unu de pe sierra.
imi pare sincer rau ca a trebuit sa mint si eu sa scap de el, mai ales ca eu am luat-o mai tare. adik am platit mai mult pe el .
trebuia sa raman la ce ma pricep. heli.
ink o data imi cer scuze, pt neplacerile provocate, si sper sa ma revansez cumva.
apropo. statia e ok. nu am probat-o ink pe camp, insa in casa e ok.
modulul 2.4 avea firul de la antena (d-link) intrerupt. sa speram ca am rezolvat problema cu raza de actune mica.
receptoru hitec nu se poate folosi, tremura servo-urile pe orice canal. cu corona e ok.
imi pare ink o data rau pt toate neplacerile.
imi pare rau sa ma aflu printre uscaturi din cauza altora.
Trageti voi concluziile.....!!!
Eu sunt ala tepuit...si inca rau de tot...si acuma nu mai am ce face...AM PIERDUT O STATIE HITEC IN 40MHZ..desi i-am urat numai aterizari line...acuma ii doresc sa le aiba foarte line..direct in bot..sa piarda si el...cel putin cat am pierdut eu!!!...
Traim in Romania ...si vorba lui Badea...
RUSINE!!!
Aceasta postare a fost editata de Mihai_supy: 03 August 2011 - 10:09 PM