Modelism - RHC Forum: amplificator de putere - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

amplificator de putere

#1 Useril este offline   Radu82 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 5
  • Inregistrat: 20-January 05

Postat 25 January 2005 - 06:33 PM

Am nevoie de un amplificator de putere(alimentat cu semnal dreptunghiular) care sa scoata cam 1A la iesire. Daca puteti va rog ajutati-ma cu un sfat ceva.
0

#2 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 January 2005 - 09:33 PM

Nu-s meserias la electroni si te-as ruga (ca poate mai sunt ca mine pe aici) sa revii cu niste detalii despre ce fel de aplificator ai nevoie. Ca noi mai facem unele montaje exact ca amplificatoarele, pe la fix 1A, dar nu le denumim asa.
De exemplu gasesti circuite integrate cu cate 2 sau 4 amplificatoare (darlingtoane de toata frumusetea) care scot si mai mult. Suporta frecvente mari, tensiuni mari. Un circuit des folosit este ULN2803 (cu iesire la 1A daca legi in paralel cate doua porti si ca o gluma daca arzi ceva mai ai dreptul la 3 incercari in aia 15.000 cat costa...) , sau ceva gen L6220, 6221 pana pe la 1,5-1,8A (ete un link: http://www.st.com/st...f/docs/1378.pdf celalalt are doua inversoare si doua ne~). Sunt multe amplificatoare de tipul asta. Tare ti-as ramane recunoscator daca ai spune mai multe despre ce vrei sa faci, ca sa mai dam cu parerea.
La faza cu masina de bobinat m-ai dat gata, dar n-am vrut sa raspund acolo ca era mai offtopic decat aici! Orice modelist iti bobineaza acel transformator toroidal la jumate din pretul masinii de bobinat. Parerea mea.
Ca sa revin, nu-i nevoie sa o cumperi, e suficient sa gasesti traful gata facut sau pe cineva care e dispus sa te usureze de ceva banuti. Poate revii cu amanunte si acolo, cam ce transformator vrei sa faci? Poate s-o gasi ceva pe undeva, gata facut... Daca nu-i vorba de ce banuiesc eu, imi cer scuze. Spor la treaba! Mai vorbim!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#3 Useril este offline   spirica 

• Nou venit
  • Pip
  • Grup: Members
  • Postari: 3
  • Inregistrat: 27-January 05

Postat 06 February 2005 - 11:56 AM

dami mai multe detalii. se pot face incepind cu un tranzistor.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu