Are cineva radiocomanda Hitec Eclipse 7 pentru un schimb de pareri? Daca cunoaste cineva acest tip de RC ce parere aveti despre semnalul ei sau al receptorului ei?
Am o astfel de statie cu receptorul ei original de 8 canale,Dual conversion,Ultra narrow band.Si as vrea sa stiu care sunt problemele mai des intalnite,cu statia,cu modulul de emisie al ei,sau cu receptorul in urmatoarea situatie: -- CU MOTORUL OPRIT--(eliminand astfel posibilitatea bruierii receptorului de catre campul magnetic al motorului):
Servourile "bazaie" --la 15-20 m cu antena statiei nescoasa(in loc de peste 30 m cat auzisem)
--la aprox.300 m cu antena statiei complet scoasa acelasi bazait!!!
Si nici Speed Controlerul nu se lasa mai prejos,dupa 1,5--2 min. de zbor opreste motorul.Sau eu ii comand OF dar motorul continua sa mearga???!!!
Pagina 1 din 1
Undele radio?? Sistemele de radiocomanda
Postat 06 February 2005 - 05:46 PM
problema ta sigur este din speed controll. eu am hitec flash 5x, dar cu acelasi receptor ca si tine. nu am avut niciodata vreo problema cu el. incearca sa pui fara speed controll si apoi sa schimbi si receptorul. vezi ce se intampla
come to the dark side. we have cookies!
Postat 06 February 2005 - 06:44 PM
eu am eclipse 7,dar din cate imi dau seama la tine sunt 2 probleme diferite.
una e cu servourile care bazaie-pararea mea este ca e din receptor (cum a zis red incearca cu altul)
cealalta este cu esc-ul
da poate ma lamuresti si pe mine:dupa 1,5- 2 min taie motorul (cand ai zburat acu iarna? la ce temp exterioara? sau in casa la teste?)
vezi sa nu fi montat invers esc-ul in receptor ca el merge si asa ( pavcostel stie ce spun) da apare zgomot si de aici si bazaiala din servo .
incearca sa elimini problemele pe rand.intai fara motor,fara esc,fara servo etc si da-ne detalii
una e cu servourile care bazaie-pararea mea este ca e din receptor (cum a zis red incearca cu altul)
cealalta este cu esc-ul
da poate ma lamuresti si pe mine:dupa 1,5- 2 min taie motorul (cand ai zburat acu iarna? la ce temp exterioara? sau in casa la teste?)
vezi sa nu fi montat invers esc-ul in receptor ca el merge si asa ( pavcostel stie ce spun) da apare zgomot si de aici si bazaiala din servo .
incearca sa elimini problemele pe rand.intai fara motor,fara esc,fara servo etc si da-ne detalii
flying is my life...
Postat 06 February 2005 - 09:33 PM
sacalu, la 6 Feb 2005, 17:40, a spus:
Servourile "bazaie" --la 15-20 m cu antena statiei nescoasa(in loc de peste 30 m cat auzisem)
Si nici Speed Controlerul nu se lasa mai prejos,dupa 1,5--2 min. de zbor opreste motorul.Sau eu ii comand OF dar motorul continua sa mearga???!!!
Din cate inteleg eu , toate merg bine pana la limitele prezentate . In cazul acesta e vb de intreruperea legaturii intre emitator si receptor, deci trebuie verificate antenele si tensiunile de alimentare. La receptor ce antena ai ? E foarte posibil ca distanta de 300m sa fie cea maxima oferita de acest model de statie , desi eu auzisem ca ar merge si la 1km ( vizibilitate completa ).
Aceasta postare a fost editata de Sir_Vaska: 06 February 2005 - 09:37 PM
Postat 09 February 2005 - 11:28 AM
Va multumesc pentru sfaturi baieti,asa si aveam de gand sa fac si eu sa incerc cu alte piese(receptor,variator)dar nu-I asa usor din moment ce sunt intemeietorul acestui “sport extremâ€in orasul meu,nici dracu nu mai e cu asa ceva.Antenele sunt cele originale,cred….sper,din moment ce am luato ca fiind noua. Vreau sa te intreb SILVIULE 66 daca tu esti multumit de aceasta statie,din orice puncte de vedere?De ce intrebi de anotimp, au temp.scazute (0…-5grade)vre-un efect asupra aero.electrice?Dar termice?Din contra,Cornel de la Robbe Botosani e de parere ca astfel racirea e mai buna. Si eu pt. oprirea mot.am dat vina prima data pe condensul mai ales al variatorului. A… da nu stiu voi daca asteptati vara ca sa pilotati dar eu nu pot face treaba asta,iarna e super mai ales de invatat(zapada e iertatoare)in cazul meu a fost de mai multe ori deja,iar rotile… “la naftalinaâ€,schiurile sunt la putere,3bucati27x8cmc si decolarea e super-realista,fara frica de denivelari,sau cu mult profundor in sus.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1