Modelism - RHC Forum: Reparatie incarcator - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Reparatie incarcator Caut electronist Brasovean

#1 Useril este offline   Marius HBK2 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 121
  • Inregistrat: 04-January 09

Postat 08 July 2011 - 09:03 PM

Am un incarcator si nu vrea sa mai incarce sub 3 celule lipo decand am incercat sa incarc o singura baterie nimh a iesit fum din el dar functioneaza in rest de afisat afiseaza, si de incarcat incarca peste 3 celule dar nu stiu ce sa-i fac sa incarce ca la inceput si mai are o chestie inainte daca-i reglam sa incarce cu 2A Trecea imediat la valoarea aia iar acum mai intai urca pana la 4A si incepe si scade incet pana la 2A de exemplu (eu cred ca e ars un mosfet dar nu stiu care ca nu se vede sa fie puscat sau vreu semn vizibil cu ochiul liber).

Aceasta postare a fost editata de Marius HBK2: 08 July 2011 - 09:07 PM

Trex 450, CAP 232, Sharon, yak 54
0

#2 Useril este offline   zgr_44 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 1324
  • Inregistrat: 02-February 07

Postat 08 July 2011 - 09:57 PM

Vezi postareaMarius HBK2, la 08 July 2011 - 09:03 PM, a spus:

Am un incarcator si nu vrea sa mai incarce sub 3 celule lipo decand am incercat sa incarc o singura baterie nimh a iesit fum din el dar functioneaza

Daca a iesit fum, inseamna ca ti se pare tie ca functioneza. Parere TOTAL gresita. Mergi la un electronist sa vada ce a crapat in el, caci mai mult ca sigur nu esti in masura sa faci interventii pe el. Iar la cat a costat, nu ma astept sa fie si de CALITATE. Ca sfat nu am ce sa-ti dau pentru ca electronica prin corespondenta nu se prea poate. NU intotdeauna piesele defecte crapa si FIZIC, ci doar ELECTRIC.

Aceasta postare a fost editata de zgr_44: 08 July 2011 - 09:57 PM

Lucrurile sunt simple.......noi le complicam...
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu