Modelism - RHC Forum: atelier Demon's Wings - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

atelier Demon's Wings de urmat succesul automodelistilor

#31 Useril este offline   bitex 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 5664
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 06 February 2005 - 07:15 PM

ZOD, la 6 Feb 2005, 10:08, a spus:

Parca Marinaru e legitimat acolo ... si Valteras daca imi aduc aminte bine.

Da! Si eu sunt legitimat de ceva timp acolo :D
Treceam aproape zilnic prin fata usii si nu intram, am ceva scule (strung, masina de gaurit, polizor, menghina...) la mai putin de 3 m de scaunul pe care stau la birou si nu m-am atins de ele desi as avea ce face, Marinaru ma roaga uneori sa merg sa lucrez cu el intr-un atelier si multe altele de genul asta.

Cum a spus si Silviu66 problema nu e atelierul ci TIMPUL (sau banul). Cum la atelier nu pot ajunge, acasa n-am loc de lucru si la job n-am timp, o sa fiu pus in situatia de a cumpara totul. Ata ete!
Daca se pune de un atelier contribui si eu cu ce se poate, dar va asigur ca n-aveti ocazia sa va incurcati de mine pe acolo. Bafta!

E fain sa faci modelism for fun ca nu implica responsabilitati. Cine n-are atelier dar are timp si vrea sa munceasca la modele sa se inscrie la cluburile de modelism, ca tare buna treaba s-ar face!
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
0

#32 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 07 February 2005 - 11:35 AM

ZOD, la 6 Feb 2005, 10:08, a spus:

Parca Marinaru e legitimat acolo ... si Valteras daca imi aduc aminte bine.

Da, sunt legitimat la Sportul Studentesc, de prin '86! Nu am mai "lucrat" la club de fo doua cincinale! Mai incropesc cate ceva la scarbici, cand am timp (si nu prea am) sau mai mesteresc ceva pe acasa, printre picaturi...

Ar fi superideal sa poti avea timp de club... Io personal nu prea ashi putea comite...
Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#33 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 07 February 2005 - 11:44 AM

Acum sa va spun cum e si cu clubul asta: este dotat, are ceva utilaje (strung de mecanica fina cu freza incorporata...oarecum, masina de gaurit cu coloana), are putin spatiu, nu are prea multe materiale.
In principiu, nici daca se pune la bataie atelierul nu se simplifica situatia: au existat aici mereu conflicte de interese de genul: "io sunt tare, o fac pentru club si vreau deci bani si dotare din partea clubului"...urmat inerent de debarcare si trantit usa la plecare!
Cluburile sunt sarace, nu au ce oferi la schimb din punct de vedere material (daca se exclud dotarile de mai sus, apa si energia electrica, transport-cazare-masa si taxele aferente de concurs la cateva deplasari pe an). Reversul medaliei este faptul ca nici un club nu va imbratisa un membru care nu are de gand sa-i reprezinte culorile...deci nici cei care vin si spun: "eu nu voi cere nimic decat spatiu" nu vor fi primiti daca nu doresc activitate competitionala serioasa (si cand spun serioasa, e vorba de seriozitatea omului, nu de palmaresul acestuia)!
Ca sa mai adaug putina sare pe rana, eu am cheile de la acest atelier (portile raiului) dar mi-a dotat si acasa un atelier super as putea spune si mai am acces la inca un atelier de la institutul de aviatie de la "Pacii" (foarte aproape de mine, la fel ca si "Sportul Studentesc")....ce folos dac nu am timp si mai nou sanatate?!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#34 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 07 February 2005 - 11:55 AM

deci Marinare sa intelegem ca oricum pacientul e mort, dar nici nu il ingropam si nici nu-l cosmetizam...
il lasam sa duhneasca, ca e mai bine asa
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

#35 Useril este offline   Marinaru 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2989
  • Inregistrat: 20-April 02

Postat 07 February 2005 - 12:17 PM

Referitor la Sportul Studentesc?...deocamdata da!!!...sa vedem ce ne rezerva viitorul!
Dar hai sa-i spunem ca e in perfuzii doar...si ca poate se ridica sau poate trece definitiv intr-o lume mai buna!

Aceasta postare a fost editata de Marinaru: 07 February 2005 - 12:20 PM

Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
0

#36 Useril este offline   IlPadrino 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1437
  • Inregistrat: 17-January 04

Postat 07 February 2005 - 12:34 PM

ah, am inteles e doar in coma profunda, deci nu poate fi nici resuscitat, dar nici ingropat...
If You don't have enough time, than sleep faster
0728.26.93.19
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu