Ce elicopter de interior? sa nu se strice dupa o zi
Postat 19 June 2011 - 08:24 PM
Ce elicopter mi-ati recomanda, care sa fie cam ca el, dar mai rezistent/fiabil?
- o dimensiune buna de zburat in sufragerie cu ea...
- sa fie usor de pilotat
- sa fie rezistent
- sa se gaseasca piese
- sa nu ia extrem de mult timp sa se incarce
- sa nu coste o avere... asta e relativ oricum
M-ar interesa pe langa numele producatorului si modelul cam pe la ce pret se invarte, si de unde il pot lua... si orice alte detalii care doriti sa le precizati :p
De asemenea va rog daca aveti idee cum il pot cârpii, macar pt o vreme, pe cel care il am, va rog sa imi scrieti pe threadul mentionat mai sus.
Multumesc tuturor!

Postat 19 June 2011 - 08:29 PM
vt100, la 19 June 2011 - 08:24 PM, a spus:
Ce elicopter mi-ati recomanda, care sa fie cam ca el, dar mai rezistent/fiabil?
- o dimensiune buna de zburat in sufragerie cu ea...
- sa fie usor de pilotat
- sa fie rezistent
- sa se gaseasca piese
- sa nu ia extrem de mult timp sa se incarce
- sa nu coste o avere... asta e relativ oricum
M-ar interesa pe langa numele producatorului si modelul cam pe la ce pret se invarte, si de unde il pot lua... si orice alte detalii care doriti sa le precizati :p
De asemenea va rog daca aveti idee cum il pot cârpii, macar pt o vreme, pe cel care il am, va rog sa imi scrieti pe threadul mentionat mai sus.
Multumesc tuturor!
Blade MSR sau blade mcpx, preturile sunt intre 400 si 800 ron, in functie daca il iei cu sau fara statie. daca iei fara statie sunt compatibile doar cu statiile spektrum, de la dx5e si pana la dx10 oricare e ok, sa fie dsm2 si cu cele JR asemenea dsm2. sunt f bune si rezistente, f fiabile si foarte stabile. diferenta intre ele este ca msr este cu pas fix si mcpx este cu pas colectiv. se gasesc la noi si cu piese si cu tot.
---------------------------------
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)
Tx: Turnigy 9X
----------------------------------------------

Postat 19 June 2011 - 09:15 PM
Nu stiu daca se mai gaseste in ro.Angel 300 de la art-tech e copia lui si e 3 milioane rtf.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
Postat 19 June 2011 - 10:36 PM
R3dD3vil, la 19 June 2011 - 08:29 PM, a spus:
nu am prea reusit sa gasesc pe interwebs mcpx... nu ai vrut sa spui mcx? daca nu, care e diferenta? (intre mcx si mcpx)

Postat 19 June 2011 - 11:25 PM
Aero: Spacewalker, Zaggy, Ultron, Sonic Low Wing(Termic), HK Bixler, Nemuritoru(Termic)

Postat 20 June 2011 - 01:26 AM
R3dD3vil, la 19 June 2011 - 11:25 PM, a spus:
tocmai am googleuit ce inseamna colective pitch ... tinand cont ca deabia ieri mi-am luat primul meu elicopter, nu sunt cam incepator pentru unul cu pas colectiv? defapt nu sunt prea newb chiar si pentru unul ne-coaxial?
mcx cum e?
trebuie sa recunosc ca msr ma tenteaza de asemenea, mai ales ca primesc cu el 2 baterii... le-am gasit pe net rtf pe la 600 ron pe msr si la 400 pe mcx ...
m-ar interesa si care e cel mai cheap to fly, adica care e cel mai rezistent la prabusiri, si are si piese mai ieftine...

Postat 20 June 2011 - 05:07 AM

Postat 20 June 2011 - 05:57 PM
rad_gaby, la 20 June 2011 - 05:20 PM, a spus:
scuze era dimineat arau si abia trageam sa plec la munca, Uita trebuia. dar asta e cand esti somnoros si pe touchscreen sunt asa apropiate literele si degetele mari :good:

Postat 20 June 2011 - 07:44 PM
R3dD3vil, la 20 June 2011 - 05:57 PM, a spus:
scuze ca insist, dar de ce e crap? pentru simplu fapt ca e coaxial si zboara ca un coaxial, sau pentru ca nu e durabil?

Postat 20 June 2011 - 09:30 PM
vt100, la 20 June 2011 - 07:44 PM, a spus:
dap, ca e coaxial si zboara ca un coaxial, asta spuse acuma cand deja e aparut si msr care zboara divin si mcp x care este si mai sus. daca poti i-ati mcp x, nu vei regreta, e mult mai bun decat msr, mai mare, si merge mai bine.

Postat 21 June 2011 - 12:26 AM
Concluzia e simpla.
indiferent ce heli e,atata timp cat are minim 4 canale e bun.
in orice situatie pagubele sunt mai mici in aer liber.
pentru interior eu zic sa te rezumi doar la simulator...iesi mai ieftin.
si daca tot vrei sa iti iei un heli si sa cochetezi ceva vreme cu acest hoby.....iati minim o clona de 450 ca tot ziceai de piese de schimb si de bani putini,la aceiasi 200E pe care ii dai pe un MCPX doar ca e mai mare si mai capabil(desigur si mai periculos si mai usor de distrus).MCPX-ul dupa parerea mea nu prea isi merita bani,atata tot,in rest e bestial.....2 plastice,o tija de carbon obosit,2 motoare periate,1 modul 4 in 1 care crapa destul de repede,2 servo lineare de 3$ si 2 packuri care tin 50 de incarcari a cate 4 min,o statie shortrange analogica si un charger de 18$(cel mult).....hop 200E la un pret de productie de cel mult 30E...dar sigur,e fita in momentul asta si nu contrazic pe nimeni cand zice...."am dat cu MCPX-ul de pamant de 30 de ori si nu a patit nimic",da,doar ca idea ar fi sa nu dai,ca doar daia pilotezi...pentru exersare exista simulator,deci mult mai ieftin.Bafta
T-REX 600N/OS55HZ-R
T-REX 700X
T-REX 800 TOURBINE
RAPTOR 90 SE gasser
HENSELEIT 3DNT
Save the flybar !!
---------Alexe Gabriel----------
Postat 21 June 2011 - 01:14 AM
furios, la 21 June 2011 - 12:26 AM, a spus:
Concluzia e simpla.
si daca tot vrei sa iti iei un heli si sa cochetezi ceva vreme cu acest hoby.....iati minim o clona de 450 ca tot ziceai de piese de schimb si de bani putini,la aceiasi 200E pe care ii dai pe un MCPX doar ca e mai mare si mai capabil(desigur si mai periculos si mai usor de distrus).MCPX-ul dupa parerea mea nu prea isi merita bani,atata tot,in rest e bestial.....2 plastice,o tija de carbon obosit,2 motoare periate,1 modul 4 in 1 care crapa destul de repede,2 servo lineare de 3$ si 2 packuri care tin 50 de incarcari a cate 4 min,o statie shortrange analogica si un charger de 18$(cel mult).....hop 200E la un pret de productie de cel mult 30E...dar sigur,e fita in momentul asta si nu contrazic pe nimeni cand zice...."am dat cu MCPX-ul de pamant de 30 de ori si nu a patit nimic",da,doar ca idea ar fi sa nu dai,ca doar daia pilotezi...pentru exersare exista simulator,deci mult mai ieftin.Bafta
dar pana la urma mcx e "creap" sau nu? :)
vreau unu de indoor ca is mai mult indoor eu ... si am o casa mica, deci nu vreau o racheta... msr sau mcx? sau ce altceva pana in pretul msr-ului?
dupaia daca ma prinde intr-adevar "microbul" o sa investesc si intr-unul de exterior...
multumesc mult de ajutor! :nea:

Postat 21 June 2011 - 12:15 PM
furios, la 21 June 2011 - 12:26 AM, a spus:
Concluzia e simpla.
eu nu am zis ca ce am eu e bun si altu e nasol, dar mcx-ul, nu mcpx-ul, este vechi, tehnologie invechita coaxial. msr e f bun dar e pas fix, iar mcpx-ul este cu pas colectiv si FBL. care e mai apropiat de heli adevarata. si pretul de 800 lei rtf a lui mcpx este cu adevart foarte exagerat, la aceiasi bani o clona de trex o iei cu tot cu o statie etc62. poate mai ieftin. dar daca omul vrea indor eu i-am recomandat indor.

Postat 23 June 2011 - 06:56 PM
Aceasta postare a fost editata de Dan Andrei: 23 June 2011 - 06:59 PM
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 23 June 2011 - 07:17 PM
Dan Andrei, la 23 June 2011 - 06:56 PM, a spus:
Cam asa zburam si eu msr-u, cand am luat nanotechuri zburam chiar spre 15 min. Inainte sa iau msr, am testat si solo pro si msr iar msr e superior, diferenta de bani se vede, acum iei sub 5 mil msr rtf.

Postat 01 July 2011 - 04:46 PM
Merita sa il iau BNF in loc de RTF?
In caz ca RTF:
- nu pot sa leg statia care vine cu el la simulator, corect? atunci, are rost sa iau un simulator care vine cu un fel de telecomanda prin USB care nu e buna decat pt simulator? (vazusem pe la 200 ron)
In caz ca BNF, trebuie sa imi iau eu o statie Spektrum:
- DX6i sau DX5e? Nu as arunca o carutza de bani pe DX6, dar nu stiu daca DX5 se poate lega la simulator si ce alte dezavantaje are...
De unde sa il iau? Am gasit mai multe magazine online... dar... nu stiu care e mai reliable, nu stiu daca nu cumva il pot gasi mai ieftin decat l-am gasit eu...
Pot da linkuri la produse aici pe forum?
Va multumesc mult, si va rog sa nu va zgarciti la cuvinte, pentru ca sunt foarte incepator, si nu cunosc multe notiuni, care poate vi se par elementare. :pardon:

Postat 05 July 2011 - 04:10 PM

Postat 05 July 2011 - 05:05 PM
Flavy, la 05 July 2011 - 05:03 PM, a spus:
Deci merita sa astepti putin si sa iti cumperi un DX6i , merita toti banii din cate am vazut eu .
mersi frumos, asa credeam si eu, dar tipu de la magazin incerca sa scape de dx5-uri luandu-ma pe mine de fraier...

Postat 08 July 2011 - 09:52 AM
Postat 08 July 2011 - 05:43 PM
Flavy, la 08 July 2011 - 09:52 AM, a spus:
too late dar mersii :clapping:

Postat 08 July 2011 - 09:36 PM
dai un ban dar stai in fata!!!!!!
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
Postat 09 July 2011 - 06:58 AM
luci25gold, la 08 July 2011 - 09:36 PM, a spus:
dai un ban dar stai in fata!!!!!!
Da dar mcpx zburat intr-o camera de un incepator este cam riscant,atat pt sanatatea pilotului cat si pt lucrurile aflate prin camera......
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro
Postat 09 July 2011 - 03:13 PM
Este unul din putinele elicoptere cu platou ciclic ce poate fi zburat in casa fara probleme .
Bafta
T..
FMS P-51 D MUSTANG 1700 mm
ESM F4U CORSAIR 1900 mm SAITO FA 200 R 33
JU- 87 STUKA 1920 mm
A-10 Freewing 1700 mm EDF
FMS F 4U CORSAIR 1700 mm
FW 190 HYPE
Futaba T-8FG x 2
Postat 10 July 2011 - 07:11 AM
tantar, la 09 July 2011 - 03:13 PM, a spus:
Este unul din putinele elicoptere cu platou ciclic ce poate fi zburat in casa fara probleme .
Bafta
T..
Nu de un incepator.Daca cineva si-l cumpara pt a invata sa piloteze heli si incearca sa-l zboare intr-o sufragerie sigur nu va reusi :clapping:
Yak 55 EP by Telink
Heli-T-Rex 450 Sport
HK450 pro