Modelism - RHC Forum: Problemă Double Horse 9089 - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Problemă Double Horse 9089 Axul care învârte paletele superioare se învârte prea încet

#1 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 30
  • Inregistrat: 18-June 11

Postat 19 June 2011 - 02:22 PM

Mi-am luat și eu o jucărie de-asta Imagine atasata: resizedcopta.jpg și după câteva zboruri și caâteva crashuri dintre care ultimul crash destul de nasol, nu a mai vrut sa se ridice.

Am rotit butonul ăsta Imagine atasata: resized_remote.jpg de pe telecomanda maxim la stanga iar apoi maxim la dreapta și asa am constatat ca perechea de elice de sus se invarte prea incet (față de cealaltă).

Din câte înteleg eu, pt ca elicopterul sa funcționeze, partea interioara a tubului de plastic Imagine atasata: resized_disassembled.JPG care sustine tot ansamblul de elice si flybar trebuie sa fie atașata de axul de metal din interior, dar sa gliseze foarte bine pe porțiunea cu care vine în contact cu axul de metal din exterior.

Axul de metal din interior are o "scobitura"... presupun ca plasticul din interiorul tubului care sustine elicele, are și el o protuberanță care umple acea scobitura și astfel il cauzează să se invartă odată cu el. Daca e asa, banuiesc că acea protuberanță a încasat niște damage într-un moment în care elicele s-au blocat dar motorul înca se invartea, și acum motorul care învârte axul din interior practic se învârte în gol.

Daca e așa aș putea să torn niște superglue în partea din plastic? Sau mai bine ar fi să comand așa ceva: http://www.radiocoma...ara-stabilizare ? Este adevarat ce am zis mai sus (anume că tubul de plastic trebuie să fie prins stiff de tubul de metal din interior?) ? Daca nu, cum as putea identifica problema? Daca da, cum as putea confirma? Mă gândeam să țin de elice și să dau drumul ușor la motor, să văd dacă se învârte in gol sau stă pe loc...
Imagine postata
0

#2 Useril este offline   Paul Razvan 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 254
  • Inregistrat: 11-September 09

Postat 19 June 2011 - 03:48 PM

Am avut si eu un elicopter double horse.Problema la aceste elicoptere e ca sunt niste chinezeri si se strica repede.La al meu s-a ars motorul de la coada pur si simplu cand el era in aer.Poate ar trebui sa incerci sa-ti iei un elicopter mai bunicel.La partea asta ii las pe cei profesionisti sa te sfatuiasca. :lol:
Bafta
"Pilotii nu mor niciodata.Ei decoleaza si nu se mai intorc..."
Doru Davidovici
0

#3 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 June 2011 - 03:51 PM

Vezi postareaPaul Razvan, la 19 June 2011 - 03:48 PM, a spus:

Am avut si eu un elicopter double horse.Problema la aceste elicoptere e ca sunt niste chinezeri si se strica repede.La al meu s-a ars motorul de la coada pur si simplu cand el era in aer.Poate ar trebui sa incerci sa-ti iei un elicopter mai bunicel.La partea asta ii las pe cei profesionisti sa te sfatuiasca. ;)
Bafta

ce pot sa zic... sunt heartbroken :lol: ... totusi sunt determinat sa il repar, macar cateva luni sa ma joc cu el pana imi iau altul...
Imagine postata
0

#4 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip

Postat 19 June 2011 - 06:36 PM

nimeni nici un sfat despre cum sal repar?
Imagine postata
0

#5 Useril este offline   CiprianGL 

• ex PILO
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Postari: 769
  • Inregistrat: 12-June 10
  • Interests:Aeromodelism,IT,PC games

Postat 19 June 2011 - 08:02 PM

Chinezariile astea sunt pe principiul stricat->gunoi merge->zburat.

Nu prea ai ce sa ii faci.
Bafta,Cipi.
tot ce zic este doar o parere...
Modele:
1) Easy star
2)P-51D Mustang Art-tech
0

#6 Useril este offline   vt100 

• Incepator
  • PipPip

Postat 20 June 2011 - 06:32 PM

Tinand cont ca oricum m-am hotarat sa imi iau altul, am zis ca daca nu mai valoreaza nimica, merita incercat orice, si am turnat cativa kilolitrii de superglue pe el, si acum zboara :drinks: ...
Nu stiu cat o sa mai tina, dar am mai descarcat o baterie plina cu el, si acum astept sa se incarce.
Ar fi orgasmic daca ar rezista pana la urmatorul salar, si apoi imi voi lua un Blade MSR sau ceva, cum mi-a recomandat r3d3vil, caruia ii multumesc foarte mult. Le multumesc si lui pilo si lui Paul Razvan pentru raspunsuri! :drinks:
Imagine postata
0

#7 Useril este offline   luci25gold 

• T-REX Helii
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2124
  • Inregistrat: 05-April 10
  • Interests:DOAR Elicoptere

Postat 09 July 2011 - 08:22 PM

iti recomand mcpx mai scump dar mai bun!
Ne traim viata in mare viteza, incercam sa rascumparam timpul,
insa de cele mai multe ori deciziile pe care le luam in pripa nu sunt cele mai bune!
07470130360
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu