Modelism - RHC Forum: combo EzRun 60A 9t 4300kv Waterproof??? - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

combo EzRun 60A 9t 4300kv Waterproof??? sau cum sa il fac sa fie waterproof?

#1 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 472
  • Inregistrat: 20-December 10

Postat 05 June 2011 - 09:57 AM

buna ziua vreau sa stiu daca esc ezrun poate fi facut waterproof sau chiar este adik nu vreau sal bag in cada sau chestii denastea vreau sa il mai bag intro balta si chestii de genu http://www.youtube.c...u/2/mVcQ1eBkWVk nu prea imi vine sa cred ... niste sfaturi sugestii acum il am pus pe un rustler vxl ma gandeam sa iau si esc si receiverul si sa le pun intro cutiuta dar nu se va incalzi repede daca , cutiuta va sta inchisa ermetic? ceev gen alea de sandvishuri:D
Go BIG or go HOME
0

#2 Useril este offline   CIORINGA 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 133
  • Inregistrat: 21-July 10

Postat 05 June 2011 - 05:07 PM

ESCul este destul de waterproof din fabrica :yahoo: deci cred ca se poate ... motorul habar nu am ca nu am avut .
0

#3 Useril este offline   Skipper74 

• Kaboom!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 795
  • Inregistrat: 25-February 09
  • Interests:motorsport,automodelism

Postat 06 June 2011 - 03:23 PM

Pentru a face waterproof la orice electronica, exista solutia PLASTI DIP care acum e si in Romania disponibila. Da un search in google si vei vedea :unsure:
Team Durango DESC 410R
Tekin RX8/SCX RedLine/Spektrum/AKA
0

#4 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 06 June 2011 - 06:45 PM

Regulatorul este waterproof. De dat cu el prin balti am dat eu de nu ti-ar veni sa crezi. In motor si in coolerul de la variator poate intra apa dar nu dauneaza dar e bine sa se usuce repede ca pot rugini anumite componente. Fiind rustler cred ca se uda bine motorul (ca stiu ca are motorul in spate).
Oricum odata la cateva ore de functionare e bine sa desfaci motorul sa vezi cum se prezinta.
De mers va merge si sub apa dar e bine sa nu abuzezi de asta.
Poti da o tura ca sa iti faci damblaua.
Ideal ar fi sa usuci motorul si variatorul bine cu un uscator de par cand ai terminat si sa desfaci motorul la cateva ore de functionare. Daca faci chestia asta poti sa mergi prin apa cat vrei.
Mai ramane servoul si receptorul. Eu aveam probleme cu receptorul. Daca intra apa in el o ia razna.

http://tinypic.com/r/x1yb9k/7

Aceasta postare a fost editata de Lev: 06 June 2011 - 06:46 PM

0

#5 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 08:56 PM

ms mult pentru raspunsuri acum am o problema cu servoul la el am tocit 3 rotite la 2 servouri pana acum in 2-3 sapt si cam 7 iesiri in total ma poate ajuta cineva cu un servo peste 3kg as prefera cnv din iasi ca sa nu mai platesc transp si zic daca pot sa ii dau servourile astea si poate ma mai scot cu 5 lei
Go BIG or go HOME
0

#6 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 06 June 2011 - 09:05 PM

Vezi postareaVladutzzz, la 06 June 2011 - 08:56 PM, a spus:

ms mult pentru raspunsuri acum am o problema cu servoul la el am tocit 3 rotite la 2 servouri pana acum in 2-3 sapt si cam 7 iesiri in total ma poate ajuta cineva cu un servo peste 3kg as prefera cnv din iasi ca sa nu mai platesc transp si zic daca pot sa ii dau servourile astea si poate ma mai scot cu 5 lei

am gasit asa ceva la 30 ron sh http://sierra.ro/Ser...dard-p610p.html scuze ptr reclama da chiar nu stiu cum sa vil arat altfel tmg995-bb-mg-standard
Go BIG or go HOME
0

#7 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 07 June 2011 - 07:30 PM

Cu 30 de ron il iei nou doar ca astepti dupa el vreo 3 saptamani.
Si eu am avut la buggy futaba s3003 si i-am rupt o rotita, are rotite de plastic si nu am lovit buggyul rau deloc si are si servo saver "moale". Acum am luat servo cam ca acela si e mai puternic, la fel de rapid si are rotite din fier. Calitatea nu o fi la fel dar e ok, am avut eu si la un buggy termic 1/8 si a mers ok si il am de ceva vreme. De fapt calitatea sigur e slabuta dar mie mi-a tinut si mai tine.
0

#8 Useril este offline   kinderu56 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 857
  • Inregistrat: 12-February 10

Postat 08 June 2011 - 11:12 AM

tot la iei gasesti si piese de schimb pentru servo s3003 costa 11.9 lei tot kitu de reparatie

http://www.sierra.ro...dard-p626p.html
Team associated b44
team associated sc10 4x4
team associated tc4
X Factory X-6 Squared
ofna titan deluxe
PS: fara bautura viata e pustiu "secretu lui bachus"

0723652247
0

#9 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 08 June 2011 - 01:31 PM

Vezi postareakinderu56, la 08 June 2011 - 11:12 AM, a spus:

tot la iei gasesti si piese de schimb pentru servo s3003 costa 11.9 lei tot kitu de reparatie

http://www.sierra.ro...dard-p626p.html
pai la mine sau tocit dintii de la rotitele alea dar zic cami iau un kit de reparatii eu am un servo hpi SF-1 si unu Maverick ms-22 dar nu stiu de cate kg sunt si as prefera sa mil iau p ala care lam zis mai sus la 30 ron ca are rotite din fier si zic ca nu se mai strica asa de repede si daca puteti sa imi spuneti de cate kg e ala de maverick si de cate e ala hpi ca eu am cautat si nu am gasit
Go BIG or go HOME
0

#10 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 13 June 2011 - 09:32 PM

miam luat servoul ala si zilele astea miam luat o telecomanda traxxas si receiver tot traxxas in 27.255 mhz si vreau sa stiu daca ma puteti ajuta cum sa fac sa o alimentez de la un pack de acumulatori zic ca il prind cu scai de telecomanda in exterior zic ca ma tine mai mult si bate mai departe telecomaanda dar acum nah as vrea sa stiu ce e bine si ce nu in asta cu packul si cum sa fac ? pun doar + si - direct ziceam ca decat sa ma mai chinui mai bine o las asa si a 2-a problema ar fi amortizoarele sau cam dus uleiul din ele mai am umpic ... ma gandeam sa ma duc la cnv care are un aparat de testat vascozitatea si sa iau un ulei cu vascozitate la fel vreau sa aiba exact acelasi efect care il are si acum adik sa ii dau drumul de sus si masina sa nu sara innapoi de jos astept sfaturi sugestii si desigur si reclamatii =))
Go BIG or go HOME
0

#11 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 430
  • Inregistrat: 06-April 11
  • Interests:Automodelism
    Sporturi de Iarna

Postat 14 June 2011 - 08:25 PM

1- banuiesc ca tu vrei sa pui un pack de 7.2v la telecomanda si din cate stiu eu telecomanda functioneaza de la 9.6 pana la 12 volti.
2- slabe sanse sa afli vascozitatea din amortizor.. ai putea sa cumperi mai multe sticlute cu ulei si sa vezi daca ai inimerit vascozitatea
3- nici daca arunci masina de la etaju' 10 nu o sa sara in sus :clapping:
I reject your reality and substitute my own.
0

#12 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2011 - 09:09 AM

In principiu iti trebe un ulei de 450 - 500. Cel de 500 e tocmai cel cu stockul epuizat de pe autorc deci probabil e cel mai vandut.
Depinde de la un automodel la altul, poate diferi foarte mult, un ulei poate fi prea moale pt un amortizor si prea tare pt un alt model. Eu am patit-o asa.
http://www.autorc.ro...oil-500cps.html
0

#13 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 15 June 2011 - 12:39 PM

Vezi postareaStuffy, la 14 June 2011 - 08:25 PM, a spus:

1- banuiesc ca tu vrei sa pui un pack de 7.2v la telecomanda si din cate stiu eu telecomanda functioneaza de la 9.6 pana la 12 volti.
2- slabe sanse sa afli vascozitatea din amortizor.. ai putea sa cumperi mai multe sticlute cu ulei si sa vezi daca ai inimerit vascozitatea
3- nici daca arunci masina de la etaju' 10 nu o sa sara in sus ;)

1 chestia cu packul nu prea ma mai intereseaza
2 mam gandit sa pun ulei de motor de transmisie
3 la mavericku care il aveam o aruncam de la 30 cm si imi vinea innapoi eu vreau sa aiba efectu nuj ca la mamaliga sa zic =)) sa se opreasca acolo si dupa sa isi revina usor la maverick cand dadeam peste un teren mai denivelat parca era minge de fotbal masina
Go BIG or go HOME
0

#14 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 15 June 2011 - 01:47 PM

Nu stiu daca va merge cu acel ulei. S-ar putea sa nu aiba o vascozitate potrivita si/sau sa isi piarda rapid proprietatile, sa isi modifice vascozitatea in timp.
0

#15 Useril este offline   Diesel 

• Diesel
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 2849
  • Inregistrat: 29-December 05
  • Interests:www.mrtclub.ro

Postat 16 June 2011 - 01:22 PM

Vezi postareaLev, la 15 June 2011 - 01:47 PM, a spus:

Nu stiu daca va merge cu acel ulei. S-ar putea sa nu aiba o vascozitate potrivita si/sau sa isi piarda rapid proprietatile, sa isi modifice vascozitatea in timp.

Nici un ulei de amortizor sau de diferential, DAR ABSOLUT NICIUNUL (din cele create pentru modelism) NU ISI MODIFICA VASCOZITATEA!!!
Poate doar cele de la discutiile de la automodelism,unde se folosesc uleiuri de bucatarie, sampoane, ketchupuri si alte mirodenii...

Vladutzzz, cauta manualul automodelului tau, si vezi la capitolul amortizoare daca nu cumva (la majoritatea scrie) scrie ce tip de ulei si ce vascozitate se foloseste standard.
0

#16 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 16 June 2011 - 02:33 PM

Am zis eu ca isi modifica vascozitatea cel siliconic special pt asa ceva? Am zis "acel" ulei, acel insemnand uleiul de motor de transmisie, cum a zis vladutz ca vrea sa foloseasca, care poate nu isi va modifica vascozitatea dar s-ar putea sa fie prea tare. Referindu-ma la un post mai sus, pt ca nu se da reply cand faci referire la ultimul post dinaintea ta.

Aceasta postare a fost editata de Lev: 16 June 2011 - 02:34 PM

0

#17 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 June 2011 - 03:28 PM

Vezi postareaDiesel, la 16 June 2011 - 01:22 PM, a spus:

Nici un ulei de amortizor sau de diferential, DAR ABSOLUT NICIUNUL (din cele create pentru modelism) NU ISI MODIFICA VASCOZITATEA!!!
Poate doar cele de la discutiile de la automodelism,unde se folosesc uleiuri de bucatarie, sampoane, ketchupuri si alte mirodenii...

Vladutzzz, cauta manualul automodelului tau, si vezi la capitolul amortizoare daca nu cumva (la majoritatea scrie) scrie ce tip de ulei si ce vascozitate se foloseste standard.

mam uitat acum si zice la vascozitate 10W - 50W si de la 30W in jos e cu cat mai subtire dar am mai vazut o chestie eu am pinion de 16 si spur de 83 cica daca ii pun combinatia 28/ 83 o sa mearga cu 45mph in loc de 35 mph dar daca ii pun 31/76 o sa mearga 60mph 70mph si ma gandeam sa imi fac la comanda un set de 31/76 ca am un strungar in iasi si imi face orice lucru vreau eu de metal , aluminiu cam din ce miati recomanda sal fac?
Go BIG or go HOME
0

#18 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 June 2011 - 03:38 PM

Vezi postareaVladutzzz, la 16 June 2011 - 03:28 PM, a spus:

mam uitat acum si zice la vascozitate 10W - 50W si de la 30W in jos e cu cat mai subtire dar am mai vazut o chestie eu am pinion de 16 si spur de 83 cica daca ii pun combinatia 28/ 83 o sa mearga cu 45mph in loc de 35 mph dar daca ii pun 31/76 o sa mearga 60mph 70mph si ma gandeam sa imi fac la comanda un set de 31/76 ca am un strungar in iasi si imi face orice lucru vreau eu de metal , aluminiu cam din ce miati recomanda sal fac?

nu pot sa ii mai dau edit dar de unde pot sa cumpar ? din ro ? sau chiar si dinafara? cam la ce pret ma ajung ambele ?

Aceasta postare a fost editata de Vladutzzz: 16 June 2011 - 03:39 PM

Go BIG or go HOME
0

#19 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 16 June 2011 - 06:11 PM

Daca tu schimbi rotitele astfel incat TEORETIC sa prinda 70 mph, ai sa strici ceva. Masina nu va mai avea acelasi cuplu, va demara mult mai lent sau deloc.
"Teoria e buna doar Practica ne omoara" :(
0

#20 Useril este offline   Vladutzzz 

• Senior
  • PipPipPipPipPip

Postat 16 June 2011 - 07:02 PM

Vezi postareaStuffy, la 16 June 2011 - 06:11 PM, a spus:

Daca tu schimbi rotitele astfel incat TEORETIC sa prinda 70 mph, ai sa strici ceva. Masina nu va mai avea acelasi cuplu, va demara mult mai lent sau deloc.
"Teoria e buna doar Practica ne omoara" :(

si adik ce sa ii fac ca sa mearga mai repede eu o folosesc pe on road
Go BIG or go HOME
0

#21 Useril este offline   Stuffy 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
    Sporturi de Iarna

Postat 16 June 2011 - 09:31 PM

Pune'i 28/ 83 si obtii 15 kmh in plus. 31/76 e prea mult.
Bafta!
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu