Pasionati cu biciclete Cam cati suntem aici?
Postat 18 May 2007 - 08:38 PM
Postat 29 June 2007 - 05:25 PM
Postat 06 August 2007 - 10:35 PM
Postat 25 August 2007 - 03:24 PM
bogdanut, la 27 Jan 2005, 22:40, a spus:
Cine e pasionat de ciclism?Cine are mania cu bicicletele.
As dori ca aici sa vb mai multe despre acest sport.
Ma gandeam sa facem o echipa si sa stabilim un traseu pentru la vara .Transfagarasean ceva........... Nu va speriati ca va iau mai usor dar cam astea sunt intentile mele.
Eu sunt mare maniac cu bicla si am peste 50000 km facuti pe bicla(asta e nr de km pina anu trecut ca nu am mai tinut evidenta)(de curand mi-au furat si ciclocomputerul si nu mai sunt la curent km parcursi).
Uitativa pe extremeTV la emisiunea RIDEGUIDE si cam asta as vrea si eu sa facem.Nu prea le am cu tricurile dar la ce bun in viteza pe munte?
Bogdan
eu. acum lucrez la un site doar ptr. biciclisti.
m.
Postat 19 November 2007 - 02:18 PM
Postat 19 November 2007 - 08:47 PM
si eu sunt pasionat de biciclete dar docamdata am una da am lasato afara si a ruginit si as vrea sa imi iau alta dar as vrea ceva de munte frane pe disc f/s suspensi si altele , am agsit una http://www.dhsbike.ro/print.php?id=33 ce parere aveti?? sau daca stici ceva sa imi recomandati
numai bine,
adrian
VISTA = Virus Inside Switch to Apple
Postat 22 November 2007 - 11:56 AM
Daca vrei bicicleta intra in contact cu mine(mess) id xrayevo24wd sau tel 0721485264.
Te anunt ca o bicicleta buna costa mai mult decat fierul ala contorsionat de la DHS
Postat 22 November 2007 - 01:35 PM
http://www.youtube.c...h?v=z8bin-xRkaw
http://www.youtube.c...h?v=15mc_J6dvh8
Apropo eu nu o crut, o consider MTB(de aia s-a si indoit furca un pic) :rolleyes: ,sarituri pe trepte, coborari de pe munte(nu pe drum ca nu ar avea farmec), snow ride la greu- cel mai mult imi plac cararile batatorite( pline de zapada) de oameni cu latime de vreo 20 de cm, sa mergi pe ele cu 35-40 km/h e fain, e super si caderile sunt mai line :), dar foarte rare.
PS: Si eu sunt pasionat de bicicleta. Chiar daca bicicleta mea e un mosulica e foarte buna( cadru an fabr. 79, francez, roti '82 pe spate si noua pe fata ca ea nu a mai rezistat).
Aceasta postare a fost editata de protheus: 22 November 2007 - 01:37 PM
Postat 22 November 2007 - 01:48 PM
De cedat complet a cedat la o saritura de 8 trepte. :rolleyes:
Imagini atasate
Postat 22 November 2007 - 04:44 PM
PS:am si eu moshulica dinaia ,(cu pinioane shimano pt cursiere si schimbatoare tot shimano) da treci usor de 60 cu ea,cu un MTB vezi 60 numa la Paste :rolleyes: , si pt GST 7.7 :nu iti lua DSH,arata fain da e calitate nashpa,mai bine iati un First bike,si fara frane pe disc ,pt ca daca te dai de pamant la vreo schema nereusita si ti se indoaie discu tre sal schimbi ca aluminiu se rupe daca vrei sa il indrepti.Si daca discu ii indoit o sa loveasca si mecanismu ala ce preseaza pe el si o sa trebuiasca sa il schimbi shi pe ala.
Aceasta postare a fost editata de Pisic: 22 November 2007 - 04:56 PM
Postat 22 November 2007 - 07:11 PM
PS: Scrie pe fiecare ce model si cum, dar n-am mai citit ca mi-e greu sa le gasesc acuma(le-am depozitat pe iarna).
Si apropo sistemul electric de pe cursiera nr 1(adica "mtb"-ul) e productie proprie cu acumulator reincarcabil 7,2v pentru iluminare(far xenon 12W), 12 volti pentru alarma(adica soneria) si amplificarea audio 25Wx2(in calatorie imi place sa am muzica cu mine) si sistem BEC pentru stop care e cu 4 leduri. Tot sistemul e ascuns sub sa(sha)cu exceptia alarmei care e plasata in spate deasupra rotii la imbinarea cadrului.
Aceasta postare a fost editata de protheus: 22 November 2007 - 07:12 PM
Postat 02 December 2007 - 10:51 AM
Postat 25 December 2007 - 08:22 PM
si eu sunt mare pasionat de biciclete, in special MTB, si am practicat vreo 7 ani ciclism de teren accidentat, mai putin, downhill, pentru ca aici, pe vest...nu prea e unde :rolleyes:
am o problema ce dateaza de catva timp, si toti au ramas masca, nestiind cum sa ma rezolve. bicicleta mea e complet echipata shimano, si de la o vreme mi se intampla ceva ciudat. imi sare lantul la cea mai mica (vreau sa zic: CEA MAI MICA) apasare pe pedala. Lantul l-am schimbat, tot cu unul nou Shimano, pentru ca de la inceput am avut "pasarica" asta cu firma.
toti ar zice, ai schimat lantul, schimba foile, si janta. Pinion pentru janta spate, nu am gasit separat, pentru ca am o janta mai speciala, asa ca am cumparat janta cu totul. Problema a ramas, lantul sare la fel. asa ca ce mi-a mai ramas de schimbat este foaia de la pedale. si aici vreau sa va intreb.
Am desfacut ambele suruburi, am tras, am impins, am dat cu ciocanul, butucul parca nu mai vrea sa iasa de acolo. nu mai stiu ce sa ii fac, si fara bicicleta, ma simt de parca as avea picioarele amputate. daca cumva stiti mai mult...poate tehnica prin care a fost introdus acolo...n-am idee. chiar nu mai stiu ce sa incerc, si va rog sa ma ajutati...am uitat sa mentionez ca aveam in plan sa incalzesc cu lampa, in ideea ca a fost introdus la cald..dar va intreb mai intai pe voi
stima,
catalin
Postat 26 December 2007 - 02:06 PM

Veniti fratilor la curse, acolo e distractia
Fxracing driver :
Team Associated Romania/ Clubul Sportiv FxracingMS/Team Associated B6/B64D/TC6/SC8 Tekin RS Pro/Sanwa/Reedy Brushless
WWW.FXRACINGMS.RO official club
Postat 30 December 2007 - 09:11 AM
astept vesti. ce este chestia asta cu Critical mass care se intampla la Bucuresti in ultima vineri din fiecare luna? voi stiti ceva?
multzam
ioana
Postat 26 March 2008 - 11:10 AM
Din cate am auzit si citit pe forumuri, pana ce jurnalistii nu sunt prea la nivel, ca pare ca fac unele greseli tehnice, mai incurca unele lucruri etc.
Cautand pe situri romanesti ceva articole despre biciclete testate am gasit pe asta:
http://www.test-site...ntain-bike.html
...insa pe mine m-ar interesa mai mult descriptii in romana cu biciclete de sosea, ce-mi sfatuiti? exista oare?
Merci mult
Postat 13 May 2008 - 09:41 PM
Da un add la id de mess xrayevo24wd si iti explic cei de facut . In principiu pinioanele trebuie schimbate odata cu lantzu.
foile sunt cele care supravietuiesc cel mai mult, un set de pinioane trebuie sa tina(daca lantul e curatzat si schimbat la timp) cam 2 seturi de lanturi.Daca lantu nu e schimbat la timp , pinioanele si foile se uzeaza mult, mult mai repede si atunci va trebui schimbata toata transmisia. Un lant ieftin se schimba la 500 max 1000 km. Un lant bunicel cam 2000 km iar unu f bun se schimba la 5000 km.Daca respectzi nr asta de km pinioanele pot tine chiar si 3-4 seturi de lanturi. Tie iti scapa acuma pt ca pinioanele nu se ami pupa deloc cu lantul nou poate si foile au aceasi problema.
Ramane de vazut care e problema in cazul tau.
Ioana: Vezi ca sunt ceva siteuri pe care se vb despre critical mass. In principiu este o plimbare prin buc in nr cat mai mare de biciclisti !!!
Postat 13 May 2008 - 09:44 PM
Postat 13 May 2008 - 09:45 PM
Postat 29 June 2008 - 05:44 PM
bogdanut, la 27 Jan 2005, 23:11, a spus:
Fac o mica prezentare a mea: Ionescu Bogdan 3 bicle la dispozitie, una de XC ,una de freeride si una de oras(obisnuita).
Sal all, sunt loly , imi place sa ma plimb cu bicicleta am un dhs, dar nu am cu cine :( ce ziceti facem niste plimbari prin buc? stau in dr taberei.
Postat 29 August 2008 - 05:20 PM
bogdanut, la Jan 27 2005, 11:40 PM, a spus:
Cine e pasionat de ciclism?Cine are mania cu bicicletele.
As dori ca aici sa vb mai multe despre acest sport.
Ma gandeam sa facem o echipa si sa stabilim un traseu pentru la vara .Transfagarasean ceva........... Nu va speriati ca va iau mai usor dar cam astea sunt intentile mele.
Eu sunt mare maniac cu bicla si am peste 50000 km facuti pe bicla(asta e nr de km pina anu trecut ca nu am mai tinut evidenta)(de curand mi-au furat si ciclocomputerul si nu mai sunt la curent km parcursi).
Uitativa pe extremeTV la emisiunea RIDEGUIDE si cam asta as vrea si eu sa facem.Nu prea le am cu tricurile dar la ce bun in viteza pe munte?
Bogdan
Postat 14 September 2008 - 05:57 PM
si eu am bicicleta (ma rog e cam vai de ea, dar e a mea), e un firstbike (incerc sa nu ma laud cu asta), mtb, roti de 26"X1,95, cadru de otel, 6x3 viteze, schimbatoare shimano revoshift, deraior tourney (amandoua). stau in galati. daca mai sunt "consateni" pe-aici poate iesim sa ne roadem putin pinioanele.
m.
Postat 16 September 2008 - 10:07 PM
Intre timp mai trag cate un zbor, dar cu spaima in suflet ca nu e avionul meu :huh: .
Pentru cei care isi mai amintesc de "MTB"-ul meu anterior :D inca il am, dar e batran si nu mai vrea sa faca ce vreau eu.
Postat 01 November 2008 - 03:36 PM
acum intrebarea mea: vreau sa-mi iau slick-uri la bicla (26''). Ce imi recomandati dintre:
Maxxis Detonator 1,25
Maxxis Xenith 1,5
Schwalbe Kojak 1,35
astept idei si pareri.
m.
Postat 28 January 2009 - 03:21 PM
si is pasionat de biciclete am si eu o bicicleta :D si nu vreau sa radeti de mn dar e de impact bike:D :D:D:D dar merge stat o am de 4 ani si merge perfect acuma i-am pus piese noi shimano si astept sa ii pun un far un dinam si niste leduri pe ea vreau sa fie unica in oras:D
Aceasta postare a fost editata de Chivu: 28 January 2009 - 03:22 PM

Ajutor

Raspuns nou

Citare Multipla