Modelism - RHC Forum: Barcuta de plantat cu mici probleme - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Barcuta de plantat cu mici probleme

#1 Useril este offline   alinm 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 18-January 10

Postat 21 May 2010 - 10:32 PM

Am inceput si eu construirea unei barcute de plantat si la final am cateva probleme.
Barcuta are in componenta , motor 755/40, regulator made mariandmd, servo carma s3003, la cuve un SM-S4309M si un tmg955, elice de 50, si de curand o telecomanda spring rc ,(initial a fost un efly 100b in 2,4 dar nu ma multumit), si doua dispozitive manolo pt marire cuva servo.2 acumulator pb-acid 6v/10a legati in serie
Barcuta a fostt scoasa pe lacu ciurel la teste atat pe valuri de ziceai ca e la mare , cat si pe vreme buna si sa comportat excelent. dar am cateva probleme care nustiu cum sa le dau de cap.
1. Cand actionez motorul si il tin constatant la o turatie carma intra intr-un mic joc (ca si cum m-as juca cu comanda de la ea st , dr, foarte fin)
2.cand actionez comanda pt cuva unde e pus tmg la revenirea lui la punctul initial imi da un impuls motorului, uneori scurt uneori de 1-2 secunde,

Fisiere atasate

0

#2 Useril este offline   Piticu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 17-January 09

Postat 21 May 2010 - 11:10 PM

Vezi postareaalinm, la May 21 2010, 11:32 PM, a spus:

Am inceput si eu construirea unei barcute de plantat si la final am cateva probleme.
Barcuta are in componenta , motor 755/40, regulator made mariandmd, servo carma s3003, la cuve un SM-S4309M si un tmg955, elice de 50, si de curand o telecomanda spring rc ,(initial a fost un efly 100b in 2,4 dar nu ma multumit), si doua dispozitive manolo pt marire cuva servo.2 acumulator pb-acid 6v/10a legati in serie
Barcuta a fostt scoasa pe lacu ciurel la teste atat pe valuri de ziceai ca e la mare , cat si pe vreme buna si sa comportat excelent. dar am cateva probleme care nustiu cum sa le dau de cap.
1. Cand actionez motorul si il tin constatant la o turatie carma intra intr-un mic joc (ca si cum m-as juca cu comanda de la ea st , dr, foarte fin)
2.cand actionez comanda pt cuva unde e pus tmg la revenirea lui la punctul initial imi da un impuls motorului, uneori scurt uneori de 1-2 secunde,

ai pus inele de ferita pe fiecare cablu de servo!
daca nu incearca si cu inele!
0

#3 Useril este offline   alinm 

• Incepator
  • PipPip

Postat 21 May 2010 - 11:16 PM

Vezi postareaPiticu, la May 22 2010, 12:10 AM, a spus:

ai idee pe unde se gasesc
0

#4 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 21 May 2010 - 11:26 PM

Cel mai ieftin iei din surse de calculator, laptop sau tv etc etc . Daca nu ai ceva de genul de desmembrat cu un bib la baiatu si se rezolva moca ,doar cu un drum pana la mine pt ca singurul lucru care costa la mine este timpul .
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#5 Useril este offline   Pthesla 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 08-October 09
  • Interests:Pescuit

Postat 22 May 2010 - 06:26 AM

Aceleasi probleme le-am avut si eu si cu inele s-au rezolvat.Bafta
0

#6 Useril este offline   Piticu 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 180
  • Inregistrat: 17-January 09

Postat 22 May 2010 - 10:02 AM

Vezi postareaPiticu, la May 22 2010, 12:10 AM, a spus:

eu le-am comandat la cei de la botosani s_ _ _ a!
0

#7 Useril este offline   alinm 

• Incepator
  • PipPip

Postat 22 May 2010 - 04:12 PM

am dezmembrat si eu o sursa azi si am gasitt 3 inele , le-am pus da nici o schimbare
0

#8 Useril este offline   Pthesla 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 08-October 09
  • Interests:Pescuit

Postat 22 May 2010 - 05:24 PM

Vezi postareaalinm, la May 22 2010, 05:12 PM, a spus:

am dezmembrat si eu o sursa azi si am gasitt 3 inele , le-am pus da nici o schimbare

Eu am mai refacut si deparazitarea la motor o data pt ca lipiturile mele aratau ca niste mici guguloaie si le-am inlocuit cu mufe izolate

Aceasta postare a fost editata de Pthesla: 22 May 2010 - 05:25 PM

0

#9 Useril este offline   cata2 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 643
  • Inregistrat: 05-November 08

Postat 22 May 2010 - 05:40 PM

Ai BEC-ul prea slab sau servo cu probleme.
tel . 0765940409

Nu te certa niciodata cu un prost!
Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!
0

#10 Useril este offline   Hurloi Grigore 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 473
  • Inregistrat: 10-May 09

Postat 26 May 2010 - 04:40 PM

Am construit si eu exact acest model de barcuta si pana nu am schimbat servourile ( tgm 995) cu HX 12 hex tronic( consum incomparabil mai mic si putere f.mare )nu am scapat . Te rog sa imi spui cam ce viteza maxima are cu motorul 755/40 ( eu folosesc un motor de aeroterma cu elice de 60 in trei pale -consum de 3,7 A la o baterie de 12 V -7,5 Ah)si sunt foarte curios daca e cazul sa il schimb sau nu.Multumesc !
0

#11 Useril este offline   GEO13 

• Junior
  • PipPipPip
  • Postari: 69
  • Inregistrat: 09-November 06

Postat 02 June 2011 - 07:27 PM

Nu am dat pe google de hx 12 hex tronic, daca esti amabil... da-mi un link, ceva.
0

#12 Useril este offline   ciupi 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 22
  • Inregistrat: 13-April 10

Postat 03 June 2011 - 07:24 AM

Vezi postareaalinm, la 21 May 2010 - 10:32 PM, a spus:

Salut.
Din ce ai scris tu aici inteleg ca nu ai BEC. Sau daca ai, atunci este prea slab. Aici e buba.

Spor la treaba.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu