Stiu ca starnesc un aspect controversat dar eu consider ca merit sa-mi asum riscul, cu toate ca rezultatul va fi precum o picatura intr-un ocean.
Pentru ca cele de mai jos (mesaj, link si attachment-uri) sunt niste concepte cu care rezonez, as vrea sa le impartasesc.
Va multumesc.
Subject: Cunosti iubitori de animale in orasul tau?
Iti multumim pentru ajutorul dat pana acum prin semnarea si promovarea petitiei online pentru solutii durabile in gestionarea populatiei de caini comunitari, nu prin eutanasiere, ci sterilizare.
Am reusit sa strangem peste 21.000 de semnaturi, iar ritmul in care oamenii semneaza in continuare ne face sa fim optimisti in privinta atingerii tintei propuse de 100.000.
Te rugam sa participi, chiar mai mult decat ai facut-o pana acum, la promovarea mesajului impotriva eutanasierii in masa.
1. Schimba-ti poza de profil pe Facebook si avatarul pe Yahoo Messenger cu una din imaginile atasate.
2. Strange semnaturi pe hartie in orasul tau. Descarca si tipareste documentul Word atasat, acolo vei gasi detalii despre strangerea semnaturilor, adrese si termen pentru colectarea lor.
Cu prietenie,
Ionut Parausanu
0727.769.509
petitii@fnpa.ro
www.fnpa.ro/petitie/
Fisiere atasate
-
tabel-pentru-strangere-semnaturi-petitie.doc (66K)
Number of downloads: 157