Modelism - RHC Forum: Petitie online gestionare caini comunitari - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

Petitie online gestionare caini comunitari

#1 Useril este offline   Valteras 

• GOLD MEMBER
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 3077
  • Inregistrat: 29-May 02

Postat 19 March 2011 - 12:19 AM

Am primit pe e-mail un mesaj ce-l reproduc mai jos.
Stiu ca starnesc un aspect controversat dar eu consider ca merit sa-mi asum riscul, cu toate ca rezultatul va fi precum o picatura intr-un ocean.
Pentru ca cele de mai jos (mesaj, link si attachment-uri) sunt niste concepte cu care rezonez, as vrea sa le impartasesc.
Va multumesc.

Subject: Cunosti iubitori de animale in orasul tau?

Iti multumim pentru ajutorul dat pana acum prin semnarea si promovarea petitiei online pentru solutii durabile in gestionarea populatiei de caini comunitari, nu prin eutanasiere, ci sterilizare.

Am reusit sa strangem peste 21.000 de semnaturi, iar ritmul in care oamenii semneaza in continuare ne face sa fim optimisti in privinta atingerii tintei propuse de 100.000.

Te rugam sa participi, chiar mai mult decat ai facut-o pana acum, la promovarea mesajului impotriva eutanasierii in masa.

1. Schimba-ti poza de profil pe Facebook si avatarul pe Yahoo Messenger cu una din imaginile atasate.

2. Strange semnaturi pe hartie in orasul tau. Descarca si tipareste documentul Word atasat, acolo vei gasi detalii despre strangerea semnaturilor, adrese si termen pentru colectarea lor.

Cu prietenie,
Ionut Parausanu
0727.769.509
petitii@fnpa.ro
www.fnpa.ro/petitie/

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: facebook-solutii-negru.jpg
  • Imagine atasata: avatar-petitie.jpg

Fisiere atasate

Orice pas inainte e un shut in fund!
0

#2 Useril este offline   navigator 

• Moderator RHC
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 3019
  • Inregistrat: 01-September 04

Postat 19 March 2011 - 07:16 AM

Pana la urma s-a stabilit ca femeia, angajata ADP, a fost ucisa de caini care figurau in evidentele unui adapost de caini ca au fost adoptati de ong-ul Cutu Cutu si reeliberati pe strada. Sunt rezultatele cercetarii politiei care acum cauta o modalitate de a-i trage la raspundere pe vinovati. Daca respectiva asociatie de asa zisi iubitori de animale respecta angajamentul de a nu-i lasa in strada, acea femeie ar fi trait azi. Te stiu baiat istet si nu-mi imaginez ca poti crede ca situatia se poate rezolva prin sterilizarea lor, acum ca situatia a fost scapata de sub control. Ca este o sursa de castig perpetua a unora si o irosire fara sens de fonduri din banii publici, atat pentru asa zisa sterilizare a lor cat si pentru tratamentele persoanelor muscate, asta imi este clar. Dar sa-mi mai si complic zilnic existenta cautand sa-mi feresc copiii de haitele care tot apar printre blocuri, ne mai vorbind de rahatii de pe trotuare, asta chiar nu inteleg dece ar trebui s-o fac. Din aceasta cauza am semnat petitia pentru eutanasierea lor, lucru normal care se practica in orice tara civilizata, vezi Animal Planet sau National Geografic.
Si sa-ti mai zic un aspect: sunt atat de multi caini foarte agresivi ca au ajuns sa se atace intre ei sau sa sfasie pisicile pe care le prind. Chiar si pe cainii scosi afara de stapanii lor. Ce parere au "iubitorii" maidanezilor despre acest lucru?

Aceasta postare a fost editata de navigator: 19 March 2011 - 07:25 AM

0

#3 Useril este offline   dululutu 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1476
  • Inregistrat: 14-July 09

Postat 19 March 2011 - 07:51 AM

sunt de acord cu navigator
nu stiu care este situatia in alte orase dar in bucuresti aceasta a c-am scapat de sub control, nu mai sunt caini, sunt haite
sunt si eu iubitor de animale , printre altele am si un ciobanesc german pentru care raspund de faptele lui.
asa ca recomand si celorlalti iubitori care sunt impotriva eutanasierii sa ii ia acasa si sa raspunda pentru ei, lucru putin probabil
sincer nu mi-am dorit si nu imi doresc eutanasierea maidanezilor dar alta solutie nu exista
0

#4 Useril este offline   AG-74-HESS 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 3574
  • Inregistrat: 04-February 08

Postat 19 March 2011 - 11:28 AM

A spus tot ce era de spus Navigator. Mai ales treaba cu fondurile. Cine e iubitor de animale sa le ia acasa, sa le infieze; nu sa dea doar din gura. Ciudat este ca cei care se bat cu pumnul in piept ca iubesc animalele nu au nici unul in casa.Fondurile sunt delicioase. Daca toti cei care semneaza petitia ar infia un animal problema ar fi rezolvata. Eu am 3 animale in casa (luate de pe strada) dar nu semnez petitia!
PS. Nu fac nici 0 referire la Valteras, ci sugerez acelor ``iubitori de animale`` pe hartie sa ia macar unul acasa. (caini sau pisici). Vedeti? Poporul asta e tare priceput in a vorbi si scrie, si totusi suntem vai de noi tocmai la capitolul practica; de aia realitatea in care traim e de kkt.

Aceasta postare a fost editata de AG-74-HESS: 19 March 2011 - 11:31 AM

0

#5 Useril este offline   costash 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 331
  • Inregistrat: 19-July 10
  • Interests:Crazy ass truck builds

Postat 03 May 2011 - 04:28 PM

Am acasa 2 pisici luate din spatele blocului. Erau doi pui ramasi orfani cand mama a fost prinsa de un caine si omorata... Sunt iubitor de animale si chiar mi se rupe sufletul cand vad unul in agonie. O sa semnez asemenea petitii doar cand ong-urile sau persoanele care se declara "activisti impotriva abuzurilor fata de animale" isi asuma intr-un fel sau altul o responsabilitate pentru cainii salvati.
De nenumarate ori am fost alergat de haite de caini cand mergeam pe bicicleta. Am fost muscat de caini de cel putin 5 ori pana acum.. toti maidanezi si fara a-i provoca. Am cheltuit milioane bune pe facturi la medic...
Nu zic ca solutiile alese de mirificii nostri conducatori sunt cele mai bune, dar dreptul meu de a merge in siguranta pe strada cand va fi garantat?
De asemenea rog persoanele membre a respectivelor ong-uri si organizatii ptr protectia animalelor sa mearga (pieton sau bicicleta) prin Bucuresti seara si cand intalnesc o haita de caini sa le zica sa nu ii muste ca ei le protejeaza drepturile..
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra

-->> My YouTUBE channel <<--
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu