Pagina 1 din 1
panze traforaj (...de alea in spirala)
Postat 17 August 2004 - 05:41 PM
salut,
stiu ca s-a mai discutat pe aici de panza de traforaj.....dar eu caut unele in spirala, adica sa pot taia in orice directie...
asemenea panze erau de cumparat la librarie inainte de revolutie....stiu ca erau negre si ca erau elvetiene.
sau , astept alte idei sa tai niste fante de 1mm in placaj stratificat de 18mm.
cu stima,
woodpecker
stiu ca s-a mai discutat pe aici de panza de traforaj.....dar eu caut unele in spirala, adica sa pot taia in orice directie...
asemenea panze erau de cumparat la librarie inainte de revolutie....stiu ca erau negre si ca erau elvetiene.
sau , astept alte idei sa tai niste fante de 1mm in placaj stratificat de 18mm.
cu stima,
woodpecker
Postat 17 August 2004 - 07:22 PM
Am vazut asa ceva la magazinele Praktiker. Nu mai stiu pretul pentru ca eu nu folosesc asa ceva ca nu am control eficient asupra directiei de taiere . Incearca mai bine sa tai cu panza normala daca iti permite spatiul sau poti sacrifica o panza rasucind-o la 90 * dupa ce ai prins-o in traforaj , cam de la 5mm de fiecare punct de prindere. Da rasuceste-o cu duhul blandetii ! La mine a mers !
Noroc Bun !
Noroc Bun !
There are more planes in the ocean than submarines in the sky
Postat 18 August 2004 - 12:20 AM
Mai exista de asemeni panze diamantate pentru traforaj...sincer nici eu nu am avut habar de asa ceva pana mai acum cateva luni cand am dat cu ochii de ele...cine le avea mi-a spus ca taie inclusiv sticla si otel cu ele. Panza zici ca e artifica din aia de pe vremea raposatului in miniatura, cam asa arata si iti permite sa o iei in orice directie cu taiatul..:)
Crash is my midlle name
Postat 23 August 2004 - 12:38 PM
Panzele spiralate sunt pentru debitat materialul plastic care se poate topi in timp ce tai iar cand faci o pauza sa-ti tragi sufletul ingheatza tot si ramai cu panza blocata...atunci s-a nascut ideea de panza spiralata..nu sunt cine stie ce, pentru ca se taie foarte dificil cu ele si se pastreaza greu o directie de taiere...imagineaza-ti o taiere haotica, cu tolerante de milimetri!!!...cam asta este...am 3-4 astfel de panze!...exista si la Brico si Praktiker panze dar de bonfaier cum spunea Andy, diamantate cu care se poate taia sticla si portelan...sirma are cam 2-3mm grosime, cu tot cu depunerea de carbura pe ea!!!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Postat 23 August 2004 - 07:22 PM
Subscriu la opinia Marinarului. E o taiere haotica ! Da daca tot tii mortis...cauta la Praktiker , au un stand in care gasesti si traforaje si panze de traforaj. Printre diverse marimi gasesti si aceste panze (atentie, clasice nu diamantate) Typhon parca se numeau sau Tornado...nu am retinut ca nu m-a interesat subiectul. Sigur insa le -am vazut ! Pentru mine sunt odioase!!!
daca nu ma insel ..la Praktiker in Militari
daca nu ma insel ..la Praktiker in Militari
Postat 24 August 2004 - 07:08 PM
dane nu au blitz-uri. Au ceva nemtesti da nu blitz-uri. Eu am mai folosit pinze bune, neromanesti desigur, dar pana acum blitz-urile sunt cele mai bune, cele mai agresive! Totusi la lucruri ultrafinute...cam sfarteca! Nu stiu marimea 0 ca nu am gasit. Posibil sa lucreze mai bine. Acum merg cu 1 si sunt obermultumit de ele. Din pacate ma apropii de capatul stocului. Am inteles ca cei de la ###### au la vanzare. Daca vrei punem amandoi parale si facem o singura comanda. Vorbesc maiine la ei si te sun sa-ti spun ce si cum.
OK?
OK?
Postat 24 August 2004 - 09:01 PM
salut.sigur ca sunt de acord .azi am facut o vorba si in galati la o librarie si mi-a promis ceva cam intr-o saptamina,dar nu stiu ce aduce.daca poti face comanda ,fa,caci eu am nevoie ,mai am un singur blitz super subtire si daca i-l rup....... poate vorbim la telefon sau cind vii in galati.multa bafta
Lucrurile nu sunt greu de facut. Greu este sa te pui in pozitia de a le face."- C.Brancusi
user vechi:stamy
user vechi:stamy
Postat 04 December 2004 - 09:51 AM
Citeaza
Daca informatiile mele sunt bune, pentru panze de traforaj o puteti contacta pe dna Anca Greceanu la 0257 214 982.
Sper sa va fie de folos.
Sper sa va fie de folos.
bine, bine....mersi mult.....dar vroiam mai multe detalii, e firma acolo, e persoana fizica ?
sau sun asa pur si simplu si zic: "madam Greceanu, as vrea si eu niste panze ?"
Aceasta postare a fost editata de woodpecker: 16 January 2005 - 02:39 PM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1