Pagina 1 din 1
Tigerul 60 ARF 1700
Postat 24 December 2011 - 05:30 PM
De curand am cumparat un tiger 60, iar acum sunt putin derutat. Am.o.statie futaba in 6 canale 2,4 . As vrea sa aflu de la ce ce au mai multa experienta ca mine dac la flapsuri se poate pune cablu inY-grec? Avionul are nevoie de 8 servo, 2 la profundor, doua la eleroane, dar aici stiu sigur ca merge cablul in y-grec, 2la flapsuri, directie unu si la accelaratie Va rog sa ma ajutati
Postat 24 December 2011 - 05:52 PM
Salut
Merge si la flapsuri cablul in y-grec dar parghiile de actionare de la sevo nu se pun in oglinda ca la eleroane se pun amandoua pe aceasi parte stanga sau dreapta.
Merge si la flapsuri cablul in y-grec dar parghiile de actionare de la sevo nu se pun in oglinda ca la eleroane se pun amandoua pe aceasi parte stanga sau dreapta.
Aceasta postare a fost editata de serbansct: 24 December 2011 - 05:55 PM
SERBANSCT@GMAIL.COM
Postat 25 December 2011 - 08:19 AM
Bine ai venit.Pentru inceput, ti-as recomanda, sa nu utilizezi flapsuri. Mai mult te vor incurca. In plus castigi si la greutate (cele doua servo). Tiger-ul este un model cuminte si se descurca foarte bine fara.
Multa, multa bafta.
Multa, multa bafta.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 25 December 2011 - 08:20 AM
Postat 25 December 2011 - 12:31 PM
dan_mitea, la 25 December 2011 - 08:19 AM, a spus:
Bine ai venit.Pentru inceput, ti-as recomanda, sa nu utilizezi flapsuri. Mai mult te vor incurca. In plus castigi si la greutate (cele doua servo). Tiger-ul este un model cuminte si se descurca foarte bine fara.
Multa, multa bafta.
Multa, multa bafta.
Va multumesc din suflet pentru sfat, iar noul an care bate la usa, sava aduca multa sanatate,fericire si prosperitate!
Postat 26 December 2011 - 03:31 PM
Salut
Pe poza am marcat partea pe care se pune parghia de comanda de la fiecare servo.
Pe poza am marcat partea pe care se pune parghia de comanda de la fiecare servo.
SERBANSCT@GMAIL.COM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1