Pagina 1 din 1
Se poate folosi LIPO cu un ESC si un motor BRUSHED?
Postat 18 April 2011 - 05:45 AM
Bineinteles, doar, ca, ESC-ul trebuie sa stie de LiPo. Adica sa impiedice ca bateria sa se descarce prea mult, lucru fatal pentru LiPo.
Aceasta postare a fost editata de dan_mitea: 18 April 2011 - 05:45 AM
Postat 18 April 2011 - 05:49 AM
Se poate folosi orice tip de baterie insa in cazul de fata este important ca regulatorul sa stie cut-off,daca nu stie cut-off trebuie sa cumperi neaparat BUZZER asta incazul in care nu vrei sa distrugi acumulatorul.
Postat 19 April 2011 - 11:20 AM
NAVOMARIUS, la 18 April 2011 - 05:49 AM, a spus:
Se poate folosi orice tip de baterie insa in cazul de fata este important ca regulatorul sa stie cut-off,daca nu stie cut-off trebuie sa cumperi neaparat BUZZER asta incazul in care nu vrei sa distrugi acumulatorul.
cum pot afla daca stie sau nu cut-off???
Postat 19 April 2011 - 11:26 AM
Toma_razvan17, la 19 April 2011 - 11:20 AM, a spus:
cum pot afla daca stie sau nu cut-off???
Cauta pe site-ul producatorului ESC-ului si cu siguranta o sa gasesti aceasta informatie.
Daca este un ESC de pe un RTR, cauta informatii pe site-ul producatorului automodelului.
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
Postat 19 April 2011 - 01:25 PM
Sa stie cut-off, dar pentru LiPo. Tensiunea la care opreste alimentarea motorului este alta decat la Nixx.
Multa bafta.
Multa bafta.
Postat 10 May 2011 - 09:10 AM
In afara de lipo-buzzere mai sunt si lipo-saver cu failsafe ptr orice regulator care n-a fost prevazut de la bun inceput cu lipo cut-off. La momentul oportun reduc viteza motorului. Din pacate nu se gasesc in Romania, cel putin nu am reusit sa dau de unul, caci sunt si eu interesat, insa in afara sunt de la 3-4 producatori.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1