Pagina 1 din 1
Superglue enervant Lipeste orice chiar si capacu
Postat 18 January 2005 - 10:47 AM
Poate o sa radeti dar chiar ma enerveaza problema si nu am solutie.
Am cumparat (de mai multe ori) superglue de la bizon , ii zice power glue industrial. Nimic de reprosat, lipeste extraordinar chiar il recomand , cu exceptia capacului care se lipeste de picurator si nu se mai dezlipeste. Capacul se poate scoate dar iese cu tot cu picurator. Fara picurator ma tot chinui cu tot felul de improvizatii sa il folosesc .
Si da.. e de ras dar nu am ce sa fac.
Am cumparat (de mai multe ori) superglue de la bizon , ii zice power glue industrial. Nimic de reprosat, lipeste extraordinar chiar il recomand , cu exceptia capacului care se lipeste de picurator si nu se mai dezlipeste. Capacul se poate scoate dar iese cu tot cu picurator. Fara picurator ma tot chinui cu tot felul de improvizatii sa il folosesc .
Si da.. e de ras dar nu am ce sa fac.
DT
Postat 18 January 2005 - 12:04 PM
Eu stergeam cu o carpa picuratorul inainte de a pune capacul sau foloseam tuburi mai mici pe care le consumam integral. Varianta 2 pica in cazul tau. Aveam grija sa nu mai rastorn tubul, sa nu curga fluidul din nou, in capac. Am patit totusi si cum zici tu. In functie de ce aveam de lipit, daca recuperam picuratorul si capacul le refoloseam cand era cazul. Repet, asta merge la tuburi mici, de 2...20 grame. Cel mai des incerc sa curat bine picuratorul sau sa consum tubul.
Adresa email: bitex25@yahoo.com
Telefon: 0721 385365
Telefon: 0721 385365
Postat 18 January 2005 - 12:28 PM
Dupa ce am dezlipit cu clestele de cateva ori picuratorul am gasit solutia: dupa folosire pui capacul (in capat are un varf metalic care intra in orificiul prin care curge) dar nu il insurubezi si-l lasi putin (20sec) cat sa se usuce ce mai e pe el. Dupa care scoti iar capacul si il mai infigi o data (asta pentru mai multa siguranta) si-l insurubezi.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
sau ia-ti ceva dragut de aici www.machete.ro.
Postat 18 January 2005 - 05:10 PM
Eu am de vanzare ( asta mi-e meseria -vand ) un produs industrial ( adeziv industrial tot cianoacrilat ) fabricat in germania. Are picuratoare de rezerva de diverse dimensiuni. Flacoanele sunt de asemenea de diferite dimensiuni. Adezivul acesta lipeste doar ce vrei, nu si ce nu vrei.
Postat 18 January 2005 - 05:27 PM
problema este sa fie si puternica .. eventual sa faca si pod ! rezistent la apa .. inghet etc :(
Postat 19 January 2005 - 09:06 AM
Dar varful metalic va gauri nylon-ul si CA-ul va iesi prin gaura.
Intai da cu toporu' si pe urma intreaba-l ce-a vrut!
Postat 19 January 2005 - 10:13 AM
Si daca suntem la superglue la ce foloseste "Activator superglue ".
In descriere zice asa : "Acest produs se foloseste pentru accelerarea intaririi adezivilor tip SuperGlue " . Nu prea inteleg cat de repede ca oricum superglue se intareste intr-un minut doua maxim. Mai repede ??? E vorba de concursul de lipit viteza sau nu inteleg eu despre ce e vorba .
In descriere zice asa : "Acest produs se foloseste pentru accelerarea intaririi adezivilor tip SuperGlue " . Nu prea inteleg cat de repede ca oricum superglue se intareste intr-un minut doua maxim. Mai repede ??? E vorba de concursul de lipit viteza sau nu inteleg eu despre ce e vorba .
DT
Postat 19 January 2005 - 05:04 PM
Ideea este urmatoarea.
Folosesti un Super glue cu uscare mai lenta. Potrivesti cu atentie, spreezi cu acceleratorul si a inghetat acolo.. Vezi si aici :
http://www.greatplan.../adhesives.html
Folosesti un Super glue cu uscare mai lenta. Potrivesti cu atentie, spreezi cu acceleratorul si a inghetat acolo.. Vezi si aici :
Postat 19 January 2005 - 07:23 PM
Se poate si asa ?, la 19 Jan 2005, 17:04, a spus:
Vezi si aici :
Dar exista.
Postat 20 January 2005 - 08:07 AM
Eu am primit de curand din USA un flacon de cianoacrilat cu uscare instant...la aplicare pe lemn de balsa scoate fum iar lipitura se incinge!!!...Mi-a cazut o picatura pe laba piciorului si nu stiu daca frigea sau ustura! O sa dau denumirea curand...nu am venit cu tema facuta!
Magelan,
Cu rabdare si ciocan.
Cu rabdare si ciocan.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1