Salut,
Am montat un servo metalic blue bird 616+hs pe un hpi sprint. Problema consta in faptul ca atunci cand iau maxim stanga sau dreapta , motorul se opreste.....ca si cand servo-ul trage prea mult curent.....ce pot sa fac?
Multumesc
Pagina 1 din 1
Probleme servo Blue Bird opreste motorul
Postat 07 April 2011 - 09:06 PM
"Once you are in it you are in it, you have to go all the way to the end because you commit yourself to such a level where there is no compromise. You give everything you have absolutely everything. Sometimes you find even more because you require more if you want to stay ahead and you want to win." Ayrton Senna
HPI RACING CARS: ELECTRIC-miniMT (in progress)
Postat 07 April 2011 - 09:28 PM
La rece daca dai maxim stanga sau maxim dreapta, servo poate face cursa completa sau nu ?
Daca nu si nu ai servo-saver, pune-i servo saver.
Daca ai servo-saver, incearca sa micsorezi(limitezi) cursa servoului din telecomanda daca iti permite apoi din mecanica.
Nu stiu prea multe la masini, dar ma gandesc ca se poate si din mecanica...
Daca ai servo-saver, incearca sa micsorezi(limitezi) cursa servoului din telecomanda daca iti permite apoi din mecanica.
Aceasta postare a fost editata de alexvid: 07 April 2011 - 09:28 PM
Postat 08 April 2011 - 08:04 AM
alexvid, la 07 April 2011 - 09:28 PM, a spus:
La rece daca dai maxim stanga sau maxim dreapta, servo poate face cursa completa sau nu ?
Da face cursa completa......
Are montat si servo saver .....
Pe masura ce fac cursa stanga sau dreapta, apropiindu-ma de maxim, motorul incepe sa piarda din putere ca la maxim sa se opreasca. Daca micsorez cursa din tx atunci limitez posibilitatile de virare ale masinii lucru care nu imi convine mai ales la viteze mari cand ai nevoie sa eviti vreun obstacol sau la drift cand trebuie sa iei stanga sau dreapta repede.....
Nu imi dau seama ce are..... :drinks:
"Once you are in it you are in it, you have to go all the way to the end because you commit yourself to such a level where there is no compromise. You give everything you have absolutely everything. Sometimes you find even more because you require more if you want to stay ahead and you want to win." Ayrton Senna
Postat 08 April 2011 - 04:57 PM
sacalu_69ss, la 08 April 2011 - 08:04 AM, a spus:
Da face cursa completa......
Pe masura ce fac cursa stanga sau dreapta, apropiindu-ma de maxim, motorul incepe sa piarda din putere ca la maxim sa se opreasca. Daca micsorez cursa din tx atunci limitez posibilitatile de virare ale masinii lucru care nu imi convine mai ales la viteze mari cand ai nevoie sa eviti vreun obstacol sau la drift cand trebuie sa iei stanga sau dreapta repede.....
Nu imi dau seama ce are..... :yahoo:
Nu imi dau seama ce are..... :yahoo:
posibil sa fie acumulatorul descarcat? am patit si eu asa cand nu mai avea ce curent sa traga din el...
"I reject your reality and substitute my own"
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
david_dinamovistu@yahoo.com
0742128727
Postat 08 April 2011 - 05:38 PM
Am doua rx-uri de la lrp in 2.4 ghz...am incercat cu amandoua si cu acumulator proaspat incarcat......la fel face....am incercat si cu 2 esc-uri diferite ....la fel.....Am sa incerc sa pun si un lipo pe el week end-ul asta sa vad daca acumulatorul e problema....oricum e ciudat rau de tot.
Tot cred ca servo-ul influenteaza cumva pentru ca aseara am pus un servo de la lrp de pe truggy-ul meu 1/10 si nu se intrerupe.....numai ca servo-ul ala este prea slab pt hpi.....
Tot cred ca servo-ul influenteaza cumva pentru ca aseara am pus un servo de la lrp de pe truggy-ul meu 1/10 si nu se intrerupe.....numai ca servo-ul ala este prea slab pt hpi.....
Pagina 1 din 1