renatoa, la 13 July 2015 - 12:22 PM, a spus:
Pe ce va bazati cand afirmati despre cele de mai sus ?
Doar pe înregistrările urmărite pe Tube. Sincer, calitatea imaginii mi se pare mai bună. (claritatea, definiţia crengilor pe fundalul cerului, de exemplu)
Şi, probabil că am rămas cu sechelele de la #808.
Citeaza
Are in interior exact acelasi lucru ca si Mobius, procesor Novatek NT96650 si senzor Aptina AR0330.
Tehnic nu exista nici un rezon pe care sa va bazati afirmatiile, poate doar sa fii nimerit un firmware care sa va fi gadilat privirea intr-un mod mai placut ca Mobius. Chestie pentru care si eu am fost anti Mobius la inceputuri :) dar acum nu mai e cazul, poti trage imaginea pe gustul oricui.
Aici trebuie să bag capul în nisip că nu am ştiut că au aceleaşi măruntaie :D.
Citeaza
In schimb forma acestei placinte este total anti... orice inseamna aeropurtat, iar suportul banuiesc ca e zero, fabricant necunoscut.
Daca vi se pare ca Mobius este prea scumpa si de fapt umblati dupa ieftinache, traceti o ocheada la RuncamHD, e un Mobius lowcost cu suport poate chiar mai bun decat la Mobius.
... de aia ziceam că merge azvârlită carcasa, diplay-ul şi acumulatorul on-board. Mainboard-ul ascuns în tub termocontractabil şi senzorul pus în dom/gimbal sau alte părţi.
Dar preţul... trebuie să recunoaştem că e mai mic.
La aporx 400 de lei la cât se perindă Mobius-urile pe piaţa românească...
Dar ok... presupune nişte DIY. Deci se pretează mai bine unuia căruia nu-i este frică s-o facă bucăţele mici şi s-o re-inventeze pentru FPV.
Totuşi mă duc să aduc o găleată cu nisip...