renatoa, la 09 July 2014 - 12:48 PM, a spus:
Nu este o noutate ca cei de la Go Pro a lansat varianta cea mai ieftina din istoria lor. Parerea mea sincera, ca proaspat posesor de Go Pro 4 entry level, este ca cel putin 50% din pret se achita pentru nume :(. Ma asteptam la o imagine ceva mai buna, fara zgomot, mai ales in lumina foarte buna.
Ce stie sa faca?
Filmare 1080p/30 fps, 720p/60 fps(am lasa de dorit), foto la cerere, burst de 10 cadre in 2 secunde, foto la interval fix de 0.5 secunde.
Ce mi-ar fi placut?
Filmare la 720p/60 fps mai decenta, filmare mai buna in lumina slaba (ia bataie la fundul gol de la Mobius), foto la interval reglabil(macar 1,3,5,10 secunde).In afara de cele mentionate, mi-ar fi placut sa poata fi scoasa din carcasa !!! Mi-ar fi placut sa se poata umbla la setarile de balans de alb, contrast si luminozitate, la fel ca la Mobius. Din pacate, acest lucru nu este posibil, nici direct din camera, nici cu ea conectata la un calculator :( .
Ce imi place?
Unghiul mare, dinamic range destul de bun, automonia de peste 3 ore oferita de acumulatorul incorporat, ceea ce elimina necesitatea de a cumpara inca minim un acumulator, imaginea clara pe toata suprafata ei(fata de alte camere care au blur pe margini).
Desi se zice ca acumulatorul acestui model nu poate fi schimbat,operatia se poate face, dar prin demontarea capacului de pe spatele camerei, care este doar clipsat. Din cate stiu eu, in momentul de fata, cei de l GoPro nu vand acumulatori de schimb pentru acest model.
EZ*2 + GoPro4 entry level.
https://www.youtube....h?v=3KT6Hk_Y93U
Aceasta postare a fost editata de Huffy: 26 December 2014 - 01:22 PM