Urmarind acest film imi revine in minte nedumerirea care o am de ani de zile... cum a fost posibil asa ceva !
http://petapixel.com...ar-camera-world
Unde a fost restul pietei, de ce nu au reactionat si in continuare nu misca, unde este competitia de care se vorbeste atat ?...
GoPro nu are nimic magic in ea, sa fie clar ! Este facuta cu chipuri de consum, ale caror specificatii erau publice in momentul lansarii, si care au fost proiectate pentru piata de telefonie, nu pentru aceasta piata de "action camera", aparent minora pentru producatorii de chipuri.
Procesorul video din Gopro era deja folosit in alta camera de succes la vremea ei, de care nimeni nu isi mai aminteste acum, Aiptek, suna cuiva ceva cunoscut ? Era folosita la inceputurile copteristicii acum trei ani, s-a vorbit de ea si in acest forum.
Priviti
acest articol, de mai mult de un an de zile, anunta un nous senzor de 16M, care va aduce video 4k 60fps pe smartphone-uri ! Nici un cuvant de camere de genul acesta... dar va fi folosit in urmatorul GoPro.
Nimeni nu este impiedicat sa faca una la fel... sau altfel, caci e departe de camera ideala pentru multi.
Mai greu cu datul ei jos de pe soclul care noi i l-am cladit :)
Aceasta postare a fost editata de renatoa: 13 November 2013 - 08:00 AM
... cu picioarele pe pamant ...