Am dat de niste chestii grozave .Pentru cei care nu vor sa dea multi bani pe RC si vor sa nu fie prea greu receptoru (max 1 gram !!) , sa fie un sistem proportional pentru aeromodelele de mici dimensiuni este perfect ..... am inceput sa le fac ... acum mai am de terminat receptoru :(
Link netradus ( in japoneza )
Link tradus ( in engleza )
Atentie cand luati codurile pe pic NU le luati prin translator .... ..
Luati-le de pe situl netradus ....
Pagina 1 din 1
RC prin IR super simplu \ ieftin
Postat 18 January 2005 - 12:44 PM
Din cate cunosc eu dispersia este destul de mare in IR, s-ar putea ca raza de actiune sa nu fie mai mare de 50m. Oricum este interesant pt. auto, unde nu ai nevoie de o raza de actiune mare. Daca te-ai apucat de facut asa ceva, multa bafta si tine-ne la curent cu proiectul!
...audaces fortuna iuvat...
Postat 18 January 2005 - 08:24 PM
@ SILVIU66 pai oricum ai vizibilitate ... ca doar te uiti la avion cand il controlezi dar dupa cu am zis e pt indoor ... daca stai intr-o sala dinaia mare de basket merge oricum ( se reflecta lumina de pereti , pardoseala .. etc ... )
P.S e ca la televizor numai ca la TV este 1 singur led ( iar la asa eu folosesc 15 ... )
P.S e ca la televizor numai ca la TV este 1 singur led ( iar la asa eu folosesc 15 ... )
35.140 - ch 74 fm
Postat 18 January 2005 - 09:56 PM
Si eu am vazut un filmulet cu un elicopter indoor cu comanda prin IR. Avea vreo 10 leduri cred la emitator si mi s-a parut super ideea. Elicopterul cu pricina are masa totala 2.7 grame :(
Sa ne anunti cum iti iese
Success
___Andrei
Sa ne anunti cum iti iese
Success
___Andrei
Yes there are two paths you can go by/But in the long run/There's still time to change the road you're on...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1