Modelism - RHC Forum: T-REX 450 SPORT sau PRO - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

T-REX 450 SPORT sau PRO

#1 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 2085
  • Inregistrat: 16-May 10
  • Interests:Aeromodelism

Postat 03 May 2011 - 03:34 PM

Vreau sa-mi iau un T-REX 450 Super Combo si am cateva nelamuriri:

1. T-REX 450 Sport Super Combo sau Pro? Care e diferenta? Ma intereseaza in primul fiabilitatea.
2. Care ar fi cea mai ieftina sursa de unde as putea sa-l iau(nou.. si cred ca din afara)?
3. DPDV al mecanicii, o clona HK se uzeaza dupa ~60 zobururi.. T-rexul cam cat tine?

Multumesc!
0

#2 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 03 May 2011 - 03:58 PM

Ce e uzat la al tau ?

In mod normal se uzeaza doar linkurile (consumabile) si rulmentii (nu toti). Daca e cu curea si cureaua e consumabil. Un heli normal tre sa tina peste 1000 de zboruri.

Vezi postareaicsss, la 03 May 2011 - 03:34 PM, a spus:

3. DPDV al mecanicii, o clona HK se uzeaza dupa ~60 zobururi.. T-rexul cam cat tine?
Multumesc!

0

#3 Useril este offline   cornel parscov 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 550
  • Inregistrat: 05-April 09

Postat 03 May 2011 - 09:40 PM

Vezi postareaicsss, la 03 May 2011 - 03:34 PM, a spus:

Vreau sa-mi iau un T-REX 450 Super Combo si am cateva nelamuriri:

1. T-REX 450 Sport Super Combo sau Pro? Care e diferenta? Ma intereseaza in primul fiabilitatea.
2. Care ar fi cea mai ieftina sursa de unde as putea sa-l iau(nou.. si cred ca din afara)?

Multumesc!

depinde ce faci alea 60 de zboruri...
* Logo 400 V-Bar
0

#4 Useril este offline   mihai3d 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 10-April 09

Postat 03 May 2011 - 10:31 PM

sal eu am sport
e PERFECT am vro 20 zboruri cu el mi se pare mai destept dpdv al accesului la piese si un pic mai fiabil are curea pro are TT acum depinde
mie imi palce muuult cum suna e ff silentios
am avut si o pb. ca piesa in care intra coada nu tinea da am desfacut dat o pe smirgher fin si acum e beton

aaa si dc treci pe align dupa HK nu te mai intorci inapoi
e fff stabil si manevrabil nu mai mesteci in stickuri sa l tii fix

Aceasta postare a fost editata de mihai3d: 03 May 2011 - 10:33 PM

0

#5 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 May 2011 - 06:58 AM

Vezi postareastiganas, la 03 May 2011 - 03:58 PM, a spus:

Ce e uzat la al tau ?

In mod normal se uzeaza doar linkurile (consumabile) si rulmentii (nu toti). Daca e cu curea si cureaua e consumabil. Un heli normal tre sa tina peste 1000 de zboruri.

Peste 1000 de zboruri? Sa inteleg ca-i vorba de align?

-Uzura Main rotor: swashplate, feathering shaft dampners, whashout base (toate astea la hk450mt full alloy dupa ~60 zboruri fara crash). Oricum, de nou, rotorul are jocuri.
-Uzura Tail rotor: nu am reusit sa localizez exact de unde, dar capata vibratii destul de puternice.
-Rulmentii tin bine, mai putin cel unisens pe care l-am schimbat de 3 ori, ce-i drept dupa crashuri :clapping:
-Suruburile sunt foarte proase, moi si necalibrate.
-De electronica sa zicem ca sunt multumit, mai putin de servourui unde inca mai testez.

Nu pot sa zic ca ma plang, HK450 isi face toti banii si zboara bine dar vreau sa vad cum e align-ul la calitate. Hk-ul o sa-l tin, am putin peste 250 de zboruri, 5 crashuri si piese pentru inca 2 heli.
0

#6 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 May 2011 - 07:00 AM

Vezi postareacornel parscov, la 03 May 2011 - 09:40 PM, a spus:

depinde ce faci alea 60 de zboruri...

Nimic special, iddle up 100-80-100, zbor normal, flipuri, piruiete si cam atat.
0

#7 Useril este offline   icsss 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip

Postat 04 May 2011 - 07:04 AM

Vezi postareamihai3d, la 03 May 2011 - 10:31 PM, a spus:

sal eu am sport
e PERFECT am vro 20 zboruri cu el mi se pare mai destept dpdv al accesului la piese si un pic mai fiabil are curea pro are TT acum depinde
mie imi palce muuult cum suna e ff silentios
am avut si o pb. ca piesa in care intra coada nu tinea da am desfacut dat o pe smirgher fin si acum e beton

aaa si dc treci pe align dupa HK nu te mai intorci inapoi
e fff stabil si manevrabil nu mai mesteci in stickuri sa l tii fix

si eu ma gandeam la sport, ca-i mai ieftin :clapping:, dar fara TT. De unde l-ai luat si cat ai dat?
0

#8 Useril este offline   stiganas 

• MEGA Membru
  • Grup: MODERATOR
  • Postari: 8341
  • Inregistrat: 25-September 06

Postat 04 May 2011 - 07:33 AM

Era vorba de Raptor si Logo (la astea am gasit niste jurnale pe net)- peste 1000 de zboruri

Asa e, de swash am uitat - e cel mai important element care se uzeaza - prinde joc. Dampneri se uzeaza la orice heli - sunt 100% consumabile, cei de la Align in mod special nu au o reputatie buna.

Pro-ul are un design superior. Daca se foloseste electronica originala Align (sau altele de aceleasi dimensiuni) e aerisit, accesul e simplu. PRO-ul are o structura moderna care intre timp a cam fost adoptata de majoritatea producatorilor. E simpla si rigida.

Sport-ul zboara foarte bine dar are practic acelasi design ca Trex-ul de acum 5 ani.

Cat despre suruburi e posibil sa regreti suruburile de la clona. E o competitie care are suruburile cele mai proaste si Align e pe locurile fruntase.

Vezi postareaicsss, la 04 May 2011 - 06:58 AM, a spus:

Peste 1000 de zboruri? Sa inteleg ca-i vorba de align?

-Uzura Main rotor: swashplate, feathering shaft dampners, whashout base (toate astea la hk450mt full alloy dupa ~60 zboruri fara crash). Oricum, de nou, rotorul are jocuri.
-Uzura Tail rotor: nu am reusit sa localizez exact de unde, dar capata vibratii destul de puternice.
-Rulmentii tin bine, mai putin cel unisens pe care l-am schimbat de 3 ori, ce-i drept dupa crashuri :clapping:
-Suruburile sunt foarte proase, moi si necalibrate.
-De electronica sa zicem ca sunt multumit, mai putin de servourui unde inca mai testez.

Nu pot sa zic ca ma plang, HK450 isi face toti banii si zboara bine dar vreau sa vad cum e align-ul la calitate. Hk-ul o sa-l tin, am putin peste 250 de zboruri, 5 crashuri si piese pentru inca 2 heli.

0

#9 Useril este offline   mihai3d 

• Senior
  • PipPipPipPipPip
  • Postari: 256
  • Inregistrat: 10-April 09

Postat 05 May 2011 - 09:36 PM

e o poveste veche cu e l il am de 2 ani 1,5 a stat pe televizor ca nu stiam sa zbor acu l am zburat recent ca am vro 5 HK si le buseam non stop
luat de la
rc 711.com

Vezi postareamihai3d, la 05 May 2011 - 09:35 PM, a spus:

e o poveste veche cu e l il am de 2 ani 1,5 a stat pe televizor ca nu stiam sa zbor acu l am zburat recent ca am vro 5 HK si le buseam non stop
luat de la
rc 711.com

PS doar PRO are TT sportul are curea

Vezi postareamihai3d, la 05 May 2011 - 09:35 PM, a spus:

luat de la
rc 711.com

PS doar PRO are TT sportul are curea
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

Raspuns rapid

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu