As dori sa imi iau si eu o masinuta de indoor scara 1:18 si as avea nevoie de un sfat :
1/18 XRAY M18 Pro
sau
RC-18R Team Associati
Functie si de posibilitatea procurarii de piese de schimb.
Tks.
Pagina 1 din 1
Sfat achizitie 1:18 XRAY M18 Pro sau Team Associati RC 18 R
Postat 21 February 2011 - 01:10 PM
Sa nu uitam ca sunt incepator - am inteles ca Xray e mai profi dar am mai inteles ca are mult mai multe setari ce trebuiesc facute ca sa mearga O.K.
- iar ca incepator nu am habar de aceste setari ( setari care am mai inteles ca implica si alte componente care te pun sa bagi mana rau in buzunar in timp )
Despre RC 18 sau SC 18 am inteles ca par indestructibile pe langa XRay ca prim model unde sigur nu "prinzi" virajul si dai cu ea in parapeti sau zid.
Trebuie sa ajung neaparat la sala la IMGB sa vad live si sa mai aud ce spun cei cu experienta in domeniu caci numai de pe net ... mai greu .
Multumesc de sfaturi oricum .
P.S.
Am fost la magazin la AutoRc si baiatul de acolo ( foarte dibacisi cu multa rabdare in a explica ) mi-a aratat un sasiu de XRay 1:12 ( cred )si arata intr-un mare fel .... el mi-a mai spus ca nu ar avea nevoie de setari pentru unghiuri roti etc - asta fata de ce auzisem initial - acum nu mai stiu ce sa cred . Ca pret era O.K.( nu ieftina dar nici exagerat ) cu combo, servo, pack si statie ajungea undeva la 25 mil.
- iar ca incepator nu am habar de aceste setari ( setari care am mai inteles ca implica si alte componente care te pun sa bagi mana rau in buzunar in timp )
Despre RC 18 sau SC 18 am inteles ca par indestructibile pe langa XRay ca prim model unde sigur nu "prinzi" virajul si dai cu ea in parapeti sau zid.
Trebuie sa ajung neaparat la sala la IMGB sa vad live si sa mai aud ce spun cei cu experienta in domeniu caci numai de pe net ... mai greu .
Multumesc de sfaturi oricum .
P.S.
Am fost la magazin la AutoRc si baiatul de acolo ( foarte dibacisi cu multa rabdare in a explica ) mi-a aratat un sasiu de XRay 1:12 ( cred )si arata intr-un mare fel .... el mi-a mai spus ca nu ar avea nevoie de setari pentru unghiuri roti etc - asta fata de ce auzisem initial - acum nu mai stiu ce sa cred . Ca pret era O.K.( nu ieftina dar nici exagerat ) cu combo, servo, pack si statie ajungea undeva la 25 mil.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Postat 21 March 2011 - 05:22 PM
Vino la IMGB la urmatorul concurs si o sa vezi diferentele... majoritatea au xray. Eu o sa vin cu un RC18R.
12CM Records
Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
Freestyle - Armattan Rooster /T-motor f40 pro II - 2400kv motors / Kiss 32A ESC / Kiss V2 FC / Foxeer Pedator / FrSky Taranis x9d+ on TBS Crossfire / TBS Unify Pro V3
DJI Mavic Pro
Postat 21 March 2011 - 07:27 PM
neataticu, la 21 March 2011 - 05:22 PM, a spus:
Vino la IMGB la urmatorul concurs si o sa vezi diferentele... majoritatea au xray. Eu o sa vin cu un RC18R.
Multumesc de invitatie , am fost la sala am vazut ..... vorba lui IRI .. Misto !
Intre timp am luat
una bucata XRAY M18 ( Second )cu un set-up Novak ( dar brushed ) - nu este foarte agila dar pentru mine este super O.K. astept ceva fonduri si ii fac cadou un combo mai puternic dar nu exagerat ca nu sunt eu in stare sa o strunesc ( sunt colegi care mi-au spus ca ma pot ajuta cu un combo ei avnd mai multe unele in rezerva )
si
una bucata LRP S18 TC (new ) la care am facut Up-grade de motorizare ESC LRP si Motor LRP - muuult mai agila ( astept roti din foam desi merg
si cele stoc din cauciuc )
Astept si o statie zilele urmatoare caci a mea ( Futaba ) nu avea EXO si era greu de strunit cat de fin as fi miscat de directie - basca si antena aia lunga ( este in 40 mHz).
... a si niste pack-uri hardcase caci am normale ( Hyperion 1600 mAh ) si in Xray din cauza ca firele nu sunt in sus ci in prelungirea pack-ului
risc sa frece de roti )
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
Arata acest topic
Pagina 1 din 1