Postat 06 October 2006 - 10:32 AM
Salut RADIAN!
Politetea spune mai multe lucruri despre cadouri.
Unul dintre ele este: NU se vinde si NU se da mai departe lucrul primit cadou!
Altul: daca cineva i-ti face cadou: un chinezism de 10$ ( de ex. )II MULTUMESTI, chiar daca ti-ai dori un model de 300.
In cazul de fata, daca vrei sa te joci cu el, ii dai de capat cumva ( cu ajutoare sau fara ).
Daca vrei un model R/C ADEVARAT,no problem ,iti cumperi unul ,sau ti-l construiesti si pui jucaria in vitrina, ca atunci cand iti vin prietenii in vizita, sa o vada.
Oricum daca ti l-au facut cadou, nu cunosc prea multe despre R/C, poti sa-i amagesti, daca te intreaba cum zboara...
@ silviu:
In privinta instructiunulor ce vin, cu ORICE FEL DE PRODUS, din proprie experienta pot spune, ca, sunt cat se poate de valabile.( chiar daca sunt fabricate in china sau plutind pe ape dinspre china).
Respectand instructiunile, NU am avut probleme cu produsul respectiv( eventual cu dexteritatea in utilizare ). In schimb cunosc destui, care au rupt aeromodele de mai mult de 10$ ,fara sa respecte instructiunile venite cu modelul si/sau motorul/statia etc.
Sau, au pierdut ore de chin, regland un motor nou, dupa ureche, fara sa consulte manualul....etc...etc.
Probabil, EXPERIENTA URIASA, le-a dictat sa ignore instructiunile...
Binenteles ca jucaria zboara cu 7-8-9-10 celule,dar CU INCARCATORUL ORIGINAL, sigur nu se pot incarca 7 celule...ci doar 6.
Deci, cel putin incarcatorul e un indiciu,la ce fel de acumulatori ( cu n celule ) CERE PRODUCATORUL PRODUSULUI.Daca acesta ( incarcatorul )suporta pana la 250mA ,poate incarca acumulatori de 1800-2300mA fara probleme, ceva mai mult decat 500mA...nu-i asa?
Iar pe camp, nu numai "pocnitorile" produc bruiaje, ci si cei ce NU citesc < instructiunile > de zbor( binenteles daca exista ,macar verbal )....nu-i asa?
Cu totii, ( noi modelistii )ne-am dori, modele si modele, dar nu intotdeauna se poate...nu-i asa?
Iar cadourile....dupa cum spuneam....nu le cerem, ci le primim....
In privinta incepatorilor, TOTI TREC FRIN FAZA ASTA ( cu ajutor sau fara ).De preferat ajutati...
.............Jimmy..............
SE-5a powered by YS Yamada
Graupner MC-19 powered by HOTT 2.4GHz
Fieseler Storch 2.4m powered by Magnum
Hyper Bipe Electric
Motto:"Don't take a toy to a scale competition and expect to have earned the respect of real modellers."