Salutare,
Mai exista vreun serviciu de curierat care sa permita deschiderea coletului inainte de a platii?
Multumesc
Pagina 1 din 1
Curier ce permite deschide colet
Postat 27 March 2011 - 10:47 AM
Racing
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
-Associated B7 - buggy 2wd electric
-Associated B74.2 - buggy 4wd electric
-Mugen MTC2 - stock/mod touring electric
-Associated SC6.2 - short course 2wd electric
-Losi SCTE 2.0 - short course 4wd electric
-Mugen MBX7TR - truggy nitro
-Mugen MBX8R - buggy nitro
-Kyosho MR04 - 1/28 box stock
-GLR racing - 1/28 mod
-Garbage collection - Crawler performance scale
[center]Club
C.S.T.A. Bucuresti
Postat 27 March 2011 - 01:26 PM
vgeorge, la 27 March 2011 - 10:47 AM, a spus:
Salutare,
Mai exista vreun serviciu de curierat care sa permita deschiderea coletului inainte de a platii?
Multumesc
Multumesc
Eu cred ca se poate cu oricare daca asta se specifica expres de catre expeditor.
Atat timp cat taxele de transport sunt achitate nu stiu care ar fi obiectiunea.
Trebuie incercat.
Fara semnatura...prietenii stiu de ce
Postat 27 March 2011 - 03:43 PM
am inteles ca doar urgent currier mai au facilitatea aceasta. restul au renuntat la serviciu.
Postat 28 March 2011 - 10:44 AM
Eu am cumparat un heli de la cineva de pe forum si a venit cu fan curier. Inainte de a plati, baiatul de la curierat mi-a zis sa deschid coletul sa vad daca este tot inauntru si daca este ok.
La serviciile de curierat rapid, cred ca daca se specifica lucrul asta de catre expeditor, se pot deschide coletele inainte sa platesti. (nu sunt 100% sigur, vb doar de ce am facut eu)
La serviciile de curierat rapid, cred ca daca se specifica lucrul asta de catre expeditor, se pot deschide coletele inainte sa platesti. (nu sunt 100% sigur, vb doar de ce am facut eu)
Aceasta postare a fost editata de costash: 28 March 2011 - 10:44 AM
Doar 10% din modelism se vede, restul e in mintea si imaginatia noastra
-->> My YouTUBE channel <<--
-->> My YouTUBE channel <<--
Postat 29 March 2011 - 07:54 AM
fan currier au avut acest serviciu. dar acum nu mai au. stiu pentru ca am trimis eu saptamana trecuta un pachet .
Postat 29 March 2011 - 08:43 AM
Fan Courier, la coletele cu ramburs, face o copie de buletin a expeditorului si il pune sa faca un fel de declaratie pe propria raspundere precum ca ceea ce trimite este conform realitatii si, in plus, angajatul care preia coletul verifica continutul acestuia; expeditorul trebuie sa se prezinte la curier cu coletul desfacut si sa-l ambaleze dupa ce continutul este verificat. E o procedura aparent birocratica prin care ei se spala pe maini de eventualele excrocherii.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1