Modelism - RHC Forum: Unde pot gasi suruburi 2,3 cred pt Servo HS 85 MG - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

Unde pot gasi suruburi 2,3 cred pt Servo HS 85 MG

#31 Useril este offline   dan_mitea 

• nick anterior:Se poate si asa
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 9331
  • Inregistrat: 26-October 03

Postat 15 March 2011 - 06:09 PM

Vezi postareaREAL DESIGN, la 15 March 2011 - 02:27 PM, a spus:

Pentru mine nu mai este de actualitate - am cumparat inca un servo saver Xray de la care am recuperat surubul de 2,2 mm desi mai bine era daca dadeam alt filet - gaura este destul de adanca si daca nu ieseau 2 spire de filet nu era nici o paguba - acu trebuie sa stau cu ochii pe surub sa nu il pierd de cate ori il desfac.
Daca insa chiar statea echilibrul planetei in acele 2 gang-uri polizam varful tarotului cu cota finala ca sa ajunga pana aproape de fundul gaurii - doar suntem romani iar romanii sunt inventivi si gasesc solutii la ceea ce pentru un neamt ar fi de neconceput.

Doar de curiozitate, ma roade de mult sa te intreb, pasul este acelasi cu cel al surubului pentru care vrei sa tarodezi?
0

#32 Useril este offline   REAL DESIGN 

• R.D.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 5482
  • Inregistrat: 24-May 08

Postat 15 March 2011 - 06:31 PM

Vezi postareadan_mitea, la 15 March 2011 - 06:09 PM, a spus:

Doar de curiozitate, ma roade de mult sa te intreb, pasul este acelasi cu cel al surubului pentru care vrei sa tarodezi?

Da cine a masurat ? are de unde s-a iasa si un pic de filet acolo si chiar daca nu o fi STAS merge ca nu e naveta cosmica , iar daca ii pui si putin Loctite chiar nu mai conteaza ..... ba conteaza ca daca nu pui de care trebuie nu il mai desfaci..
Ce m-a uimit pe mine a fost faptul ca desi HS 85MG sta pe toate gardurile si sigur se regaseste la multi colegi in trusa , nu a stiut nimeni ( sau nu a avut chef ) sa imi spuna corect de cat este surubul si s-a aberat pe tema sublerului care se pare din experimentul lui .... cum il cheama ACHIMOTO ( colegul cu nume de imparat nipon ) ca nu este chiar asa simplu.

P.S.

Masurati de curiozitate nu surubul in cauza ci unele de 2, 2,5 3 3,5 sau ceaveti la indemna.
Am masurat si eu un spiral pentru otel stiind ca alea ar fi mai precise si sa il ia naiba ca aici sublerul arata corect.
Warn Warn Warn Warn Warn Warn .. for ever !
0

Arata acest topic

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu