Modelism - RHC Forum: Infiintare Club Aero Timisoara - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Infiintare Club Aero Timisoara Club Aero

#1 Useril este offline   Neagoe Adrian 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 112
  • Inregistrat: 30-November 09

Postat 24 March 2011 - 07:32 PM

Va salut pe toti! Dupa cum toti timisorenii stiu nu exista absoult nici-un club de aero in timisoara, toata lumea merge la zbor cand il taie capu de unu singur.\

Ma gandeam ca oricui i-ar place sa iesim mai multi odata la camp. Si mi-am propus sa ma informez de ce am nevoie sa infiintez un club.

Deci intrebarea mea este scurta si la obiect: Ce trebuie sa fac sa infiintez un club de aero, si de ce am nevoie?
0

#2 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 24 March 2011 - 08:50 PM

Salut,

Pai nu este chiar asa. In principiu exista un club privat West Hobby Team in Timisoara dar nu stiu pana la urma daca au finalizat actele. Arunca o privire in acest topic: AICI

Cat despre faptul ca se zboara in grupuri si grupulete...un club nu te prea ajuta. Iti spun din proprie experienta. Daca totusi te hotaresti, iti stau la dispozitie cu informatiile necesare.
0

#3 Useril este offline   Neagoe Adrian 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 24 March 2011 - 10:20 PM

Da pai in topicul acela ultimul post este in 2009, iar Calin care se ocupa de treburile cele mai importante, si isi dadea cel mai mult ineteresul nu mai este in Romania din pacate, si din fericire pentru el :). Eu sunt hotarat sa infiintez un club de aero, daca imi convin privilegiile. Terog daca ma poti ajuta cu informatiile necesare : adica ce am nevoie si ce trebuie sa fac ca sa dau drumu la actiune.
0

#4 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 25 March 2011 - 01:11 PM

Calin s-a ocupat impreuna cu inca vreo 2-3 persoane ca sa infiinteze clubul. Mai intreb si eu in stanga si-n dreapta sa aflu ce s-a mai intamplat.
0

#5 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 25 March 2011 - 09:45 PM

Draga neagoe adrian.
Mi-am gasit tonul acid si momentul sa iti raspund.
1.De aproximativ 4-5 saptamani pe modelisti care ii stiu eu ii taie capul cam zilnic in acelasi loc.Acelasi dintotdeauna,unde nu te-am vazut niciodata.
Pe perioada ierni s-a iesit mai rar.
Ne-am vazut o singura data langa aeroport unde s-a zburat de cateva ori si nicodata pe cioca unde se zboara in principal de cand se practica in timisoara acest sport iti poate confirma vivi unul din pionieri acestui hobby in timisoara.
2.Ce acte ai nevoie te indruma orice avocat, mai ai nevoie de minim 3 membri fondatori de peste 18 ani .Deci mai ai de asteptat vreo 4-5 ani
3.Calin e in romania , dar nu mai zboara.
4.Nu calin s-a ocupat de acte ci alexx bosca.
5.Imi pare rau ca nu se posteaza pe jurmal de zbor ar putea sa mai afle uni si alti..asta e.
6.WHT west hobby team exista oficial cu acte in regula cu statutul de club sportiv.Membri fondatori:Alexx Bosca,Nenadov Sebastian,Nicu Damse.Ceilati care trebuiau sa faca parte din club nu au avut destul timp pentru efectua cerintele necesare . Si dupa infintarea clubului nu au aparut mai multi la zbor.
7.Trebuie sa iti convina privilegile sunt nemaivatute , primaria a donat 12 avioane full 3d si 4 elicoptere 3 aerodroame si 43 de baterii lipo.Din fericire radiocomenzile le-au luat cei de la SRI.
8, pe care le-am baut.

Aceasta postare a fost editata de nen77: 25 March 2011 - 09:47 PM

West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#6 Useril este offline   vlad1 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2659
  • Inregistrat: 02-December 02

Postat 25 March 2011 - 09:52 PM

Ce'aveti mai cu omul ca-i trebuie suport juridic, mai bine-l ajutati, stiti voi de unde sare iepurele ? Si noi avem f'o doua-trei cluburi, mai greu e cu zburat-u ca la aia suntem mai putini.

Aceasta postare a fost editata de vlad1: 25 March 2011 - 09:57 PM

0

#7 Useril este offline   zozo 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1126
  • Inregistrat: 25-April 03

Postat 25 March 2011 - 11:03 PM

Da, pai se pare ca voi va cunoasteti :( . Am vorbit cu el in privat si afland ca se afla la o varsta mai frageda i-am recomandat sa mai astepte cu clubul si sa vi se alature voua. Oricum e laudabil ca omul are activitate si in loc sa se joace pe calculator, construieste si iese la zbor. Ajutati-l sa iasa pe camp asa cum Acitam, Florin 100% si multi alti au beneficiat de suportul nostru. Poate este si el un viitor talent.
0

#8 Useril este offline   nen77 

• --tadadam--
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1567
  • Inregistrat: 08-March 06

Postat 26 March 2011 - 11:08 AM

Stimularea celor cu talent in acest hobby e alta treaba.

inceputul domniei sale e patetic:

""va salut pe toti! Dupa cum toti timisorenii stiu nu exista absoult nici-un club de aero in timisoara, toata lumea merge la zbor cand il taie capu de unu singur.\

Ma gandeam ca oricui i-ar place sa iesim mai multi odata la camp""
"Eu sunt hotarat sa infiintez un club de aero, daca imi convin privilegiile. Terog daca ma poti ajuta cu informatiile necesare : adica ce am nevoie si ce trebuie sa fac ca sa dau drumu la acte"

te rog draga zoli du-i actele domniei sale, eventual daca poti ocupate de ele pentru ca dansu' nu are timp nici macar sa isi miste posteriorul spre locul unde stie ca se zboara de la alti colegi.

p.s. "toata lumea merge la zbor cand il taie capu de unu singur"-

azi pe toata lumea il taie capu ca de obicei la cioca.de unu vreo 10.
West Hobby Team
Van kit conversie T-rex 250e in 700Nitro
0

#9 Useril este offline   Neagoe Adrian 

• Membru
  • PipPipPipPip

Postat 27 March 2011 - 02:34 PM

Cum si voi ati vazut am 15 ani, pe ai mei nu ii intereseaza hobby-ul meu absolut deloc. Cu tata am mers doar de 3 ori la Cioca, si se plangea din sfert in sfert de ora ca se plictiseste si vroia sa plecam acasa. Cum sa vin eu la Cioca cand nu am cu ce. As veni credetima.

Eu zbor pe langa centura pe un camp din aproprierea aeroportului civil, si pe terenul de fotbal de 100m de langa cartierul meu.

Cum eu nu va cunosc, cum vreti sa stiu cand iesiti mai multi. La cat de rar il conging pe tata sa vina la camp la cioca, adica sa ma duca pana acolo, e prea mica probabilitatea sa dau de voi. Va rog frumos cand mai iesiti la zbor mai multi , dau macar 2 cu aeromodelele, anuntatima si pe mine. Fac public nr meu de telefon, chiar si cu riscul ca voi fi sunat de oameni care au chef de glume proaste, si pentru ca am incredere in voi. Mai am un vecin, care are 18 ani si l-am initiat chiar eu in aermodelism. Si a zburat un an un motoplanor, l-am modificat umpic pentru acro, si l-a rupt de vre-o 30 de ori. Daca venim venim direct 2 persoane si o sa fim mai multi. Varog din tot sufletul , sunati-ma cand mai iesiti.

Nr de telefon: 0721266462

Y-mess: neagoe_adrian95
0

#10 Useril este offline   Vivi 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 665
  • Inregistrat: 06-June 02

Postat 28 March 2011 - 09:32 AM

Citeaza

Cum si voi ati vazut am 15 ani

Abia acum am vazut. Intr-adevar, daca nu ai carnet/masina e o problema cu venitul la camp. In ce zona stai?

Citeaza

pe ai mei nu ii intereseaza hobby-ul meu absolut deloc

Cauta pe net niste poze cu copii drogati sau care fac alte nebunii, printeaza-le si lasa-le subtil in calea parintilor. Poate atunci isi vor da seama ca ar trebui sa se bucure ca au un copil care are preocupari decente si sanatoase.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu