vezi si tu ce scrie in dreptul lui la locatie....
mai e vreo sansa?
Postat 20 January 2005 - 01:13 PM
Mamutel, la 14 Jan 2005, 00:57, a spus:
Agarici, la 9 Jan 2005, 21:34, a spus:
Nu tiu care este pozitia ta in Armata, dar un amic ce lucreaza destul de sus in aramta, mi-a spus ca Transportul si elicopterele vor si transferate la trupele terestre ca suport....
Cat despre FIR, in principal va fi compusa din comadouri sprijinite de kaliciopterele de care vorbeam.
Momntan intreadevar ea este compusa si din aviatie de vanatoare, dar Momntan.
Actualmente, FIR este de propaganda.... Pt ca o Forta de Interventie Rapida ar trebui sa aiba exercitii lunar dac nu saptamanal pt a se mentine in forma....
Cu exceptia vaatorilor de munte si a celor din fortele speciale....care intradevat se poate spune ca sunt pregatiti pt interventie rapida in rest.. e pura propaganda...
La noi in tara nici un avion nu este la Alarma de 30 de minute.... n mia zic mai rapida... Fortele maritime sunt cam in aceeasi galeata.
Si Daca ei cred ca interventie rapida inseamna sa stea sa joace table pe puntea vaselor si in cazarmele de la aerpodromulri.... pai scuze, dar ma opresc aici pt a nu jicni pe nimeni.
Cat despre FIR, in principal va fi compusa din comadouri sprijinite de kaliciopterele de care vorbeam.
Momntan intreadevar ea este compusa si din aviatie de vanatoare, dar Momntan.
Actualmente, FIR este de propaganda.... Pt ca o Forta de Interventie Rapida ar trebui sa aiba exercitii lunar dac nu saptamanal pt a se mentine in forma....
Cu exceptia vaatorilor de munte si a celor din fortele speciale....care intradevat se poate spune ca sunt pregatiti pt interventie rapida in rest.. e pura propaganda...
La noi in tara nici un avion nu este la Alarma de 30 de minute.... n mia zic mai rapida... Fortele maritime sunt cam in aceeasi galeata.
Si Daca ei cred ca interventie rapida inseamna sa stea sa joace table pe puntea vaselor si in cazarmele de la aerpodromulri.... pai scuze, dar ma opresc aici pt a nu jicni pe nimeni.
hopa..... ete ca avem oameni informati, de cine nu stiu ...... sti tu vorba aia ca daca dai cu presupusu vine presupusu si tzi-o trage..... deci io cred ca nu stau de bou noaptea sa pazasc cainele sa manance tot din strachina si nu cred ca ceilalti indivizi care stau si tremura pe un frig de crapa pietrele sa fim in barem nu sunt ajutori de caine lup la postu 13!deci pt aia care nu stiu ... sa nu se mai bage ca musca .... iar pt aia care vor sa vina in av militara ...sa vina nene ca nu-i a mea ... dar nu va fi cum cred ei .... o sa vina perioade grele!
Mai dac tot zici ca nu trageti matza de coada, zi-mi si mie pe ce zbori si cate ore ai facut pe anul 2004....(si te rog gradul pe care il ai, fiindca am cunoscut persoane care se plang ca dor cei cu grad superior mai zboara ceva"pt ca au de crescut familia acasa")
Eu fac parte din acei oameni care au capul in nori si picioarele pa pamant.