Modelism - RHC Forum: problema - Modelism - RHC Forum

Salt la continut

Pagina 1 din 1

problema

#1 Useril este offline   marius151 

• Incepator
  • PipPip
  • Grup: Members
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 18-October 10
  • Interests:modelism

Postat 23 February 2011 - 10:05 PM

sal!am cumparat de curand o masina kyosho dmt ve brushless ,un incarcator graupner ultramat 14 plus si 4 baterii lipo (care nu au ajuns inca de la hobyking)turnigy 2s 5000mha 30c.problemele mele sunt ca nu am si acel cablu cu,care sa incarc practic bateriile.ar trebui un cablu care sa aiba un capat mufa deans celalat cu fire banana parca,si sa aiba si mufa pt balans compatibila cu graupnerul meu .motorul are mufa deans iar bateriile mufa bulet.ar trebui cumva schimbata mufa de la baterie sau e vreun cablu adaptor?scuze pt eventualele greseli,multumesc si sper ca am reusit sa ma fac inteles.
0

#2 Useril este offline   Cosminake 

• Membru de onoare
  • PipPipPipPipPipPip
  • Postari: 851
  • Inregistrat: 05-August 10

Postat 23 February 2011 - 10:12 PM

schimba mufa de la variator. pune banane si la esc, si la incarcator, iar acumulatorii vin deja cu banane.
bananele sunt cei mai buni conectori, incearca sa te obisnuiesti cu ele, sunt practice.
gasesti la autorc, comanda-ti mai multe sa ai si de rezerva.
0

#3 Useril este offline   Dragut 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 2453
  • Inregistrat: 28-February 05

Postat 23 February 2011 - 10:14 PM

Vezi postareamarius151, la 23 February 2011 - 10:05 PM, a spus:

sal!am cumparat de curand o masina kyosho dmt ve brushless ,un incarcator graupner ultramat 14 plus si 4 baterii lipo (care nu au ajuns inca de la hobyking)turnigy 2s 5000mha 30c.problemele mele sunt ca nu am si acel cablu cu,care sa incarc practic bateriile.ar trebui un cablu care sa aiba un capat mufa deans celalat cu fire banana parca,si sa aiba si mufa pt balans compatibila cu graupnerul meu .motorul are mufa deans iar bateriile mufa bulet.ar trebui cumva schimbata mufa de la baterie sau e vreun cablu adaptor?scuze pt eventualele greseli,multumesc si sper ca am reusit sa ma fac inteles.

Ai rabdare sa-ti vina acumulatorii.
Dupa aia ai sa vezi ce mufe ai nevoie.

PS: Please scrie cu puncte, virgule, aliniate ca nu te grabeste nimeni si nu suntem pe chat.
Spor

Aceasta postare a fost editata de Dragut: 23 February 2011 - 10:14 PM

0

#4 Useril este offline   Lev 

• Membru
  • PipPipPipPip
  • Postari: 187
  • Inregistrat: 06-March 08

Postat 23 February 2011 - 10:57 PM

Esti sigur ca motorul (brushless?) are mufe deans? Poate regulatorul ai vrut sa zici. Motorul ar trebui sa aibe 3 fire, nu 2, ca la deans.
0

#5 Useril este offline   ovidiugm 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1031
  • Inregistrat: 02-September 09

Postat 24 February 2011 - 12:41 AM

Exista multe tipuri de conectori. De aceea e ca e greu sa se nimereasca toate la fel cand iti iei incarcator, acumulator si motorizare. Alegerea unui tip de conector ramane o chestie de preferinte, asa ca (asa cum s-a spus si mai sus) asteapta sa vina toate si pe urma orienteaza-te spre un model de conector si treci toate componentele pe acela.

Bineinteles ca exista si adaptoare dar nu sunt foarte practice si reprezinta un loc in plus unde ceva poate merge prost.

Cateva tipuri de conectori mai raspanditi care sunt ok:
- tip bullet (=CT3.5, CT4, cateodata denumiti si banane - dar atentie ca exista si banane pentru curenti mici care nu sunt potrivite),
- Deans
- Traxxas

De evitat: Tamiya (="standard")
Masinute de jucarie. Pe bani adevarati.
0

#6 Useril este offline   marius151 

• Incepator
  • PipPip
  • Postari: 11
  • Inregistrat: 18-October 10
  • Interests:modelism

Postat 24 February 2011 - 03:41 PM

multumesc pt raspunsuri!intradevar regulatorul e cel cu mufa deans.voi astepta sa primesc acumulatorii si atunci voi vedea.tot atunci cred ca voi vedea ce fel de cablu imi trebuie pt incarcarea acumulatorilor.
0

#7 Useril este offline   lamav4 

• MEGA Membru
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Postari: 1133
  • Inregistrat: 19-May 10

Postat 24 February 2011 - 04:32 PM

Vezi postareamarius151, la 24 February 2011 - 03:41 PM, a spus:

multumesc pt raspunsuri!intradevar regulatorul e cel cu mufa deans.voi astepta sa primesc acumulatorii si atunci voi vedea.tot atunci cred ca voi vedea ce fel de cablu imi trebuie pt incarcarea acumulatorilor.

Daca esc-ul are mufe deans atunci mergi tot pe deans, eu asa am facut, si pentru incarcare gasesti peste tot Cablu incarcare universal, bafta.
Fan Nokia.
0

Arata acest topic

Pagina 1 din 1

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

RcTrade.eu