Salut,
M-am holbat destul la plimbarile altora, asa ca is hotarat sa incerc si eu. Asadar:
1.Puteti sa-mi recomandati o scoala/instructor?. Stau in Bucuresti, dar deplasarea nu-i o problema.
2.Un magazin bun(si ieftin, eventual...B) ), unde pot gasi echipamentele necesare?
Multumesc!
Pagina 1 din 1
Cursuri parapanta.
Postat 18 February 2011 - 08:39 PM
gus, la 18 February 2011 - 04:05 PM, a spus:
1.Puteti sa-mi recomandati o scoala/instructor?. Stau in Bucuresti, dar deplasarea nu-i o problema.
2.Un magazin bun(si ieftin, eventual...:) ), unde pot gasi echipamentele necesare?
2.Un magazin bun(si ieftin, eventual...:) ), unde pot gasi echipamentele necesare?
Adi BUZAN 0722885946
Sporuri si nu uita:
Cel mai bine e sa fii jos dorindu-ti sa fii sus, decat sa fii sus si sa-ti doresti sa fii jos!
Orice pas inainte e un shut in fund!
Postat 18 February 2011 - 10:56 PM
http://www.azlr.ro/c.../21/55/lang,ro/
aici sunt instructorii de parapanta din Romania cu acte in regula ,
mergi intai la scoala , zboara, vezi cu ce se mananca si abia apoi sa te gandesti la un echipament,
nu cumpara de pe cine stie unde si cine stie ce , nu pretul este criteriul de selectie pentru un echipament,
vei gasi si echipamente mai ieftine , nu le lua singur , iti va explica instructorul ...oricare ar fi el.
aici sunt instructorii de parapanta din Romania cu acte in regula ,
mergi intai la scoala , zboara, vezi cu ce se mananca si abia apoi sa te gandesti la un echipament,
nu cumpara de pe cine stie unde si cine stie ce , nu pretul este criteriul de selectie pentru un echipament,
vei gasi si echipamente mai ieftine , nu le lua singur , iti va explica instructorul ...oricare ar fi el.
Albert Malaxa
www.aerial.ro
0723196944
www.aerial.ro
0723196944
Arata acest topic
Pagina 1 din 1